• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
14 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Bona Mia Servicii

Agentia Bona Mia Servicii este o agentie dinamica, mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor oferite clientilor si ofera servicii de recrutare si plasare personal.

Agentia Bona Mia Servicii este o agentie dinamica, mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor oferite clientilor si ofera servicii de recrutare si plasare personal.

luni- vineri 09:00- 18:00

babysitting, menaj, ingrijire batrani

full-time, part-time, permanent, ocazional, week-end

supraveghere scolari, meditatii cu persoane calificate -educatoare, invatatoare, profesoare, ingrijire si companie varstnici, bolnavi , persoane cu handicap, ingrijire completa pentru persoane nedeplasabile, acasa sau la spital

Opinii utilizatori

Colaborare
De FLORI GRIGORESCU pe 01 August 2011

Mi-ati facut o impresie deosebit de buna. As dori si eu sa colaborez cu dv. ca bona, inscriindu-ma in baza dv. de date. Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc.

Agentia Bona Mia Servicii
De Angelica pe 14 Iunie 2011

Calma, rabdatoare, mare iubitoare de copii, calda si empatica, comunicativa si energica (rezistenta la efort). Foarte responsabila si atenta! Am gasit persoana cautata si suntem acum linistiti! Multumim agentiei.

Agentia Bona Mia Servicii
De Miruna pe 14 Iunie 2011

In urma a mai multor episoade de scaune cu sangerare, urmate de spitalizare datorata pierderii de sange si anemiei in forme severe asociate, bunicul meu refuza orice noua internare. Mentionez ca are o lunga lista de alte diagnostice nu tocmai imbucuratoare. Ieri, in urma unui nou episod diareic cu sangerare (se datoreaza probabil unei polipoze pe colon), refuza categoric orice fel de interventie, medicamentatie si alimentatie si , date fiind antecedentele, nu mai pot decat sa-l consider un pacient in faza terminala, ceea ce de altfel m-a lasat sa inteleg si medicul de ambulanta pe care l-am chemat. Bunicul nu ma mai are decat pe mine in tara, iar eu nu pot sa-i acord ingrijirile necesare zilnic, din cauza obligatiilor de familie. Mi-a spus ca singura optiune pe care ar accepta-o este o vizita zilnica de la o infirmiera care sa-i verifice starea generala si, in cazul ajungerii in imposibilitate, sa se ocupe de ingrijirea corporala (curatat, schimbat pampersi etc).

Sunt disperata si va rog din suflet, daca puteti sa ma ajutati, sa ma contactati in cea mai mare graba pentru mai multe informatii.
Asa am trimis cererea la toate agentiilre. Cu ajutorul agentiei am gasit persoana care m-a scos din impas. Le multumesc.

Agentia Bona Mia Servicii
De Cornelia pe 14 Iunie 2011

Sunt o mamicuta cu doi prichindei, unul de aproape trei anisori si al doilea de 3 saptamani; aveam nevoie de o persoana care sa ma ajute la treburile casnice si cand este nevoie la ingrijirea celor doi copii sau a mea, avand in vedere ca voi incerca sa am grija de ambii copii, numai ca sunt situatii in care nu ma pot imparti la doi; de exemplu unul e la piept si celalalt ar trebui pus pe olita, sau in timp ce ii culc sa imi incalzeasca si mie mancarea, sau afara; Am gasit prin aceasata agentie o persoana tanara, vesela, care stie cum sa reactioneze sau sa le distraga atentia in situatiile dificile pe care le creaza copii, dar in acelasi timp asigura ordinea si curatenia, realizand sarcinile gospodaresti de care nu ma pot ocupa eu.

Agentia Bona Mia Servicii
De Diana oncescu pe 01 Iunie 2011

Buna ziua, aceasta agentie este culmea neprofesionalismului si neseriozitatii, scuze pentru limbajul neadecvat dar acest gen de firme definesc cuvantul tepari. Cunosc deja 2 familii ce au avut mari conflicte si dezamagiri. Este foarte simplu sa verificati cat de jalnici sunt - orice cerere de personal aveti ei va cheama a doua zi la interviu. Isi bat joc atat de familii, viitorii clineti cat si de menajere/bone. Dau un anunt in ziar si cheama la interviu fara nici un fel de discutie/verificare toate persoanele care aplica, pe care ulterior fara nici un fel de teama si jena vi le "baga" in casa (cu probleme psihice, bolnave, fara experienta, nu conteaza importanta este sa va ia banii). La interviu urgent va pun contractul in fata. Femeile angajate au povestit ulterior agentiilor ca la interviu este prima oara cand au vazut agentia si vorbit cu cineva, ca nu au fost intrebate absolut nimic de experienta, alte lucruri cruciale. Feriti-va casele, copii si banii de astfel de indivizi ilegali care cat de curand vor disparea de pe piata! Daca doriti detalii puteti sa imi scrieti va pun in legatura cu 2 familii care va vor da mult mai multe detalii.

Agentia Bona Mia Servicii
De Teodora pe 31 Mai 2011

O recomandare buna pt agentie! Ne-au ajutat sa gasim repede o persoana de incredere pentru ingrijirea mamei mele.

aAgentia Bona Mia Servicii
De CORINA pe 31 Mai 2011

Am cautat bona pentru baietelul meu David de 8 luni. Am ajuns si la aceasta agentie, prin recomandarea unor prieteni, dupa ce am trimis solicitarea la mai multe agentii. Vreau sa spun ca am fost foarte multumiti de persoanele pe care le-au prezentat ( 8 ca numar, fata de alte agentii care ne-au pus pe drumuri pentru 2-3 persoane). Avem bona actuala prin aceasta agentie si o recomand si altora.

Agentia Bona Mia Servicii
De Luminita pe 09 Aprilie 2011

Dupa ce am cautat peste tot bona pentru bebe si am avut tot felul de experiente, am gasit bona prin Agentia Bona Mia in 2 zile si acum "bebe" are deja de 3 ani.

Agentia Bona Mia Servicii
De Catalina stoenescu pe 01 Martie 2011

Am fost la aceasta agentie anul trecut in cautarea unei bone si o menajera. Am dat cererea si nimeni nu m-a chemat la nici un interviu, au uitat total de mine.

Agentia Bona Mia Servicii
De Iuliana pe 16 Februarie 2011

Am ajuns la agentie, prin recomandare de la sefa mea, intr-o situatie disperata.Am 2 gemeni, baietei de 1 ani si 8 luni si cautam o bona cu foarte multa rabdare si cu dragoste pentru copii, nimic special. M-au chemat la interviu, dar cand am ajuns mi-au spus ca doamnele n-au putut ajunge.Din pacate am batut drumul de pomana, fara sa ma anunte cel putin sa nu mai vin la interviu: Nu va ganditi ca si-au luat revansa si mi s-a reprogramat interviul, m-au lasat balta, norocul meu cu o vecina. Asa ca dragi mamici si tatici mare grija si nu va puneti sperante prea mari.

Contact Agentia Bona Mia Servicii

Adresa

Nerva Traian, 23-25, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bl. M71, Sc.2, Ap.76, Interfon 76, Metrou statia Timpuri Noi, Tramvai 19,Autobuz 133
Site www.bonamia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.