Springfield Education After School

/ / Modificat: 2020-10-23
Springfield Education After School

Aceasta grupa se li adreseaza atat celor care termina cursurile gradinitei Springfield Nursery School, cat si copiilor din afara institutiei care au cunostinte avansate de limba engleza.

Acestia vor beneficia de un program gandit special pentru ei, croit dupa English National Curriculum, respectand ariile de invatare specifice: Comunicare si Limbaj, Dezvoltare psiho-motrica, Alfabetizarea, Gandirea logico-matematica, perspicacitate si numeratie, Cunoasterea mediului inconjurator, Expresivitate artistica si desen.

Activitatile vizeaza atat atingerea obiectivelor educationale pentru toate ariile de invatare, cat si asimilarea limbii engleze, transdisciplinar, printr-o varietate de metode si resurse.

Acest program marca Springfield a demonstrat, de-a lungul anilor, ca aduce beneficii numeroase in planul dezvoltarii intelectuale si emotionale a copiilor. incadrarea elevilor din afara SNS in aceasta grupa se va face in urma unui test de verificare a cunostintelor de limba engleza.

colaj springfield

After School Clasele 0 – 4

Springfield Education deruleaza un program After School educativ-recreativ pentru elevii care frecventeaza clasele 0 –4, coordonat de invatatoare cu experienta, cu catedra la scolile de stat si care au gradul didactic I sau II.

Springfield Education ofera urmatoarele servicii:

  • preluarea copiilor de la scoala
  • masa de pranz si gustarea de la ora 16:00
  • efectuarea temelor sub coordonarea cadrelor didactice
  • activitati recreative
  • modulul Cambridge – curs de limba engleza, 2 sedinte/saptamana
scolile de la care preluam copiii pentru a-i aduce la sediul nostru sunt: scolile 10, 19, 45, 56, Jean Monnet, Al. Vlahuta, 27, 28.

Conditii generale pentru programul after-school

  • inscrierea pentru anul scolar 2019– 2020 presupune depunerea dosarului de inscriere ( formular inscriere, contract) si achitarea integrala a unei luni aferente tipului de program ales, reprezentand ultima luna de contract. Taxa educationala se achita in avans si absentele se scad retroactiv.

Pentru fiecare zi de absenta se vor scadea 17 lei/zi, atat in timpul anului scolar, cat si in vacante sau in zilele in care activitatea este intrerupta din diverse motive (excursii scolare, conditii climatice etc.)

  • in cazul in care orarul sufera modificari ce duc la decalarea orei de preluare de la scoala, transportul de la after school poate fi modificat numai in functie de disponibilitate si de cursele deja existente.
  • Transportul de seara este fix si nu poate fi modificat ca ora sau destinatie
  • Comunicarea dintre cadrul didactic si parintii se face fie direct, fie in scris sau telefonic, ori de cate ori este cazul.

Program si taxe

Orele 12.00 -18.00

Taxa = 1400 lei

Contact

Strada Soltuzului 10, sector 2, Bucuresti

0734710573 / 0721707879

office@springfieldeducation.ro

Luni — Vineri: 08:00 — 19:00

Comentarii de la parinti!

 

 

Articole recomandate

Citeste si despre