Alaptare interzisa

Cand este alaptarea interzisa?

Cand este alaptarea interzisa? Alaptarea este o decizie personala. Cel putin in cele mai multe dintre cazuri. Insa exista si conditii sau afectiuni medicale care te pot impiedica sa alaptezi copilul, chiar daca iti doresti asta. Chiar si in afara afectiunilor medicale, exista dezavantaje emotionale care cantaresc mult in decizia de a evita alaptarea copilului.

Situatii in care NU trebuie sa alaptezi
Laptele matern este cea mai buna hrana pentru bebelusi. Proprietatile benefice ale acestuia nu pot fi inlocuite cu nicio formula de lapte regasita pe piata. In timp ce unele mamici aleg sa nu alapteze din motive personale, altele nu au voie sa faca acest lucru din cauza unor circumstante medicale care nu le-o...

Codeina este interzisa in timpul alaptarii

Codeina este interzisa in timpul alaptarii Specialistii le avertizeaza pe mamele care alapteaza ca administrarea codeinei pentru durerile de dupa nastere poate avea efecte negative asupra sugarului pana la a-i pune viata in pericol, relateaza WebMD Medical News.

Corpul anumitor femei contine un material genetic care prelucreaza codeina foarte rapid. In acest caz, sugarii sunt expusi la un risc ridicat. In mod normal corpul transforma incet codeina in morfina care functioneaza ca un calmant. Dar femeile cu un metabolism foarte rapid le transmit morfina sugarilor prin laptele mamar.

Medicii au inceput sa fie ingrijorati dupa ce in Canada a murit un sugar a carui mama a luat codeina intr-o cantitate mica. Chiar daca...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul