• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Varsta recomandata:
1 - 6 ani
; 6 - 9 ani; 9 - 12 ani; 12 - 15 ani
Jocuri sportive:
fotbal

Scoala de fotbal pentru copii CS Ecosport

CS Ecosport - Clubul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5-14 ani (pentru sectia fotbal) si are intentia de a orienta in sport acesti copii in functie de calitatile lor la diferite sectii sportive sau cluburi cu renume, fie pana la varsta de 14 ani, fie dupa aceasta varsta.

CS Ecosport - Clubul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5-14 ani (pentru sectia fotbal) si are intentia de a orienta in sport acesti copii in functie de calitatile lor la diferite sectii sportive sau cluburi cu renume, fie pana la varsta de 14 ani, fie dupa aceasta varsta.

Opinii utilizatori

Scoala de fotbal pentru copii CS Ecosport
De Ionut pe 21 Noiembrie 2010

Suntem viitorii campioni!

Scoala de fotbal pentru copii CS Ecosport
De Alex pe 11 Iunie 2010

Copii inscrisi la acest club pot ajunge departe daca isi doresc cu adevarat sa faca parte dintr-o echipa, muncesc si sunt disciplinati. Eu sunt mandru ca fac parte din acesta echipa.

E mai frumos ca la scoala!
De Ionescu Mihai pe 28 Mai 2010

Sunt la grupa de fotbal 2001. Este un antrenor care glumeste si ne porunceste picioarelor noastre sa asculte de noi. Zice ca noi suntem imparati si trebuie ca ele sa asculte de noi, in asa fel facem exercitiile si jocurile bine!

Contact Scoala de fotbal pentru copii CS Ecosport

Adresa

Parcul Crangasi, Bucuresti, Sectorul 6

Reper In Parcul Crangasi, langa lacul Ciurel
Site www.csecosport.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.