Alimentatie iarna

Iarna, alimentatia este important sa cuprinda toti nutrientii necesari, iar hidratarea este la fel de importanta ca si in sezonul cald.

Cum ne hranim in anotimpul rece?

Cum ne hranim in anotimpul rece? Sfaturi de la nutritionistul Serban Damian Oboseala si stresul sunt doar doua dintre problemele cotidiene ale omului modern. Pe langa acestea exista multe altele. Spre exemplu, schimbarile climatice solicita foarte mult organismul nostru. Tocmai de aceea este important sa ne hranim corespunzator astfel incat sa oferim organismului nutrientii necesari mentinerii starii de sanatate si capacitatii de aparare impotriva agresiunilor de tot felul. Tipuri de nutrienti Specialistii atrag atentia ca o alimentatie echilibrata trebuie sa cuprinda 55% carbohidrati, 15% proteine si 30% grasimi. Mare atentie insa la calitatea grasimilor consumate! Alege grasimi de buna calitate, adica acele grasimi...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul