Petrecerea pentru primul an al bebelusului

/ / Modificat: 2009-05-27
Petrecerea pentru primul an al bebelusului





   

Felicitari! Bebelusul tau a implinit un anisor. E timpul sa sarbatoriti cu o petrecere grozava.

In general, aniversarile de un an sunt mai degraba petreceri pentru parinti decat pentru bebelus. E momentul sa strangeti intreaga familie si sa va bucurati de aniversarea micutului.

Cel mai bine este sa incepeti planificarea petrecerii cu cateva saptamani inainte, ca sa aveti timp sa strangeti toate lucrurile de care aveti nevoie, inclusiv decoratiile, cadourile si meniu-ul. Asa, aveti timp sa invitati pe cine doriti si sa va faceti si planuri de calatorie, daca va hotarati sa serbati in deplasare.

Invitatiile la "eveniment" pot fi foarte simple – o hartie format A4 impaturita in doua, cu un balon colorat desenat pe o parte, pe care se scrie un 1 mare. Le puteti pune la posta cam cu doua saptamani inainte, pentru ca invitatii sa aiba timp sa-si aranjeze programul.

Pentru o petrecere "in tendinte", puteti sa achizitionati cate o mica "atentie" pentru fiecare invitat, in asa fel incat sa-i aminteasca de prima aniversare a copilului vostru – magneti de frigider, abtibilduri, insigne, etc, inscriptionate, preferabil, cu cifra 1.

Nu prelungiti petrecerea mai mult de o ora jumatate, doua, pentru ca bebelusul va deveni foarte agitat in preajma strainilor.

Tine minte ca prea multi oameni il pot speria si ca in acelasi timp cu distrarea invitatilor va trebui sa ai grija si de micut, asa ca nu invita prea multa lume. Cel mai potrivit moment pentru a avea o petrecere este in weekend, din cauza programului aglomerat.

Nu te chinui cu mancaruri complicate, cateva aperitive si fursecuri sunt de ajuns. Daca planuiesti sa inviti si copii, ai grija sa ai la indemana multe jucarii pentru a-i tine ocupati. Pregateste-te pentru eventualitatea ca bebelusul tau sa planga sau sa fie agitat.

Alexandra Ilie

Redactor Copilul.ro


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre