• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
14 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Bona Mia Servicii

Agentia Bona Mia Servicii este o agentie dinamica, mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor oferite clientilor si ofera servicii de recrutare si plasare personal.

Agentia Bona Mia Servicii este o agentie dinamica, mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor oferite clientilor si ofera servicii de recrutare si plasare personal.

luni- vineri 09:00- 18:00

babysitting, menaj, ingrijire batrani

full-time, part-time, permanent, ocazional, week-end

supraveghere scolari, meditatii cu persoane calificate -educatoare, invatatoare, profesoare, ingrijire si companie varstnici, bolnavi , persoane cu handicap, ingrijire completa pentru persoane nedeplasabile, acasa sau la spital

Opinii utilizatori

Agentia Bona Mia Servicii
De Mihaela Nedelcu pe 14 Februarie 2011

Am cautat bona pentru baietelul meu David si am ajuns si la aceasta agentie. Dupa ce am asteptat mai bine de 2 saptamani si jumatate, m-au chemat la un interviu unde mi-au comunicat ca pot viziona 3 bone, dar din 3 au ramas 2 persoane care nu aveau nici un fel de experienta ca bona, erau niste persoane care ramasesera fara serviciu si aveau nevoie de un loc unde sa munceasca si habar nu aveau de ce trebuie facut la un copil. Am plecat de la agentie total dezamagita.

Agentia Bona Mia Servicii
De Teodora pe 30 Septembrie 2010

O agentie foarte serioasa. Noi am gasit persoana potrivita, suntem multumiti si am recomandat agentia mai mutor prieteni. Succes in continuare.

Agentie profesionista
De Mariana Protopopescu pe 12 Noiembrie 2009

O agentie profesionista, am fost sunati foarte repede si am gasit bona potrivita pentru copilul nostru. Am intalnit un personal care da dovada de experienta si profesionalism.

Agentia Bona Mia Servicii
De Elena pe 09 Octombrie 2009

M-a frapat sincer faptul sa aud ca in cadrul acestei agentii sunt intervievate numai persoane care au experienta proprie, nici pomeneala sa se tina cont de experienta ca babysitter. Daca o femeie are copil acasa si, in detrimentul acestuia, ea doreste sa isi ajusteze venitul lunar, aceasta persoana este eligibila pentru a ocupa un post de babysitter si este chemata la interviuri in cadrul acestei agentii. In conformitate cu acest lucru pentru un post de babysitter nu trebuie sa ai experienta de babysitter, ci numai aceea de a fi mama, implicit de a avea n responsabilitati care asteapta a fi rezolvate la propriul domiciliu.

Contact Agentia Bona Mia Servicii

Adresa

Nerva Traian, 23-25, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bl. M71, Sc.2, Ap.76, Interfon 76, Metrou statia Timpuri Noi, Tramvai 19,Autobuz 133
Site www.bonamia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.