• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Varsta recomandata:
1 - 6 ani
; 6 - 9 ani; 9 - 12 ani; 12 - 15 ani
Jocuri sportive:
tenis

Lectii de tenis

Lectii de tenis cu o fosta campioana europeana, initiere copii, ore particulare, cursuri week-end adulti, programe speciale pentru performanta.
Calitatile pe care le dezvolta tenisul la copii:
-fizic:o dezvoltare armonioasa;
-psihic:atentie,concentrare,ambitie,tenacitate;
-competitie:spiritul competitiv,atentie prelungita si...

Lectii de tenis cu o fosta campioana europeana, initiere copii, ore particulare, cursuri week-end adulti, programe speciale pentru performanta.
Calitatile pe care le dezvolta tenisul la copii:
-fizic:o dezvoltare armonioasa;
-psihic:atentie,concentrare,ambitie,tenacitate;
-competitie:spiritul competitiv,atentie prelungita si capacitate de autocontrol,anduranta crescuta atat fizic si psihic;
-social:socializare(impreuna cu alti copii).
De asemeni se organizeaza tabere speciale de initiere/antrenament la tenis pentru copii, care includ cazarea , masa si orele de tenis cat si echipamentul necesar desfasurarii activitatii.
Terenul cu gazon artificial, acoperit pe timpul sezonului rece, cu nocturna disponibila in cadrul Hotelului Traian****, ultracentral in Constanta, la 50 de metrii de plaja Modern.
La cerere, clientii pot beneficia de cazare in una din cele 21 de camere ale hotelului nou construit sau isi pot petrece timpul in barul sau restaurantul hotelului.

maxim 5 copii

teren cu gazon artificial, acoperit pe timpul sezonului rece;

Opinii utilizatori

Contact Lectii de tenis

Adresa

Mihail Kogalniceanu, 36, Constanta, Constanta

Site www.hoteltraian.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.