• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Varsta recomandata:
6 - 9 ani
; 9 - 12 ani; 12 - 15 ani
Jocuri sportive:
inot

Militari Residence Wellness

Militari Residence Wellness

Programe speciale de sport si nutritie pentru copii la cel mai mai mare club de wellness din capitala: Militari Residence Wellness

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tanar cartier All Inclusive, inaugureaza cel mai mare club wellness din Capitala, cu o suprafata interioara de 4.600...

Militari Residence Wellness

Programe speciale de sport si nutritie pentru copii la cel mai mai mare club de wellness din capitala: Militari Residence Wellness

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tanar cartier All Inclusive, inaugureaza cel mai mare club wellness din Capitala, cu o suprafata interioara de 4.600 mp. Printre serviciile clubului se numara si programele speciale pentru copii, denumite FIT KID.

Militari Residence Wellness a conceput un program special de dans si coordonare motrica, structurat in sedinte de 45 minute. Copiii vor face si un efort cardio bine dozat, in timp ce vor invata elemente coregrafice utile. Este stiut faptul ca orientarea in spatiu, coordonarea membrelor si capacitatea de a se concentra pe o activitate data trebuie exersate de la o varsta frageda.

Programul se adreseaza copiilor cu varste de peste 6 ani si este predat in premiera de antrenori cu ani de experienta in lucrul cu copiii.

"Programa scolara include numai doua ore de sport pe saptamana, intr-un stadiu important pentru dezvoltarea fizica a copiilor. Sportul contribuie la educatie si disciplina, la dezvoltarea abilitatilor de socializare, la capacitatea de a se integra intr-un colectiv, la formarea spiritului de echipa si, nu in ultimul rand, la dobandirea capacitatilor de leadership si competitivitate", a declarant Smaranda Heroiu, director general Militari Residence Wellness.

Toate aceste calitati se pot cultiva intr-un mediu pe care copiii il asociaza cu joaca si buna dispozitie. Somnul va fi mai odihnitor, digestia se va imbunatati iar randamentul la scoala creste semnificativ.

Clubul include si doua piscine pentru copii, cu adancimea de 70 cm, un spatiu de joaca cu supraveghetori si un Fresh Bar cu meniu dedicat copiilor, conceput de nutritionisti.

Pentru copiii parintilor care au abonamente la Militari Residence Wellness programul FIT KID este gratuit. Aceasta deoarece parintele trebuie sa fie prezent in club alaturi de copil, astfel ca unul dintre adulti trebuie oricum sa contracteze un abonament. In acest mod parintele va beneficia de serviciile clubului, iar copilul va intra gratuit in program.

Pentru mai multe detalii despre proiectul Militari Residence Wellness, va rugam sa accesati: http://www.militariwellness.ro/ sau http://www.facebook.com/pages/Militari-Wellness/466488086804990

Wellness va asteapta 7 zile din 7, in urmatoarele intervale orare:

07:00 - 23:00 luni - vineri
08:00 - 21:00 sambata - duminica

<a class="nav"href="http://www.militariwellness.ro/pachete-abonamente.html" target="_blank">Pachete abonamente</a>

Aqua - Piscina olimpica, piscine pentru copii

Suntem 90% apa. Avem nevoie de hidratare si ne place sa ne petrecem timpul la piscina si in sauna, oriunde se afla apa, muuulta apa, pe care o asociem cu distractia si cu starea de bine;

Militari Residence Aqua Wellness este singurul club de wellness din Bucuresti care va pune la dispozitie o piscina de 800mp! Piscina este inconjurata de plante luxuriante si de mobilier Pedrali, achizitionat de la targul de design de la Milano. Atmosfera imbietoare e completata de preparatele gustoase si sanatoase de la Fresh Barpe care le poti savura dupa bunul plac.

Acordam o atentie deosebita calitatii apei si sigurantei tale! De aceea, am ales sa avem si doua piscine speciale pentru copii, in care tratamentele si filtrele create special pentru a proteja pielea sensibila sunt utilizate cu cea mai mare grija!

Loc de joaca pentru copii, cu supraveghetor

Avem grija si de copilul tau! Nu doar de tine! Fie ca visezi la un jacuzzi in doi, la un masaj placut pentru tine si acel cineva special din viata ta, la o ora de kineto terapie, un aerobic in forta, un antrenament intens de fitness, la Wellness, visele devin realitate! Toate fara sa iti faci probleme ca trebuie sa duci copilul la bunici, afterschool sau ca vei plati bonei ore suplimentare? Facem noi babysitting pentru tine!

Fiecare cu distractia lui! Avem supraveghetori, mancare sanatoasa pentru copii, jucarii, tot felul de curse cu obstacole, masute pentru desen, tot ce isi pot dori cei mici.

Opinii utilizatori

Contact Militari Residence Wellness

Adresa

-

Reper Militari Wellness, Militari Residence, Str. Rezervelor Nr. 72, Rosu, Ilfov,
Site www.militariwellness.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.