Young Academics After School

/ / Modificat: 2020-10-23
Young Academics After School

Young Academics este un centru de educatie si activitati recreative de tip after school care pune copiii si pasiunile lor pe primul loc, oferind un mediu sigur in care cei mici sa se dezvolte armonios, sa manance sanatos si gustos, si, mai ales, sa invete de placere. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii daca sunteti in cautarea unui centru educational after school Bucuresti.

Young Academics are un numar limitat de locuri si cadre didactice cu o pregatire ampla si experienta bogata. Prin grupele restranse asiguram atat un proces de invatare eficient cat si o foarte buna cunoastere reciproca si comunicare.

Young Academics primeste copii incepand cu varsta de sase ani, in limita locurilor disponibile, asigura transportul pe o raza de 3 km de la scoala spre after-school si ofera reduceri pentru cel de-al doilea sau cel de-al treilea copil din familie inscris aici. De asemenea oferim si programul scoala de vara Bucuresti.

DESPRE NOI

After School Sector 1: Young Academics este un centru de educatie si activitati recreative de tip after-school care pune copiii si pasiunile lor pe primul loc, oferind un mediu sigur in care cei mici sa se dezvolte armonios, sa manance sanatos si gustos, si, mai ales, sa invete de placere.

Echipa YOUNG ACADEMICS isi propune sa vina in sprijinul parintilor care isi doresc pentru copiii lor o educatie deschisa si asumata.

Colaj Young Academics

Credem cu tarie ca atunci cand copiii cresc explorand o cat mai larga paleta educationala, isi vor putea descoperi si dezvolta talentele si abilitatile. Acest fapt poate avea ca efect identificarea domeniului de activitate in care se vor simti valorizati si in care s-ar putea dezvolta cu succes si mai tarziu ca adulti.

Educatie prin Dezvoltare Artistica si stiintifica

La o prima expunere, ideea de after school pare a fi cuprinzatoare. Un loc unde copiii vin dupa scoala, mananca si isi fac temele.

Centrul after school Young Academics extinde aria de experimentare si aduce in incinta acestuia:

  • instrumente muzicale (la dispozitia copiilor),
  • dotari specifice domeniului IT,
  • platforme educationale interactive
  • alte elemente din domenii conexe dezvoltarii abilitatilor copiilor.
  • Dascalii nostri sunt profesionisti cu daruire care isi propun sa deschida copiilor portile imaginatiei, creativitatii, dorinta de a experimenta si a descoperi.

Educatie prin Dezvoltare Personala

Construirea unei structuri psiho-emotionale puternice bazata pe increderea in propriile forte dar si gandirea pozitiv creatoare, sunt prioritare si tocmai de aceea propunem module de lucru pentru dezvoltare personala si emotionala pentru a fi integrate in activitatea copiilor.

In fuga noastra disperata dupa soluţii pentru a fi cat mai bine pozitionati in viaţa, in societate, alergam de atatea ori sa le oferim copiilor totul usor. Vrem sa le gasim cel mai bun profesor, cea mai buna scoala, cautam justificari si poate si vinovati.

Uitam sa le daruim spatiul atat de necesar pentru a-si asuma anumite demersuri, pentru a-si cultiva curiozitatea si nu in ultimul rand pentru a depune efort personal si a deveni motivati.

Copiii nostri au nevoie de o varietate mare de experiente, pentru a-si intari mecanismul motivational si pentru a intelege ca a reusi nu este intotdeauna egal cu a castiga. Insuccesul nu este o pierdere ci o experienta. Astfel vor pretui cu adevarat lucrul obtinut prin efort propriu si in acest mod vor reusi sa-si creeze repere valorice oneste, dar mai important isi vor construi rezerve rezonabile de asteptare si realizare.

Educatie prin Dezvoltare Emotionala

Nu vrem sa crestem copii de carton, cu capul mare si inimi in deriva. Excesul acesta de coaja, de bine ambalat, de lucios dar cu putin continut al societatii noastre, poate duce la aparitia unor generaţii de adulţi care nu vor sti sa se gaseasca pe sine, care vor locui in cliseele reusitei, in tiparele apreciative ale vecinilor, in frica de a nu fi in pas cu restul lumii, sau cu frica de a fi DIFERIT, nestiind ca UNICITATEA este esenta fiecarei fiinte umane.

Este nevoie de visare, de creativitate, de relaxare, de imaginatie si de inspiratie pentru a deveni CURAJOSI. Noi trebuie sa remodelam coloana vertebrala a acestei natii. Copiii nostri trebuie sa fie CURAJOsI si PUTERNICI in BINE. Datoria noastra este aceea de a le crea conditiile necesare pentru a-si exersa curajul, onoarea, puterea si toate acele calitati cu care generatia lor este inzestrata.

In Centrul Educational YOUNG ACADEMICS ne propunem sa creem o oaza de inspiratie. Am pornit de la ideea ca fiecare copil are nevoie sa descopere ce il face fericit: poate sa cante la un instrument sau sa picteze, sa citeasca, sa compuna poezii, sa exploreze domeniul tehnologiei, etc. Dar pentru ca un copil sa descopere bucuria de a parcurge un anumit drum, cineva trebuie sa-i povesteasca de existenta lui si sa-l ajute sa faca primii pasi.

De asemenea, daca esti interesat de o scoala de vara Bucuresti, poti gasi in aceasta pagina mai multe detalii despre programul nostru de vara.

Contact

Str. Aviator Maior stefan Sanatescu nr. 5, sect 1, Bucuresti

Preluare copii de la următoarele institutii de invătămant :

Liceul "NICOLAE IORGA" , scoala 17 "PIA BRaTIANU" , scoala 170 "GEO BOGZA" scoala 3 "NICOLAE TITULESCU" , scoala 171 "PETRE ISPIRESCU" , scoala 173 "EUGEN BARBU" scoala gimnaziala "SFaNTUL NICOLAE" , scoala gimnaziala "HELIADE RaDULESCU" , scoala 186 "ELENA VaCaRESCU"

TELEFON: 0755 095 974

EMAIL: contact@youngacademics.ro

Articole recomandate

Citeste si despre