Greseli pe care le fac barbatii cand vine vorba de sex

/ / Modificat: 2017-06-16
Greseli pe care le fac barbatii cand vine vorba de sex

Barbatii se cred adesea zei in pat si au impresia ca nu gresesc cu nimic cand vine vorba de satisfacerea partenerelor. Tocmai din dorinta de a fi cat mai buni in pat sau din exces de zel, barbatii au tendinta de a da rateuri cand vine vorba de sex. Multe dintre partenere evita sa vorbeasca cu ei despre aceste esecuri ori se prefac ca au orgasm si ca sunt multumite. 

Greseli pe care le fac barbatii in pat

Iata cateva dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac barbatii in dormitor!

Sar peste preludiu

Una dintre principalele nemultumiri ale partenerelor este legata de absenta preludiului. Multi barbati sunt atat de grabiti sa treaca la actul sexual in sine, incat uita ca o parte din placere izvoraste si din atingerile, mangaierile si jocurile sexuale care au loc inainte de penetrare.

Se cred cei mai buni in pat

Nu exista barbat care sa spuna ca nu este bun la pat. Insa problema nu este doar ca o spun, insa o si cred, cand, de multe ori, sunt foarte departe de adevar.

Chiar daca un barbat are performante sexuale demne de invidia altora si detine tehnici uimitoare pentru satisfacerea partenerelor, nu este indicat sa si-o "ia in cap". Important este sa nu se bazeze doar pe ceea ce stiu sau cred ei ca este bine, ci si pe ce doreste partenera si sa "comunice" la acest nivel.

Se grabesc sa ejaculeze

Unii barbati sunt mai egoisti in pat decat altii si nu tin cont de partenera, ci doar de nevoile sau placerea lor personala. Ajung sa ejaculeze mult prea devreme, iar partenera sa ramana nesatisfacuta.

Insista pe aceleasi pozitii

Tot din egoism si din dorinta de a se simti ei bine, unii barbati ajung sa duca actul sexual cam in pozitiile care le plac lor cel mai mult, fara a tine cont de dorintele partenerelor lor in acest sens.

Este important sa existe comunicare in pat si, uneori, compromisuri, pentru ca ambii parteneri sa se simta bine si sa atinga placerea sexuala de fiecare data cand fac sex.

Vorbesc prea mult sau nu vorbesc deloc despre sex

Nu este indicat nici sa se vorbeasca exagerat de mult despre sex, dar nici sa nu se aduca deloc subiectul, nici macar in pat, cand este si mediul propice pentru asa ceva.

Comunicarea intre parteneri este unul dintre secretele unei relatii sexuale reusite. Impartasirea preferintelor in dormitor, comunicarea sincera si deschisa, toate pot ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale si satisfacerea ambilor parteneri in pat.

Nu se concentreaza si pe alte puncte erogene

Multi barbati au impresia ca doar clitorisul este zona de maxima placere a femeilor si se focuseaza doar pe acea zona, in incercarea de a o satisface si a-i provoca orgasmul. In realitate, femeile au mai multe zone in care se excita atunci cand sunt stimulate.

De aceea, comunicarea intre parteneri este esentiala pentru reusita unui act sexual. In timp ce la unele femei, zona erogena cea mai intensa este pe gat, la altele este pe sani, abdomen, urechi sau in alte zone. Barbatii trebuie sa exploreze toate aceste zone, daca vor sa isi aduca in extaz partenerele.

Ce alte greseli pe care le fac barbatii cand vine vorba de sex mai stii? Impartaseste-le cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata sexuala

Articole recomandate

Citeste si despre