Analize trimestru 1 sarcina

Prezentarea constanta la medic, efectuarea tuturor testelor si analizelor obligatorii in primul trimestru de sarcina reprezinta cea mai buna modalitate de a avea o sarcina fara probleme si un bebelus sanatos la nastere.

Ingrijire prenatala, controlul medical in trimestrul 1

Ingrijire prenatala, controlul medical in trimestrul 1 Prezentarea constanta la medic, efectuarea tuturor testelor si analizelor obligatorii in primul trimestru de sarcina reprezinta cea mai buna modalitate de a avea o sarcina fara probleme si un bebelus sanatos la nastere. Acestea reprezinta o parte din ingrijirea prenatala obligatorie. Trebuie sa te mergi cat mai repede la medic daca suspectezi ca esti gravida.
Ingrijirea prenatala este o parte esentiala a unei sarcini sanatoase. Fie ca alegi un medic de familie, un obstetrician sau o moasa/asistenta, prin ingrijirea prenatala se previn o multime de probleme care ar putea pune atat sarcina, cat si fatul in pericol. Cele mai grave sunt malformatiile congenitale. Prima vizita la...

Saptamana 8 de sarcina

Saptamana 8 de sarcina Articol revizuit de dr. Anca Panaitescu, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Filantropia Desi cel mai probabil burtica ta nu este inca semnificativ marita, in aceasta perioada este posibil ca tu sa constientizezi cel mai mult sarcina. Iar daca faci o ecografie s-ar putea chiar sa auzi si sa vezi inima puiutului tau, ceea ce s-ar putea sa te lase fara cuvinte. Cat de mare este bebelusul in saptamana 8 de sarcina In saptamana a 8-a bebelusul tau este cat o zmeura. Are peste 1 centimetru lungime, si cantareste 1 gram. Sarcina la 8 saptamani: cum creste bebelusul tau Desi tu nu simti, in aceasta perioada puiul tau se misca in mod activ si isi exerseaza sistemul...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul