• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Scoala de Fotbal Gloria
2 opinii
Varsta recomandata:
6 - 9 ani
; 9 - 12 ani; 12 - 15 ani
Jocuri sportive:
fotbal

Scoala de Fotbal Gloria

Scoala de Fotbal "Gloria" Bucuresti, organizeaza ample selectii pentru grupele de performanta, copii nascuti in anii: 1996 - 1997, dar si pentru grupele de Mini-Fotbal, copii nascuti in anii: 2002-2003-2004-2005. Relatii la tel.:0726.094.450. sau 0745.995.384./prof.Ionut Florea

Scoala de Fotbal "Gloria" Bucuresti, organizeaza ample selectii pentru grupele de performanta, copii nascuti in anii: 1996 - 1997, dar si pentru grupele de Mini-Fotbal, copii nascuti in anii: 2002-2003-2004-2005. Relatii la tel.:0726.094.450. sau 0745.995.384./prof.Ionut Florea

marti - vineri - duminica / orele: 18:00 - 19:30

100 RON / lunar

copii nascuti in anii: 1996 - 1997 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005

prezenta la antrenament cu trening sport,pe timp rece iar pe timp frumos,cu sort si tricou maneca scurta

teren cu gazon sintetic;
participare in campionat AMF-Bucuresti, competitii internationale, cantonamente

posibil si fotbal feminin

Opinii utilizatori

grupa fete 2009
De Dragos pe 23 Septembrie 2016

pentru fetele nascute in 2009 care vor sa inceapa sau sa incerce acest sport se face grupa de antrenament sau de selectie? va multumesc

Scoala de Fotbal Gloria
De Iuli pe 14 Mai 2014

Mi se pare frumos acest club si voi vorbii cu parintii sa vin la el. As vrea sa stiu daca echipamentul il luam de la d-voastra. Multumesc ca ati citit mesajul meu!

Contact Scoala de Fotbal Gloria

Adresa

Aleea Vergului, 7, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Statia capat Cora - Granitul
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.