Cu familia la film

/ / Modificat: 2011-10-25
Cu familia la film

Dragele mele,

Va scriu pentru ca stim cu toate cat de greu este sa fii mamica si sa mergi intr-un loc unde puii sa se simta bine si de ce nu, sa te relaxezi si tu.

Nu se compara nimic cu bucuria de a fi mama si chiar daca investesti timp si dragoste si nu mai ai timp de nimic, multumirea pe care o ai cand iti vezi copilasul cum creste este de nedescris.

Unde petrecem timpul liber?

Exista momente cand vrei sa iesi cu copiii tai si aici optiunile sunt putine: alegi un loc de joaca, majoritatea in mall-uri, insa ori sunt prea aglomerate, ori jucariile sunt prea putine, ca sa nu mai vorbim de preturi care de multe ori depasesc cu mult buzunarele noastre.

Alta optiune ar fi iesitul in parc, dar in curand va veni anotimpul rece si oricat de bine i-am infofoli, tot au sansa (din pacate) sa raceasca.

La film, in familie

Nu sunt nebuna, dar este normal ca puii nostri sa aiba parte de tot ce e mai bun, chiar daca variantele pe care le avem la dispozitie lasa de dorit. Ar mai fi o varianta de care eu una sunt foarte multumita si tocmai de aceea m-am gandit sa v-o impartasesc si voua: mersul la cinema. Este locul in care si tu si copiii tai puteti sa petreceti cateva ore, sa vizionati o animatie pe gustul tuturor, sa va bucurati de atmosfera placuta din sala si de ce nu, sa rontaiti ceva sau sa beti un suc.

Din pacate, aceasta varianta, desi pare cea mai completa are un minus: pretul. Este destul de costisitor sa mergi cu familia la un film, mai ales ca cinematografele nu au pachete care sa avantajeze familiile.

Cinematografele, dar nu toate, deoarece am gasit o oferta foarte buna (singura, dar foarte buna) la un cinematograf din Bucuresti. Este vorba de The Light Cinema unde au lansat pachetul Cinema Family. Ultima oara cand am fost cu Andrei si Ioana la patinoar in Liberty Center, am vazut afisul Cinema Family.

Despre ce este vorba?

Cu 65 lei, 2 adulti si 2 minori, merg la orice film, la orice ora, in orice zi. Cinematograful este dragut, este intim, personalul este foarte atent, iar timpul petrecut impreuna cu familia in sala de cinema este chiar relaxant.

Noi am fost la Smurfs 3D si ne-a placut foarte mult. A meritat! E de apreciat faptul ca s-a gandit cineva si la noi si a facut accesibil mersul la cinema pentru familii. Va recomand cu toata caldura Cinema Family de la The Light Cinema.

Puteti sa intrati pe site-ul lor (www.lightcinemas.ro) ca sa vedeti ce filme au.

Pupici,

Bianca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre