• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu este cel mai vechi spital de copii din Romania si din Balcani, fiind infiintat in jurul anului 1857 de Alexandru Dimitrie Ghica, Caimacam al Tarii Romanesti. Cladirea initiala a fost ridicata in 1886, fiind primul local stabil al Spitalului de copii. Acelei cladiri i s-au mai adaugat si...

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu este cel mai vechi spital de copii din Romania si din Balcani, fiind infiintat in jurul anului 1857 de Alexandru Dimitrie Ghica, Caimacam al Tarii Romanesti. Cladirea initiala a fost ridicata in 1886, fiind primul local stabil al Spitalului de copii. Acelei cladiri i s-au mai adaugat si altele de-a lungul timpului, Spitalul Grigore Alexandrescu fiind in acest moment cel mai mare spital de copii din Romania.

Pediatrie; Toxicologie; Chirurgie Pediatrica; ORL

Ortopedie Pediatrica; Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri; ATI;

Compartimentul Hematologie-Oncologie; Compartimentul Hemodializa; Camere de Garda; Unitate Primiri Urgente

Servicii Paraclinice; Ambulatoriul de specialitate Dorobanti

Ambulatoriul de specialitate ofera consultatii asigurate de medici primari si specialisti pentru urmatoarele specialitati:
pediatrie;
chirurgie-ortopedie pediatrica;
oftalmologie;
ORL;
endocrinologie;
dermatovenerologie;
neuropsihiatrie;
psihologie-logopedie;
stomatologie.

Clinica de Pediatrie - condusa de Prof. Dr. Dumitru Oraseanu;
Clinica de Chirurgie Pediatrica - condusa de Conf. Dr. Ion Basca;
Clinica de Ortopedie si Traumatologie - condusa de Conf. Dr. Mihai Jianu;
Clinica de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri - condusa de Prof. Dr. Dan Mircea Enescu.

Clinica dispune de 426 de paturi. In spital functioneaza 10 sectii clinice si numeroase compartimente clinice, 19 departamente insotitoare si 17 ambulatorii de specialitate.

da

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Opinii utilizatori

Lasati oamenii sa se exprime liber
De Daniela Cretu pe 13 Februarie 2018

Doamnei As Med nch sau as med sefa nch, noi va respectăm pentru că vă Pupați șeful în fund sau pentru că va auto Pupați tot acolo, așa că respectați și dumneavoastră dreptul la liberă exprimare a oamenilor care își descriu propriile lor experiențe în și cu spitalul in care lucrati dumneavoastră.

Iresponsabili si nesimtiti
De Daniela Cretu pe 13 Februarie 2018

Personalul spitalului e format din Niste nesimtiti care nu raspund la telefon pe sectii si uneori nici la centrala,
(daca stresezi centralista cu prea multe apeluri pt ca iti inchid colegii ei telefonul in nas) , pardon raspund si il pun din nou in furca.

Pentru ingerii copiilor😍😍😍
De Popescu pe 23 Septembrie 2017

Buna ziua. Sunt o mamica care sta in spital de ceva timp... in primul rand vreau sa specific ca doamna asistenta sefa Ionescu NU este asa cum spun anumite persoane... ca injura.. ca se poarta urat cu copii... eu merg sa imi vad copilul de multe ori pe zi si o vad pe doamna Ionescu cu bebele meu in brate jucandu.se cu ea, vorbeste cu ea. Are MARE GRIJA DE EA SI DE TOTI COPII.
Nu stiu de ce vreti sa denigrati aceasta sectie de OAMENI CU SUFLET SI IUBITORI DE COPII.
Vreau sa multumesc dl. Dr. Dan Nica.. doamnei dr. Savu si intregii echipe care se ocupa de problemele de santate ale fetiei mele.
Va multumim si va iubim. Emma si Vera😍😍😍😍

Către dna Valentina Dan
De As. Med pe 29 Iunie 2017

Stimata dna! Cu tot respectul.Eu sunt una din angajatele secției mai exact o asistenta .. Cum puteți scrie așa ceva ,chiar nu va este un pic rușine sa sp așa cuvinte. ... Dacă chiar existați cu adevărat sa știți ca aceasta sefa își da tot interesul pt acești copii internați. Iar cu privire la angajați ... Dacă era ceva în neregula comentam noi și încă ceva ... Nu știu de unde ați scos asemenea minciuni pt ca părinții nu au voie pe secția NCH.Dacă ceva va deranja mi se părea normal sa discutați cu dansa face to face nu sa aberați online.

NEUROCHIRURGIE
De MARIA pe 25 Iunie 2017

POT CONFIRMA CE SPUN MAMICILE,IN SECTIA NEUROCHIRURGIE MARE TEROARE ACEASTA FEMEILE ISI BATE JOC DE ANGAJATI ,PARCA E STAPANA PE MOSIE,UNDE ESTI DOMNULE MANAGER?ISI SCOATE SI ISI BAGA,NICI NU II PASA CA SI COPII AUD DINCOLO DE GEAMURI,PACAT CA ESTE O SECTIE BUNA CU OAMENI BUNI SUFLETISTI,VA ROG LUATI MASURI

ATI Neurochirurgie asistenta sefa nebuna
De Valentina Dan pe 23 Iunie 2017

Buna ziua ! Nu vroiam sa relatez nimic din cele intamplate in sectia ATI dar ceea ce am vazut acolo,ceea ce am auzit ma pus pe ganduri !!! O doamna Asistenta (Sefa) cu numele Ionescu Jeni pe legitimatie tipa,injura,jigneste si terorireaza angajatele ! Nu este treaba mea sa va scriu dar sper sa luati masuri ! Nu mi se pare normal si corect pentru o persoana ca dansa sa sufere atatea persoane care incerca sa aibe grija cel putin 90% de cei internati !!! D'nule Meneger unde sunteti in situatia asta !!?? Vi se pare normal ca noi mamicile care ne internam pentru anumite probleme sa plecam acasa aproape in depresie din cauza unei singure fiinte??? Chosr nu este nimic de facut??? Asa de bine va controlati angajati??? Sa imi fie cu iertare dar Ceea ce se intampla acolo este strigator la cer!!! Incercati va rog sa luati masuri ca altfel voi merge mult mai departe nu este corect fata de angajate(ti) di de noi mamicii

Igiena
De Cornel pe 23 Iunie 2017

Tot respectul pentru dr.zamfir dar igiena lasa de dorit...îți dau halat de unica folosință lăsând buletinul iar dupa ce mergi sa iti ridici buletinul acel halat folosit de tine il dau altcuiva...de ce se mai numește de unică folosință?jalnic

Șefa de secție nebuna
De Catalina pe 20 Aprilie 2017

Am uitat sa multumesc domnului DR. NICA un om extraordinar pt ca a facut minuni cu micuța mea

Șefa de secție nebuna
De Catalina pe 20 Aprilie 2017

Buna ziua am avut copilul internat în ATI secția neurologice,unde am vazut cum se comporta șefa de secție cu angajați. In viata mea nu am crezut ca cineva poate urla 12 ore zilnic,asa ceva nu va puteti imagina, indiferent ca era asistenta sau infirmieră erau luate luate peste picior si facute la propriu cu capu.
Secția este nou si fetele chiar muncesc pentru a o întreține curata dar ar trebui sa fie RUSINE CONDUCERII ca nu isi verifică angajați si lasa o femeie "nebună "sa distrugă psihic atâtea persoane pe care le are în subordine

Mizerie si nepasare
De Veronica pe 14 Aprilie 2017

Din pacate acest spital si unii medici este jalnic.Am fost internata cu fetita mea la sectia de ortopedie in grija dr Constantinescu care este un medic de nota ...-0 daca se poate spune asa.Comportamentul si caracterul acestui om este de nedescris.Fumeaza in timp ce consulta pacientii si se adreseaza cu,cuvinte jignitoare pacientilor sai.Mai mult de atat este un șpagar %.Nu si bani u existi clar.Toti colegii sai stiu despre "el" ca fumeaza in cabinet ,ca injura pacientii dar nu spun absolut nimic de frica.In saloane domneste mizeria,furnicile sunt la ele acasa ...doamnele de la curatenie nu sunt calificate in ceea ce fac.In 5 min termina curatenia a 5 saloane.Mizerie si jeg in tot spitalul.Asa medici asa spital.

Contact Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitaluldecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.