• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Ioana Medical Center

Ioana Medical Center ofera urmatoarele servicii medicale : pediatrie, psihiatrie si neurologie pediatrica, psihologie adulti si copii, logopedie.

Ioana Medical Center ofera urmatoarele servicii medicale : pediatrie, psihiatrie si neurologie pediatrica, psihologie adulti si copii, logopedie.

psihiatrie copii si adolescenti;
neurologie pediatrica;
logopedie;

psihiatrie copii si adolescenti;

evaluare psihiatrica a copilului si adolescentului;
diagnosticul tulburarilor specifice fiecarei varste si etape de dezvoltare;
intarzieri in dezvoltare;
tulburari de dezvoltare – invatare, de limbaj, de coordonare motorie, tulburari pervazive de dezvoltare (Autism, sindrom Asperger etc.);
tulburari de comportament si emotionale cu debut in copilarie si adolescenta (ADHD, tulburari de opozitie, de conduita, ticuri, enurezis, encoprezis, anorexie nervoasa, balbism etc.);
tulburari anxioase – anxietatea de separare, tulburare prin panica, fobii, tulburarea obsesiv compulsiva;
tulburari de dispozitie – depresie, tulburarea bipolara;
schizofrenia;
tratament medicamentos si psihoterapie;
consilierea familiei;

neurologie pediatrica;

evaluarea si monitorizarea dezvoltarii psihomotorii a nou nascutilor (inclusiv prematuri), a sugarilor, anteprescolarilor si prescolarilor;
evaluarea, diagnosticul si tratamentul tulburarilor neurologice:
malformatii ale sistemului nervos central;
encefalopatii, hemoragii cerebrale, paralizii cerebrale;
epilepsii;
convulsii ocazionale – convulsii febrile, hipoglicemie, hipocalcemie;
fenomene paroxistice neepileptice – spasmul hohotului de plans, sincopa, tetania, pavorul nocturn, migrena;
sindroamele neurocutanate – Scleroza tuberoasa, neurofibromatoza;
sindroame cefalalgice;

logopedie;

evaluarea limbajului:
pronuntie;
vocabular;
intelegerea conceptelor si notiunilor;
dezvoltarea limbajului:
insusirea limbajului;
corectarea pronuntiei;
dezvoltarea propozitiilor si frazelor;
insusirea structurilor gramaticale.
dezvoltarea limbajului:
dezvoltarea operatiilor gandirii prin sortari, asocieri, comparatii, analiza si sinteza;

dr. Popescu Ioana - medic specialist;
dr. Rusu Gabriela - medic specialist;
Dr. Iliescu Catrinel Mihaela - medic primar, asistent universitar;
log. Stoica Oana;
log. Negoescu Gabriela;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.223.3810

Opinii utilizatori

Super multumita
De Amelia Rusu pe 10 Aprilie 2018

Sercivii medicale profesionale,rabdare,calm, respect fata de copil,multumim.

multumita
De Alice Cucu pe 19 Octombrie 2017

Cei de la Ioana Medical Center sunt o echipa de profesionisti! Am avut programare atat la dna dr Popescu Ioana cat si la dna dr Iuliana Cotrut. Am doar cuvinte de lauda!

Multumita
De Ioana pe 28 Mai 2016

Sunt multumita de serviciile Ioana Medical Center!

Raspuns
De Dragan Maria pe 25 Ianuarie 2015

Eu am cautat un raspuns pentru fetita mea de 5 ani si l-am gasit la medicul Ioana Popescu.<br><br>Mi-am facut o programare in octombrie, am venit din provicie, am mers 200 de km si consultatia a durat mult timp, de regula in probleme de psihiatrie pediatrica, acolo unde copilul nu a mai fost vazut, nu colaboreza, acolo unde copilul este prezent, consultatia nu poate fi decat lunga si exclus sa fie altfel decat in termeni relaxati. Copilul si parintii lui nu-s jucarii cu butoane, daca era asa autismul si alte probleme medicale erau reglate de la setari. Nu mergem la psihiatru pentru rosu in gat. La fel de multumita am fost si de medicul Catrinel Iliescu. Tarifle sunt ok, o sa revin la cabinet in luna februarie, o sa astept indiferent cat timp si indiferent cine este inaintea mea, ca nimeni nu vine de bine la medic si mai toti cauta raspusuri la probleme grele si in spre binele copilului e bine sa se spuna tot si sa se stie tot, chiar daca asta lungeste consultatia. <br><br>Sa vedeti cum este in provincie, te duci cu copilul la neurologul pediatru, te minte in fata ca e copilul retardat, dupa ce te trimite sa faci encefalograme inutile, nu iti face nici urma de cosultatie la copil si te face sclav la Encephabol si Tonotil, sa ii calci pragul luna de luna pentru reteta, sa pierzi timp pretios in care ai fi putut face recuperare , nu intoxicare nu medicatie inutila. Sa vedeti prdiatrii de provincie la care te duci si le zici ca tu crezi ca are copilul ceva si-ti spun ca lasa , nu are nimic , desi are trei ani, mai bine mai astepti ca o sa vorbeasca. <br><br>Provincia e plina de medici foarte slab pregatiti, fara constiinta unii dintre ei. Recomant tuturor parintilor sa verifice diagnosticele copiilor lor in orasele mari, acolo e crema medicilor buni, prin provincie, mai ales in orase mici e un dezastru.

Lipsa de profesionalism
De Vatcu Adina pe 21 Ianuarie 2015

Aveam programare la renumita doamna doctor Ioana Popescu cu piticul meu in varsta de nici 2 anisori - la ora 19.00. Am asteptat destul de cuminti pana la ora 19.30 sa fim invitati in cabinet conform programarii (stim ca in Romania sa respecti programarea si de o parte si de cealalata e un lucru aproape imposibil de realizat, de obicei, motivele chiar nu mai conteaza). <br><br>La ora 19.30 am inceput sa ne agitam pentru ca totusi e greu sa tii in frau un copilas cu multa energie si am rugat asistenta s-o anunte pe dna dr ca totusi asteptam la usa. Sincer mi-a fost mila de biata asistenta ce timorata era si cum a incercat sa se scuze ca dna dr i-a interzis s-o deranjeze in timpul consultatiilor.<br><br>Mentionez ca in cabinet erau parintii unei fetite in jur de 7 ani (care astepta pe hol), iar discutia era lejera in cabinet, nefiind vorba de vreo urgenta medicala care sa determine o intarziere de o ora a consultatiei urmatoare.<br><br>La ora 20.00 am parasit cabinetul fara ca renumita dna dr si mai ales psiholog pediatru sa aiba macar bunul simt sa iasa si sa se scuze pt intarziere. Asteptam macar un telefon ulterior, un mesaj ceva, repet pacientul care astepta la usa dumneai - un baietel de nici 2 anisori, ora fiind 20.00!<br><br>Cum poate un parinte sa califice atitudinea renumitei doamne doctor Popescu? Sunt total deceptionata, stimata doamna doctor! Speram ca macar la cabinetele particulare unde consultatiile sunt pe bani frumosi sa fim tratati cu un minim de respect!

Contact Ioana Medical Center

Adresa

Bulevardul Nicolae Titulescu, 80, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Bloc 1A, Scara 1, Etaj 1, Apart. 4, Interfon 04
Site www.medikid.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.