Fabrica de indemanare

/ / Modificat: 2008-02-29
Fabrica de indemanare





 

"Fabrica de indemanare" este un atelier organizat de Muzeul National de Geologie si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani, urmareste sa dezvolte indemanarea si creativitatea copiilor participanti care vor lucra in fiecare luna cu alte materii prime.

Programul se desfasoara pe parcursul a patru luni, din februarie pana in mai, in al treilea si al patrulea weekend din fiecare luna, intre urmatoarele intervale orare: 10.00 - 12.00, 12.00 - 14.00 si 14.00 - 16.00.

In luna februarie, copiii sunt asteptati la Fabrica de hartie, atelierele fiind dedicate confectionarii diverselor obiecte, in principal din hartie, si care pot avea, bineinteles, o utilitate practica.

Fabrica de lut este programata in luna martie, in zilele de sambata, 15 si 22 martie, Fabrica de carpe va avea loc in luna aprilie, in zilele de sambata, 19 si 26 aprilie, iar Fabrica de burete va avea loc în luna mai, in zilele de sambata, 17 si 24 mai.

Atelierele din luna februarie si martie sunt legate ca tematica de

martisor, obiectele realizate de copii in cadrul acestor intalniri putand reprezenta martisoare inedite pe care ei le pot face cadou.

In cadrul atelierelor din lunile aprilie si mai, copiii vor fi invatati sa-si confectioneze singuri jucarii din carpe si burete.

Participarea la programul "Fabrica de indemanare" se face numai prin rezervare in limita locurilor disponibile.

Atelierul se desfasoara in trei grupe de copii. Grupa maxima este de 25 de copii. Toate materialele sunt puse la dispozitie de Muzeul National de Geologie.

Tutorele programului este Lidia Tanase, profesor de Arte Plastice, care abia asteapta sa lucreze cu copiii.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

29 Februarie 2008

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre