• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
20 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia HR Creative

Stim din experienta noastra de recruteri ca cel mai dificil moment in viata unei mamici este sa se dezlipeasca de langa puiul ei si sa se reintoarca la lucru. Cand vine acest moment cei mai multi parinti se orienteaza catre bona.

Totul incepe simplu, prin informarea despre ce insemna o bona in casa, despre ce fac bonele cu copiii, atunci...

Stim din experienta noastra de recruteri ca cel mai dificil moment in viata unei mamici este sa se dezlipeasca de langa puiul ei si sa se reintoarca la lucru. Cand vine acest moment cei mai multi parinti se orienteaza catre bona.

Totul incepe simplu, prin informarea despre ce insemna o bona in casa, despre ce fac bonele cu copiii, atunci cand parintii lipsesc si cum anturajul parintilor este divers incep sa circule povestile cu si despre bone. Povestile nu sunt, uneori, dintre cele mai frumoase si atunci mamicile devin speriate si se ingrozesc ca vor trebui sa-si lase copilul pe maini straine. Prin urmare selectia bonelor incepe sa devina mai dificila, dar la HR Creative avem grija sa va ajutam cu sfaturi si cu sport moral pentru a gasi cea mai potrivita persoana pentru copilul dumneavoastra.

Ajutor in alegerea bonei:
Niciodata bona nu trebuie privita ca o inlocuitoare a parintilor. Sa nu aveti sentimenul ca doamna care vine sa aiba grija de copilul dumneavoastra vrea sa va inlocuiasca.Trebuie sa va faceti timp pentru ca puiul sa nu se simta abandonat;
Nu alegeti bona in functie de cea a prietenilor dv, doar ca v-a placut aceea persoana. Fiecare parinte trebuie sa isi aleaga bona in functie de copilul sau, cel mai mult conteaza compatibilitatea intre copil si bona. De asemenea nu trebuie inteles ca daca o bona nu este potrivita pentru dv, ca si familie, nu insemna ca nu este o bona buna, ci doar nu este potrivita familiei dv;
Bona are grija sa va creasca copilul dupa regulile impuse de dumneavoastra asa ca este foarte bine sa va asigurati ca a inteles ce are de facut. Este foarte probabil ca doamna sa vina dintr-o familie unde au fost norme si reguli diferite de familia dumneavoastra si sa nu stie daca greseste. De aceea este important sa ii explicati foarte clar, bonei, care sunt asteptarile dv. vis-a-vis de dansa si mai ales care sunt regulile ce trebuie sa le ia in calcul;

La HR Creative avem grija sa discutam cu fiecare client si astfel sa ii identificam nevoile si dorintele pentru a gasi cea mai potrivita persoana care sa va ajute in cresterea copilului. Avem personal calificat cu recomandari, bone si guvernante in functie de varsta copilului dumneavoastra.

Pentru copilasii micuti 0 – 2 ani recomandam persoane calde, iubitoare care nu necesita neaparat studii superioare; in schimb, pentru copiii mai mari de 2 ani avem personal cu studii superioare: guvernantele, care sunt cunoscatoare de limbi straine, desen, muzica, sport etc. Baieteilor energici putem sa le recomndam boni (bone domni) care sa faca mai multe activitati sportive cu ei (role, bicicleta, inot, fotbal, catarari etc).

babysitting;
ingrijire batrani;
menaj;
consiliere psihologica;

recrutare personal hotelier: cameriste, receptionere, bucatari, ospatari, picoli, majordomi;
recrutare alte categorii de personal: secretare, asistente medicale, contabili, agenti vanzari, lucratori comerciali etc.

Opinii utilizatori

Hr Creative - mai mult decat o agentie de bone!
De Mihaela pe 20 Octombrie 2011

Buna ziua. Sunt o mamica a doi baiti ( de 3 ani si de 6 luni).Din pacate, am fost nevoita sa ma intorc la serviciu foarte repede.Eram foarte speriata,fiind nevoita sa iau o dezie foarte buna si foarte repede.Auzisem de fetele Georgiana si Gabriela de la niste prietene care si-au luat bone si menajere de la ele, nevorbindu-se in prealabil.(A fost amuzant sa constatam lucrul acesta). Asa ca am sunat una dintre fete si m-au programat foarte repede,simtindu-mi si cunoscandu-mi nevoia / teama / cerintele dintr-un simplu telefon. Pot sa va spun ca sunt fini psihologi. Sunt foarte multumita de recomandarea facuta de doamne.

Multumesc pentru ajutor Hr Creative
De Irina Andrei pe 18 Octombrie 2011

Sunt o mamica a doi copiii: unul adolescent si un bebelus de 3 luni.Aparitia bebelusului a fost o surpriza totala pentru toata familia mea.Din nefericire,baiatul meu adolescent nu a acceptat vestea buna prea usor ,confruntandu-ne cu foatrte multe probleme.La recomandarea unei prietene,am ajuns la HR CREATIVE.Am primit consiliere atat eu cat si baiatul meu,,rebel".Iar acum lucrurile dintre noi s-au rezolvat.Sper sa va fie de ajutor mesajul meu.

Servicii extraordinare
De Alexandra Tabara pe 05 Octombrie 2011

Am ajuns la agentia HR Creative cautand pe net o agentie care sa se potriveasca exigentelor mele. Sunt o mamica fericita cu 2 minuni de fetite de 3 ani si jumatate si 10 luni si experientele neplacute pe care le-am intampinat cu bonele ma adusesera in pragul disperarii. Nu stiam ce sa fac si in cine sa mai am incredere. Am sunat speriata la HR Creative si cand mi s-a programat un interviu m-am dus cu mare teama. Am fost foarte surprinsa cand mi s-au prezentat 4 bone calificate si m-am trezit ca nu stiu pe cine sa aleg. Doamnele de la agentie au avut foarte multa rabdare cu mine, am stat mult de vorba, am facut mai mult consiliere psihologica pentru a-si da seama exact ce caut si in final am ales bona potrivita pentru micutele noastre. Le recomand cu mare drag si incredere.

Profesionalism si umanitate .Multumesc
De Radu pe 06 Septembrie 2011

Sunt un tata indoliat si cu un minunat baietel de 2 ani.Cuvintele nu au valoare in fata gestului facut de aceasta agentie.Doamnele mi-au ascultat povestea cu multa dedicatie si au gasit cea mai buna solutie pentru fiul meu.O bona calda , blanda, pregatita sa ma ajute ca eu si fiul meu sa putem trece peste decesul mamei, peste aceasta tragedie. Multumesc Georgiana si Gabriela.

Promtitudine
De Constantinescu Andreea pe 01 Septembrie 2011

Am avut nevoie de o doamna la menaj,pentru ca ii organizam petrecerea sotului si doamnele m-au ajutat imediat.Sunt foarte fericita ca mi-a fost recomandata agentia.Acum stiu unde sa merg in situatii de urgenta!

Agentie bazata pe profesionalism, cunoastere si inovatie
De Dlucasciuc pe 25 August 2011

Adreses doamnelor multumiri pentru calitatea muncii depuse in rezolvarea problemelor pe care le intampinam (cautarea de bone, consultanta psihologica, menaj). Sunt mamica si voi apela in continuare la aceasta agentie deoarece imi ofera siguranta. Le doresc mult succes in continuare! Toata stima celor 2 doamne!

Agentia HR Creative
De Bogdan pe 06 Iulie 2011

Am un bunic paralizat si am apelat la aceasta firma pentru o infirmiera. Doamnele au fost foarte amabile si mi-au trimis in timp foarte scurt o femeie care s-a dovedit a fi perfecta pentru aceasta sarcina. Transmit multumiri din tot sufletul si recomand aceasta firma cu cea mai mare caldura.

Profesionalism 100%
De Ary pe 06 Iulie 2011

Am avut nevoie de servicii pt curatenie, iar cele 2 doamne de la HR Creative mi-au fost de un real ajutor! Mi-au trimis un personal care si-a facut foarte bine treaba si am fost extrem de multumita. De asemenea doamnele sunt foarte sociabile si dragute! Cu siguranta vom mai colabora si pe viitor!

Seriozitate si profesionalism
De Gabriela Cinar pe 06 Iulie 2011

Sunt foarte multumita de HR Creative. Sunt foarte draguti si de ajutor. Isi selectioneaza personalul cu atentie si nu am avut probleme vreodata cu persoanele recomandate de ei (atat pentru curatenie cat si pentru bona copil).

Agentia in care am incredere
De Dana pe 06 Iulie 2011

Sunt o mamica panicata cu 2 fete gemene de 1 an. Colaborarea cu aceasta agentie mi-a redat linistea sufleteasca ca aceste minunatii sunt in siguranta.

Contact Agentia HR Creative

Adresa

Bulevardul Nicolae Balcescu, 27-33, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Metrou Universitate, Galeriile Orizont
Site www.hrcreative.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.