5 modele de pictat copilul pe fata de Halloween

/ / Modificat: 2014-10-24
5 modele de pictat copilul pe fata de Halloween

Picturile pe fata pentru Halloween vin in completarea costumului copilului tau sau pot deveni ele insele o metoda de deghizare. Alege cel mai inspirat model pentru micutul tau din 5 idei la indemana si afla si pasii prin care sa-l transformi in cel mai interesant personaj al acestei sarbatori.


Catel

pictura_fata_catel_halloween

Micutul tau ar putea arata tare haios daca i-ai picta pe fata imaginea unui catel cu urechi clapauge si cu o limbuta lenesa, scoasa afara. Nu este nimic complicat, trebuie doar sa ai cateva pensule si vopsele de pictat pe fata (non-toxice) si sa treci la treaba.

Coloreaza-i un ochisor negru si contureaza-i urechiusele clapauge pe langa ochi si urechi. Pentru ca desenul sa fie si mai amuzant, incearca sa ii desenezi si o limbuta atarnata intr-o parte a guritei.

Micutul tau nu mai are nevoie decat de un costum simplu, negru, iar deghizarea este completa.

Liliac

pictura_fata_copil_liliac_halloween

Cel mic se poate deghiza in cel mai interesant liliac, nu neaparat prin costumatie, cat printr-o pictura pe fata.

Pentru a crea zburatorul trebuie sa ai la indemana vopsele in culori negru, albastru inchis si bleu si sa ai grija sa il proportionezi corespunzator pe chipul micutului.

Corpul si capul liliacului se fac pe mijlocul fetei, pe nasuc si pe mijlocul fruntii, iar aripile vor inconjura ochii si vor cadea pe obrajorii lui.

Si pleoapele copilului trebuie colorate in aceeasi nuanta ca aripile pentru ca atunci cand inchide ochisorii sa dea senzatia ca tot chipul lui este un liliac.

In completarea costumatiei, micutul poate atasa o simpla pelerina care sa il transforme in curajosul Batman.

Dinozaur

pictura_fata_copil_dinozaur_halloween

Daca micutul tau este pasionat de creaturile legendare din epoca dinozaurilor, atunci poate opta pentru pictarea chipului unei astfel de reptile fioroase. Desi pare foarte greu, desenul nu necesita atat de mult talent pe cat ai crede.

Ai grija sa ai in dotare culorile necesare - verde, negru, rosu si alb si sa incepi intotdeauna cu gura dinozaurului. Dupa ce o desenezi pe aceasta, iti va fi mai usor sa faci conturul fetei. Gura se deseneaza nu in jurul guritei lui, ci pe barbie. Toata barbita lui va deveni o gura fioroasa de dinozaur. Atentie la colti, pentru ca ei sunt cei care dau aspectul fioros ai dinozaurului si reprezinta secretul intregului desen.

Vampir

pictura_fata_copil_vampir_halloween

Vampirii au domnit intotdeauna in povesti si legende, dar in ultimii ani au luat cea mai mare amploare in costumatiile de Halloween si filme. Daca micutul tau e un pasionat al creaturilor care sug sangele oamenilor, atunci ii poti face o pictura pe fata care sa intruchipeze un asemenea personaj fantasmagoric.

Vopseaua alba amestecata cu un pic de negru este esentiala pentru a colora intreaga fata in gri (dar un gri deschis). Apoi, cu un pic de negru, coloreaza conturul ochilor, pentru a le da un aspect usor fioros, apoi contureaza in aceeasi culoare caninii alungiti in colurile gurii si coloreaza-i albi.

Pentru a crea un aspect si mai dramatic, poti opta pentru desenarea catorva picaturi de sange care se preling dintr-un colt al gurii.

Fluture

pictura_fata_copil_fluture_halloween

Fetitele, mai gratioase din fire, pot lasa deoparte aspectul dramatic si infricosator care caracterizeaza costumele clasice si pot opta pentru o deghizare mai gingasa.

Distrati-va impreuna si coloreaza-i pe fata cel mai frumos fluture. Contureaza-i corpul si antenele pe mijlocul fetei si aripirile pe partile laterale. Alege cat mai multe culori si chiar si cateva aplicatii sclipitoare - accesorii in diferite forme care se lipesc pe fata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Costume halloween copii Halloween copii Halloween

Articole recomandate

Citeste si despre