• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Teatrul Tandarica

Teatrul de animatie Tandarica s-a infiintat in anul 1945. De-a lungul istoriei sale, scrisa de personalitati remarcabile, a devenit un punct de referinta pentru teatrul de papusi si marionete, detinand pozitia de lider la nivel national, iar pe plan international fiind printre cele mai bine cotate.

Teatrul de animatie Tandarica s-a infiintat in anul 1945. De-a lungul istoriei sale, scrisa de personalitati remarcabile, a devenit un punct de referinta pentru teatrul de papusi si marionete, detinand pozitia de lider la nivel national, iar pe plan international fiind printre cele mai bine cotate.

copii cu varste cuprinse intre 3 si 11 ani

casa de bilete luni - sambata: 09:00 - 17:00;

biletele se pot rezerva telefonic la numarul 021.315.23.77;
biletele pentru spectacolele de sambata si duminica sunt disponibile incepand cu ziua de luni a saptamanii respective;
rezervarile telefonice se anuleaza daca nu sunt ridicate pana vineri la ora 12:00;

pret bilete grupuri organizate: 8.00 RON - doar in timpul saptamanii;
pret bilete copii: 10,50 RON;
bilete adulti: 12,50 RON;

pentru spectacolele din timpul saptamanii ne rezervam dreptul de a face modificãri in program in functie de solicitarile pe care le avem din partea grupurilor organizate;

dupa inceperea spectacolului locurile isi pierd valabilitatea;

Sala Lahovari - 324 locuri;
Studio AnimArt - 40 locuri spatiu special, destinat experimentelor teatrale, recitalurilor si workshop-urilor;

Festivalul International al Teatrului de Animatie Bucurii pentru copii;
spectacole de colectie;
experimente teatrale;
recitaluri si workshop-uri;

Opinii utilizatori

Teatrul copilariei mele
De Michaela epure corbier pe 24 Martie 2010

Teatrul Tandarica reprezinta pentru mine copilaria mea, reprezinta tot ce a fost frumos intr o perioada urata. Era locul meu de vis, era imaginea de basm, era cel mai indragit loc unde totul ma incanta, totul imi placea. Mi-am petrecut toata copilaria acolo, jucandu-ma in sala de spectacol, alergand pe scarile ce duceau in studiouri, admirand artistii in cabinele lor, aspirand mirosul de lemn amestecat cu parfumul bun ale celor mai frumoase femei pe care le vazusem eu, si dorind ca acea lume sa devina realitate pentru toti copiii. Copilaria mea fericita io datorez tatalui meu, lumii minunate pe care el ma facut so descopar in acest teatru, acea lume unde totul era altfel, totul era minunat si unde puteai sa ai sperante, ambitii si sa visezi frumos!

Pentru aceasta perioada magnifique din viata mea, pentru tot ce acest teatru mi-a daruit si ma invatat, ii multumesc si acum, la 50 de ani!

Contact Teatrul Tandarica

Adresa

Eremia Grigorescu, 24 , Bucuresti, Sectorul 1

Site www.teatrultandarica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.