ING Bank lanseaza ING Young, un pachet inovator: Home’Bank si card de debit personalizat pentru copiii de pana in 18 ani, disponibil 100% online

/ / Modificat: 2022-12-15
ING Bank lanseaza ING Young, un pachet inovator: Home’Bank si card de debit personalizat pentru copiii de pana in 18 ani, disponibil 100% online

ING Bank lanseaza in preajma Sarbatorilor pachetul ING Young - card de debit siacces in aplicatia Home’Bank pentru copiii intre 10 si 18 ani, cu 0 comisioane si fara costuri de administrare – disponibil online tuturor parintilor care sunt clienti ING Bank, direct in aplicatia Home’Bank. Produs inovator pe piata din Romania, ING Young reprezinta o solutie echilibrata si transparenta pentru intreaga familie ce ofera independenta financiara copiilor si adolescentilor, sub indrumarea parintilor.

ING Young poate fi deschis 100% online de unul dintre parinti, din aplicatia HomeBank in doar cateva minute, pentru copiii care au peste 10 ani. Copilul sau adolescentul va avea un card cu numele sau si isi va putea gestiona singur finantele, efectuand tranzactii la comercianti sau autorizand transferuri in propria lui aplicatie Home’Bank. Solutia faciliteaza controlul parental, parintii pot stabili limite de tranzactionare, pot bloca sau debloca contul si ii pot trimite sume de bani. De asemenea, pachetul ofera adolescentului posibilitatea de a face plati cu cardul si cu telefonul, dar si de a invatasaeconomiseasca, acestea fiind unele dintre functionalitatile solicitate atat de catre copii, dar si de parinti.

Dupa lansarea pachetului Free@ING dedicat tinerilor intre 18 si 24 de ani, facem inca un pas anul acesta pentru transformarea modului in care online banking-ul este prezent in vietile noastre. ING Young are rolul de a usura viata financiara atat a parintilor, cat si a copiilor, fiind in acelasi timp un instrument digital de educatie financiara si o modalitate mai sigura de administrare a economiilor copiilor.

 

Pe de o parte, copiii si adolescentii pot lua propriile decizii, se pot familiariza cu ce inseamna sa aiba grija de un buget propriu si pot demonstra ca sunt pregatiti sa se ocupe mai atentde viitorul lor financiar. In acelasi timp, parintii isi pot incuraja copiii sa invete ce inseamna responsabilitatea financiara si cum pot lua cele mai bune decizii in privinta propriilor finante intr-un mediu sigur, in felul acesta le pot acorda mai multa incredere.

 

Noile lansari si inovatii fac parte din conceptul nostru de lifestyle banking, prin care ne dorim sa ajutam clientii sa isi atinga obiectivele propuse si sa aiba o viata financiara echilibrata. Lifestyle banking inseamna libertate pentru client sa isi traiasca viata, inclusiv cea financiara, asa cum isi doreste.”, a declarat Roxana Petria, Tribe Lead Customer Engagement ING Bank. 

 
Beneficiile ING Youngpentru copii si parinti

Pachetul ING Young le ofera copiilor si adolescentilormai multa autonomie in gestionarea resurselor financiare, iar parintilor posibilitatea de a supraveghea si interveni extrem de usor in activitatea financiara a copilului sau adolescentului.

 Principalele beneficii pentru copii&adolescenti:

  • Acces in aplicatia Home’Bank: activeaza notificarile; vizualizeaza soldul si istoricul tranzactiilor; au acces la oferte dedicate in sistem cashback in ING Bazar; blocheaza direct contul sau cardul
  • ·         Card personalizat: retrageri de la bancomat folosind cardul cu numele lor; plati POS sau cu telefonul mobil prin intermediul aplicatiilor ING Pay, Apple/Google si plati online.

 

Principalele beneficii pentru parinti:

  • Pachet accesibil si usor de gestionat: deschiderea si administrarea contului direct in aplicatia HomeBank; gratuit; poate fi deschis pentru fiecare copil din familie
  • Transparenta totala: vizibilitate asupra activitatii copilului sau adolescentului, setare limite tranzactionale 100% online, blocarea contului
  • Gestionare eficienta: nu sunt acceptate tranzactii la comercianti care au ca obiect de activitate pariurile, comercializarea bauturilor alcoolice si a tutunului.

Conform unui studiu calitativ realizat de Mind the Gap Consultancy anul acesta, majoritatea copiilor economisesc banii pe care ii primesc atunci cand doresc sa achizitioneze un obiect mai scump, de exemplu un telefon, o tableta, o bicicleta s.a.m.d.

O parte dintre adolescenti au o mai mare independenta financiara fata de parinti prin faptul ca pot castiga bani extra prin joburi de week-end sau sezoniere sau prin diferite afaceri mici (de exemplu, vanzari online). Parintii ii incurajeaza pe tineri sa-si castige banii pentru ca in acest fel pot constientiza valoarea muncii si cultivarea simtului responsabilitatii in pastrarea banilor si in economisire.

Pentru mai multe detalii:

Adriana Brutaru

Interim Head of Internal & External Corporate Communication

M:  0735 313 408;

adriana-ioana.brutaru@ing.com

ING

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala globala, care ofera servicii bancare unui numar de peste 38,4 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari.

Infiintata in 1994, ING Bank Romania este a patra banca in top 10 banci locale, conform activelor, si singura banca cu crestere organica, fara achizitii de portofolii de clienti sau alte banci. ING Bank Romania este o banca universala cu peste 1,6 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i sustine pe oameni sa fie cu un pas inainte, in viata si in afaceri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educatie financiara Educatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre