• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
20 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia HR Creative

Stim din experienta noastra de recruteri ca cel mai dificil moment in viata unei mamici este sa se dezlipeasca de langa puiul ei si sa se reintoarca la lucru. Cand vine acest moment cei mai multi parinti se orienteaza catre bona.

Totul incepe simplu, prin informarea despre ce insemna o bona in casa, despre ce fac bonele cu copiii, atunci...

Stim din experienta noastra de recruteri ca cel mai dificil moment in viata unei mamici este sa se dezlipeasca de langa puiul ei si sa se reintoarca la lucru. Cand vine acest moment cei mai multi parinti se orienteaza catre bona.

Totul incepe simplu, prin informarea despre ce insemna o bona in casa, despre ce fac bonele cu copiii, atunci cand parintii lipsesc si cum anturajul parintilor este divers incep sa circule povestile cu si despre bone. Povestile nu sunt, uneori, dintre cele mai frumoase si atunci mamicile devin speriate si se ingrozesc ca vor trebui sa-si lase copilul pe maini straine. Prin urmare selectia bonelor incepe sa devina mai dificila, dar la HR Creative avem grija sa va ajutam cu sfaturi si cu sport moral pentru a gasi cea mai potrivita persoana pentru copilul dumneavoastra.

Ajutor in alegerea bonei:
Niciodata bona nu trebuie privita ca o inlocuitoare a parintilor. Sa nu aveti sentimenul ca doamna care vine sa aiba grija de copilul dumneavoastra vrea sa va inlocuiasca.Trebuie sa va faceti timp pentru ca puiul sa nu se simta abandonat;
Nu alegeti bona in functie de cea a prietenilor dv, doar ca v-a placut aceea persoana. Fiecare parinte trebuie sa isi aleaga bona in functie de copilul sau, cel mai mult conteaza compatibilitatea intre copil si bona. De asemenea nu trebuie inteles ca daca o bona nu este potrivita pentru dv, ca si familie, nu insemna ca nu este o bona buna, ci doar nu este potrivita familiei dv;
Bona are grija sa va creasca copilul dupa regulile impuse de dumneavoastra asa ca este foarte bine sa va asigurati ca a inteles ce are de facut. Este foarte probabil ca doamna sa vina dintr-o familie unde au fost norme si reguli diferite de familia dumneavoastra si sa nu stie daca greseste. De aceea este important sa ii explicati foarte clar, bonei, care sunt asteptarile dv. vis-a-vis de dansa si mai ales care sunt regulile ce trebuie sa le ia in calcul;

La HR Creative avem grija sa discutam cu fiecare client si astfel sa ii identificam nevoile si dorintele pentru a gasi cea mai potrivita persoana care sa va ajute in cresterea copilului. Avem personal calificat cu recomandari, bone si guvernante in functie de varsta copilului dumneavoastra.

Pentru copilasii micuti 0 – 2 ani recomandam persoane calde, iubitoare care nu necesita neaparat studii superioare; in schimb, pentru copiii mai mari de 2 ani avem personal cu studii superioare: guvernantele, care sunt cunoscatoare de limbi straine, desen, muzica, sport etc. Baieteilor energici putem sa le recomndam boni (bone domni) care sa faca mai multe activitati sportive cu ei (role, bicicleta, inot, fotbal, catarari etc).

babysitting;
ingrijire batrani;
menaj;
consiliere psihologica;

recrutare personal hotelier: cameriste, receptionere, bucatari, ospatari, picoli, majordomi;
recrutare alte categorii de personal: secretare, asistente medicale, contabili, agenti vanzari, lucratori comerciali etc.

Opinii utilizatori

Multumim clientului: radovan12
De Hr Creative pe 17 Mai 2014

Buna ziua!

Stimate client radovan12 va multumin pentru informatiile date in ceea ce o priveste pe doamna Maruse. Orice sugestie de comportament inadecvat atat din partea personalului cat si a clientui (raportat de catre personal) este trecut in baza de date negativa creata de catre agentii.

Pentru ca sunt situatii care care nu pot fi controlate de agentie --in afara sediului ei-- s-a creat o LISTA NEAGRA atat a clientului cat si a personalului.

Asa noi avem o viziune mai clara asupra situatiilor si ne asumam dreptul de a va refuza colaboarea sau nu.

Aceste informatii sunt cu titlul general.

Apreciem orice forma de ajutor si feedback din partea dumneavoastra, clientii nostri.
O zi excelenta!

Gabriela Dragomir
psiholog

Tel: 021/79.444.44
Mobil: 0737057451
Adresa: Bd. Nicolae Balcescu nr.33, Sc.b, et.2, ap.17, interfon 17C
www.hrcreative.ro

Agentia HR Creative
De Radovan12 pe 16 Aprilie 2014

Dragi parinti feriti-va sa o angajati de bona pe Marusia Barsan (Manea). Chiar daca va pare o persoana vesele si prietenoasa la inceput e doar falsitatea care o caracterizeaza, ea de altfel, e o mahalagioaca.

Agentia HR Creative
De Laura pe 05 Iulie 2012

Am apelat la serviciile acestei agentii deoarece am vazut pareri destul de bune despre ea. Din pacate, la inceput ti se promite ceva, iar apoi se uita. Dna Gabriela mi-a spus ca bonele sunt cunoscute (persoane cu care au mai lucrat), verificate, cu referinte.etc. Apoi a mai adaugat ca agentia nu pune amprenta pe comision, ci pe satisfacerea clientului. In primul rand bonele prezentate, cu o singura exceptie, erau pentru prima data la agentie, referintele trebuia sa le verific eu. Din pacate, m-am pacalit si am angajat o bona de care nu sunt multumita. Binenteles ca dupa ce au incasat comisionul nu s-au mai interesat sub nicio forma de relatia mea cu bona, daca sunt multumita sau altceva. In concluzie: nu recomand agentia.

Implicare 100% HR Creative
De Geanina Iovan pe 23 Mai 2012

Am apelat la serviciile Agentiei HR Creative citind la randul meu recomandarile altor clienti si am ramas uimita de profesionalismul intalnit. Eu cautam de multa vreme o menajera interna si din fericire pot spune ca doamna Doina, persoana pe care mi-au recomandat-o cei din agentie se potriveste perfect cu familia mea.

Servicii la nivelul recomandarilor!
De Ema pe 28 Februarie 2012

Am apelat la HR CREATIVE ca urmare a recomandarilor facute de clientii acestei agentii pe acest site.Pot doar confirma fair play-ul agestei agentii.Bravo.

Hr Creative - o agentie discreta,profesionista
De Iulia Vasile pe 14 Noiembrie 2011

Am acasa un baietel de 5 ani. Hr Creative mi-a dat ocazia sa gasesc o guvernanta asa cum nu o avusesem pana acum. M-au ajutat sa aleg o persoana sofisticata, discreta, disponibila sa calatoreasca. Felicitari Hr Creative.

Seriozitate,profesionalism si sinceritate
De Domokos Adina pe 30 Octombrie 2011

Am aflat de aceasta agentie minunata prin intermediul unei prietene,ea mi-a garantat ca serviciile lor sunt 100% bune...si surprinzator asa a si fost!Doamnele psiholog sunt foarte implicate si devotate.Se poate observa cu usurinta ca este o echipa cu multa experienta in acest domeniu,iar personalul este atent selectat

Draga Hr Creative
De Madalina V pe 26 Octombrie 2011

Nu va pot multumi suficiet in raport cu gestul facut de agentie.Modul in care discutati ,atat cu clientul ,cat si cu personalul, este rar intalnit.Si alte personaje ar trebui sa invete de la voi.Sunteti transparente,directe,buni Va multumesc pentru implicarea voastra dincolo de contractul agentie-client.

Sunteti profesionisti!
De Maria pe 25 Octombrie 2011

Ca orice mamica, care vrea tot bine pentru puiul ei am vizitat foarte multe agentii.Nu gaseam nici o bona care sa reuseasca sa o inlocuiasca pe "Didi" a noastra( asa o striga fetita noastra de 4 ani pe bona noastra care a plecat cu mult regret pentru toti din cauza sanatatii). Si asa am ajuns la Hr Creative. Imi aduc aminte cu placere de discutia avuta cu doamnele psiholog.Pe langa faptul ca au avut mare rabdare cu mine si fara sa fie o discutie ostentativa, m-au facut sa vad relatia mama-bona diferit de ceea ce stiam eu.Sunt un om sensibil iar agentia m-a ajutat sa "demitizez" relatia precedenta si sa fiu in totala ordine cu cea actuala. Multumesc din suflet.

Ajutor prompt, implicand multa seriozitate !
De Ionut Barbulescu pe 25 Octombrie 2011

Hr Creative, este o agentie foarte prompta si serioasa.Am luat telefonic legatura cu agentia ,cerand ajutor in privinta parintilor mei,eu fiind stabilit in Belgia.Nu va pot spune decat ca am fost foarte fericit sa dau peste aceasta agentie, avand experiente in trecut cu alte agentii destul de neplacute.Daca la inceputul discutiei,aveam indoielile mele de tot ce tine de agentii, acum ca sunt incantat de d-na interna care este de 6 luni cu parintii mei, nu pot decat sa va recomand cu multa caldura agentia.Succes Hr Creative.

Contact Agentia HR Creative

Adresa

Bulevardul Nicolae Balcescu, 27-33, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Metrou Universitate, Galeriile Orizont
Site www.hrcreative.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.