• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

CinemaPro

CinemaPro, situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti.

Pentru iubitorii de film CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de...

CinemaPro, situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti.

Pentru iubitorii de film CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene.

Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foyerul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie, pagina de web cu ultimele noutati din cinematograf si din lumea filmului, 8 ani de filme exceptionale premiate la festivaluri si cei peste 250.000 de clienti care au vizitat cinematograful de la lansarea sa sunt cartea de vizita a CinemaPRO.

copii si adulti

Luni-Duminica: 09:00-pana tarziu

rezervare online, rezervare telefonica

Luni-Joi primele doua spectacole - 10.5 lei;
Luni-Joi restul spectacolelor - 13.8 lei;
Vineri-Duminica primele doua spectacole - 11.5 lei;
Vineri-Duminica restul spectacolelor - 14.5 lei;
Elevi si studenti - Luni-Joi primele doua spectacole - 8 lei;
Elevi si studenti - Luni-Joi ultimele doua spectacole - 9.5 lei;
Elevi si studenti - Vineri-Duminica primele doua spectacole - 9.5 lei;
Elevi si studenti - Vineri-Duminica ultimele doua spectacole - 10.5 lei;
Avanpremiera - 16.5 lei;

DIGITAL

Luni-Joi primele doua spectacole - 11.6 lei;
Luni-Joi restul spectacolelor - 15.5 lei;
Vineri-Duminica primele doua spectacole - 12.7 lei;
Vineri-Duminica restul spectacolelor - 16 lei;
Elevi si studenti - Luni-Joi primele doua spectacole - 8.8 lei;
Elevi si studenti - Luni-Joi ultimele doua spectacole - 10.5 lei;
Elevi si studenti - Vineri-Duminica primele doua spectacole - 10.5 lei;
Elevi si studenti - Vineri-Duminica ultimele doua spectacole - 11.6 lei;
Avanpremiera - 18.5 lei;

3D

Luni-Joi primele doua spectacole - 13.7 lei;
Luni-Joi restul spectacolelor - 17.9 lei;
Vineri-Duminica primele doua spectacole - 15 lei;
Vineri-Duminica restul spectacolelor - 18.9 lei;
Elevi si studenti - Luni-Joi primele doua spectacole - 10.4 lei;
Elevi si studenti - Luni-Joi ultimele doua spectacole - 12.4 lei;
Elevi si studenti - Vineri-Duminica primele doua spectacole - 12.4 lei;
Elevi si studenti - Vineri-Duminica ultimele doua spectacole - 13.7 lei;
Avanpremiera - 21.5 lei;

cel mai nou si performant sistem digital si 3D de la Sony si RealD

Orange Wednesday, Plata cu cardul, Reduceri studenti

Opinii utilizatori

Contact CinemaPro

Adresa

Ion Ghica, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.cinemapro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.