Ameteli copii

Ameteala reprezinta o tulburare care poate aparea si la copii si care se traduce prin alterarea treptata sau brusca a simturilor.

Ametelile la copii, cand sunt un pericol?

Ameteala reprezinta o tulburare care poate aparea si la copii si care se traduce prin alterarea treptata sau brusca a simturilor. Ele se pot finaliza chiar cu o sincopa (un lesin). Desi multe pot fi stari trecatoare fara o cauza grava, exista multe boli care au ameteala ca simptom si care pot pune in pericol sanatatea si chiar viata micutului. Afla ce trebuie sa stii despre ametelile la copii! Ametelile afecteaza sistemul nervos central si creeaza sentimentul iluzoriu de miscare. Creierul uman proceseaza numeroase date si informatii de la organele senzoriale, cum ar fi nervi senzoriali, ochi si urechi. Daca fluxul acestor informatii este intrerupt, apar disfunctii cerebrale si o lipsa...

Alte articole despre:  vertij copii boli asociate ametelilor

Simptomele anemiei la copii

Simptomele anemiei la copii Simptomele anemiei sunt variate si depind foarte mult de tipul bolii, dar si de fiecare copil in parte. Desi aceasta boala este diagnosticata numai in urma unei analize de sange, ea poate fi detectata cu ajutorul semnalelor de alarma pe care le trage organismul micutului. Invata sa depistezi anemia la copilul tau!

Anemia este o boala a sangelui care apare atunci cand in corp se gasesc mai putine celule rosii decat ar trebui sau atunci cand exista o concentratie foarte scazuta a hemoglobinei. Aceste schimbari pe care boala le produce in organism afecteaza mai multe functii ale organelor si lasa urme la suprafata corpului. Ele sunt considerate simptome ale bolii.Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul