• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Varsta recomandata:
1 - 6 ani
; 6 - 9 ani; 9 - 12 ani; 12 - 15 ani
Jocuri sportive:
inot

Sara Grand Resort Cursuri de Inot Pentru Copii

Sara Grand Resort organizeaza in fiecare zi de luni pana duminica cursuri de inot pentru copii. Fara limita de varsta. Pretul unui abonament este de 100 RON / luna 10 sedinte + 2 gratis. Pretul unei sedinte individuale este de 10 RON. Dispunem de piscina interioara, incalzita.

Sara Grand Resort organizeaza in fiecare zi de luni pana duminica cursuri de inot pentru copii. Fara limita de varsta. Pretul unui abonament este de 100 RON / luna 10 sedinte + 2 gratis. Pretul unei sedinte individuale este de 10 RON. Dispunem de piscina interioara, incalzita.

luni - duminica: 00:00 - 24:00

100 RON / luna 10 sedinte + 2 gratis
10 RON / sedinta (fara abonament);

fara limita de varsta

piscina interioara, incalzita

Opinii utilizatori

Sara Grand Resort Cursuri de Inot Pentru Copii
De Mihaela dan pe 28 Noiembrie 2013

Da, este ok, apa cand a fost rece, profesorul ne-a anuntat, asta s-a intamplat de vreo 2 ori. Copilul meu a invatat destul de multe si e foarte important ca lucreaza doar cu 5 copii maxim. Ingrijorarea mea este acum, ca acest profesor pleaca si nu stiu daca va veni cineva in locul lui sau acea persoana care va veni va fi ok.

Cursuri inot
De Cristi matache pe 22 Iulie 2012

Eu imi aduc fetita acolo si chiar ii bine ca a invatat foarte multe. Suntem la al doilea abonament deja, dar nu ne asteptam sa invete asa repede. Recomand la toti care au copii mici.

Foarte bine
De Raza Anastasia pe 27 Martie 2012

Am o fetita de 2 ani si un baietel de 4 ani. Mergem la cursurile de inot de la Sara de aproape 2 ani cu baietelul si de cateva luni cu fetita. Eu si sotul meu suntem foarte multumiti de cate au invatat acolo si cum progreseaza dupa fiecare sedinta. Recomand cu caldura !!

Contact Sara Grand Resort Cursuri de Inot Pentru Copii

Adresa

Tineretului, 5, Cluj, Floresti

Site www.saragrandresort.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.