• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
13 opinii
Varsta recomandata:
1 - 6 ani
; 6 - 9 ani; 9 - 12 ani; 12 - 15 ani
Jocuri sportive:
fotbal
; tenis

Scoala de fotbal Sport Team

Scoala de fotbal Sport Team ofera cele mai bune conditii pentru practicarea fotbalului, dispune de teren sintetic nou, antrenori tineri, licentiati si de perspectiva, tehnici si metode de lucru moderne, cantonamente sportive, montane la cele mai bune conditii.

Copii au posibilitatea de a participa la turnee internationale, de a participa...

Scoala de fotbal Sport Team ofera cele mai bune conditii pentru practicarea fotbalului, dispune de teren sintetic nou, antrenori tineri, licentiati si de perspectiva, tehnici si metode de lucru moderne, cantonamente sportive, montane la cele mai bune conditii.

Copii au posibilitatea de a participa la turnee internationale, de a participa la campionatul national pentru copii si juniori. Grupele sunt pentru incepatori, avansati, performanta si se pot inscrie copii incepand de la varsta de 5 ani. Abonamentele lunare pot fi de 4, 8, 12, 16, sedinte.

luni - vineri 16:30 - 17:00

de la 100 RON

copii nascuti in anii: 1998, 1999, 2005

asigurat de club

transport gratuit asigurat pt. copiii tur - retur;
teren acoperit si incalzit pe toata perioada rece;
sala de gimnastica;
vestiare moderne;
antrenori tineri;
materiale sportive asigurate;
participarea la competitii interne si internationale

Opinii utilizatori

Scoala de fotbal sport team
De Ionut Badiu pe 11 Februarie 2017

Vreau sa joc la o echipa de fotbal platit

A.S Jirlau
De Sava pe 08 Iulie 2015

Vreau sa vin cu echipa mea sa joc

Scoala de fotbal Sport Team
De Dumitru Romeo pe 26 Februarie 2014

O adevarata academie de fotbal !
Trebuie sa investim in viitorul copiilor nostri.
Merita!
Recomand cu incredere !
Au experienta si sunt profesionisti.

Scoala de fotbal Sport Team
De ALEX pe 15 Septembrie 2011

Totul este ok, sunt de acord cu infiintarea a doua grupe de copii cu varsta de 5 si 6 ani. Va salut.

Scoala de fotbal Sport Team
De PARTIK pe 15 Septembrie 2011

Sunt de acord in totalitate cu tot ce sa spus mai jos, dar vreau sa precizez ca la grupa de pitici ce de 4, 5 ,6 anisori, sunt peste 30 de micuti si un singur antrenor care ii este foarte greu sa faca fata profesional. As sugera repartizare micutilor in doua grupe. Va multumesc.

Profesionalism
De Matey pe 15 Septembrie 2011

Sunt tatal unui baietel de 6 ani, si sunt foarte multumit de domnu Cristi, tot personalul foarte dragut, recomand la toti parinti sa aduca copii la aceasta scoala de fotbal.

Super echipa
De COSTY pe 09 August 2011

Foarte multumit.

Scoala de fotbal Sport Team
De RADU pe 17 Iulie 2011

O scoala de fotbal cu un personal super incintator,.iar pentru dl Cristi cel care se ocupa de pitici nota 10.,iar acum despre aceasta baza va pot spune: vestiarele sunt foarte mici, suprafata de joc acea zisa iarba artificiala aproape inexistenta, se plateste 60 de euro pentru 8--9 sedinte. sper sa va fie de ajutor.

Scoala de fotbal Sport Team
De Kris pe 02 Aprilie 2011

SportTeam este motorul vietii mele viitoare! Antrenorii sunt adevarati maestri, totul este armonios.

Scoala de fotbal Sport Team
De Edward pe 23 Decembrie 2010

Eu am fost jucator la Sport Team si a fost foarte tare si am fost onorat sa joc pentru acea echipa. In prezent nu mai joc din cauza problemelor de sanatate dar astept cu nerabdare sa treaca si sa joc din nou acolo.

Contact Scoala de fotbal Sport Team

Adresa

Primo Nebiolo, 2, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Arcul de Triumf
Site www.sportteam.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.