Urmareste-ne:

Alaptare bebelus nascut prematur

Alaptarea copiilor nascuti prematur

Alaptarea copilului prematur

Alaptarea copilului prematur Alaptatul copilului prematur nu este contraindicat, dimpotriva, este unul din cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru a imbunatati starea de sanatate, sistemul imunitar si a-i da putere nou-nascutului tau.

La majoritatea bebelusilor nascuti prematur, obisnuirea cu sanul este inceata si graduala. Totul depinde de cat de devreme a fost nascut, nevoile lui personale si starea sa generala de sanatate.
  Este alaptatul diferit la un bebelus prematur?

La inceput bebelusul ar putea sa nu fie suficient de puternic pentru a putea sa se hraneasca la san, deoarece s-ar putea sa dureze ceva pana sa dezvolte corect reflexul de supt si digestia. Daca are si...

Laptele de san, benefic pentru bebelusul prematur

Laptele de san, benefic pentru bebelusul prematur
 

Conform unui studiu recent, laptele de san poate ajuta si cel mai mic bebelus prematur, aflat inca in sectia de terapie intensiva deoarece acesta ii stimuleaza dezvoltarea mentala.

Un alt studiu descopera ca tot laptele de san va reduce riscul de avea carii mai tarziu in viata si nu invers, cum s-a speculat pana in prezent. Ambele studii au fost publicate in Jurnalul American de Pediatrie.

Studiile au inclus 773 de bebelusi nascuti prematur cu o greutate mai mica de 1 kg, in perioada 1999-2002. S-a observat ca acei bebelusi alaptati la san inca din perioada in care se aflau la terapie intensiva au prezentat un nivel mai mare de inteligenta in cadrul...

Laptele de san este benefic bebelusilor nascuti prematur

Laptele de san este benefic bebelusilor nascuti prematur
Un nou studiu arata ca pana si cei mai mici copii nascuti prematur ar trebui sa primeasca lapte de san in timp ce sunt la sectia de terapie intensiva deoarece se pare ca le stimuleaza dezvoltarea mintala.

Un al doilea studiu arata ca alaptatul nu creste riscul ca acesti copii sa se confrunte cu o deteriorare a dintilor mai tarziu in viata asa cum au sugerat cateva studii anterioare.

Primul studiu a inclus 773 de copii nascuti cu o greutate foarte mica – mai putin de 1 kg – intre 1999 si 2002.

Rezultatele au aratat ca bebelusii din grupa care a primit lapte de san au obtinut puctaje mai mari la testele de inteligenta la 30 de luni de viata iar cei...

Laptele mamei benefic pentru copiii nascuti prematur

Conform unui studiu recent copiii nascuti prematur care au fost alaptati la san in spital au avut rezultate mai bune la testele de dezvoltare mentala la care au fost supusi mai tarziu, spre deosebire de ceilalti copii hraniti cu lapte preparat.

Studiul realizat in Chicago este primul care arata beneficiile laptelui de mama asupra nou-nascutului care cantareste mai putin de 1 kg. Datorita avansarilor din domeniul medical spitalele pot salva mult mai multi copii nascuti prematur,...

Refuzul sanului mamei si alaptarea copiilor nascuti prematur

Refuzul sanului mamei si alaptarea copiilor nascuti prematur Dificultatea unui copil de a se atasa la sanul mamei nu exprima neaparat un refuz, ci mai degraba prezenta unei probleme, care trebuie recunoscuta, tratata si depasita. Dar de cele mai multe ori, acest lucru implica dificultati care apar in timpul alaptarii, de exemplu, copilul este asezat intr-o pozitie inconfortabila sau nu poate suge corect, deoarece are nasul infundat sau debitul de lapte este prea abundent sau prea rapid. Mai mult, dupa un interval prea mare intre doua alaptari, copilul...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul