• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu din Bucuresti ce ofera servicii medicale de pediatrie, O.R.L. si asistenta copiilor cu handicapuri psihice si motorii.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu din Bucuresti ce ofera servicii medicale de pediatrie, O.R.L. si asistenta copiilor cu handicapuri psihice si motorii.

pediatrie;
neurologie pediatrica;
O.R.L;
compartiment gastroenterologie pediatrica;
ambulatoriu;
radiologie;
laborator analize medicale;
recuperare neurologica si psihiatrica pediatrica;

pediatrie:
servicii medicale si tratamente;
asistenta medicala (diagnostic si tratament) a copiilor cu suferinte neurologice acute sau cronice (epilepsie, paralizii cerebrale, boli degenerative de sistem nervos, boli neuromusculare, etc.);
asistenta medicala a copiilor cu patologie pediatrica (boli acute respiratorii, digestive, afectiuni renale, cardiace, hepatice, hematologice, etc.;
asistenta copiilor cu patologie pediatrica acuta sau cronica (boli acute respiratorii sau digestive, astm bronsic, patologie gastrointestinals cronica, afectiuni hematooncologice, afectiuni renale, hepatice, cardiace, etc.)

O.R.L.:
asistenta copiilor cu afectiuni acute si cronice in sfera ORL (angine, otite acute si cronice, otomastoidite acute si/sau cronice, laringite,etc.);
interventii chirurgicale (amigdalectomie, adenoidectomie, extractie de corpi straini, otomastoidectomie, lavaj bronhoalveolar, etc.);
testari audiometrice;

alte servicii medicale:
asistenta copiilor cu handicapuri psihice si motorii (kinetoterapie, logopedie, activitati de recuperare psihica, terapie ocupationala, etc);

Sef lucrari Dr. Alis Antrasian;
Dr. Liliana Baia;
Dr. Elena Balanescu;
Dr. Monica Balcu;
Biolog pr Liliana Vileta Banu;
Dr. Camelia Bleahu;
Kinetoterapeut Mihaela Iuliana Boboc;
Sef lucrari Dr. Felicia Buruiana;
Biolog pr Aurora Craiciu;
Dr. Liliana Cretu.

021.323.22.30

Opinii utilizatori

Un spital bun
De Alexandra.Ciobanu197 pe 30 Septembrie 2018

Eu am fost cu băiețelul meu de 2 luni de două ori o dată la urgență la pediatrie și odată la orl , doctori buni , asistente drăguțe, când m.au chemat la bebe după intervenție erau toate pe el il iubeau și îl dezmierdau , mirosea piticul meu numai a farfum fin 🤗când le.am văzut asa pe ele imi trecuseră emoțiile complet.Apropo toate micile atenții cu care ne.am obisnuit sa le oferim au fost refuzate complet . Din punctul meu de vedere profesioniști și dedicați copiilor.

o.r.l
De Bora Ozkan pe 24 Ianuarie 2016

Buna ziua am un baietel de 11 ani la analize ia gasit stafilococul auriu dupa 3 antibiotice date de medici din giurgiu nam obtinut nici un rezultat.vreau ca cineva sa ma ajute sami vindec copilu ce treb sa fac si unde sa ajung sant disperat. Astept un raspuns Multumec frumos

Numai cuvinte de laude pentru medicii de aici!
De Ana Chirita pe 14 Octombrie 2015

Buna ziua! Eu am fost internata in acest spital cu baietelul in varsta de 2 ani de 2 ori in acest an pentru pneumonie. Am ajuns aici pentru ca era cel mai aproape de noi. Am fost placut surprinsa de competenta, de dedicarea si daruirea medicilor de aici. Nu ma asteptam la asa ceva intr-un spital de stat! Medici pe care ii intereseaza in permanenta care este starea copilului fara sa astepte ceva de la tine. Al meu a fost monitorizat non stop, i s-au facut foarte multe analize, am primit reteta compensata la plecare. Neasteptat de bine! Pe aceasta cale le multumesc pentru daruirea cu care practica cea mai nobila meserie din lume!

Informatii despre acest spital
De Andreea pe 15 Noiembrie 2012

Am facut programere copilului meu la acest spital pentru ai face RMN, tomografie si as dori sa aflu o parere despre acest spital am foarte mari emotii. Nu stiu ce o sa gasesc acolo cum se vor purta cu noi si in cel rau caz sa ne interneze. Va implor ajutati-ma sa merg acolo sau sa ma reorientez.

Parere super buna
De Adina pe 12 August 2011

Buna, sunt impresionata de atitudinea medicilor de la spitalul Victor Gomoiu, am venit la urgente la cabinetul de alergologie si D-na Dr Fratea a fost foarte de treaba si amabila. A consultat fata, i-au dat analize gratuite, tatament gratuit, am ramas profund impresionata. Felicitari! Medici foarte buni si servicii de calitate superioara.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu
De Laura pe 05 Aprilie 2011

Spital vechi cu multe imbunatatiri. personal putin. Multe cazuri sociale.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu
De Sandu pe 10 Martie 2011

Nu avem atatea cuvinte in vocabular pentru a descrie sitatia din spitale, in general nu numai de acest spital.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu
De ALINA pe 10 Martie 2011

Medici buni.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu
De Scumpik pe 02 Februarie 2011

Procurarea unei ambulante ar fi foarte necesara. Serviciile medicale sunt deosebite.Medicii sunt deosebitii. Va multumesc.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu
De Nirvana pe 13 Noiembrie 2010

Am auzit ca se va construi un spital de excelenta in incinta, sper din tot sufletul sa se concretizeze acest proiect, in care sper, va fi inglobat si personalul deja existent!

Contact Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu

Adresa

Bulevardul Basarabiei, 21, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.spitalgomoiu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.