• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures detine primul Centru Cardiovascular Pediatric din Romania. Centrul Cardiovascular Pediatric cuprinde un bloc operator cu doua sali de operatie si este destinat copiilor cu malformatii congenitale la varste foarte mici - nou-nascuti si sugari.

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures detine primul Centru Cardiovascular Pediatric din Romania. Centrul Cardiovascular Pediatric cuprinde un bloc operator cu doua sali de operatie si este destinat copiilor cu malformatii congenitale la varste foarte mici - nou-nascuti si sugari.

chirurgie cardiovasculara;
anestezie si terapie intensiva;
cardiologie interventionala;
cardiologie adulti;
cardiologie pediatrica

Maria Balogh Eniko;
Dr. Sorin Balos;
Dr. Vasile Balca;
Dr. Marius Clocotan;
Prof. Dr. Radu Deac;
Dr. Mihai Dinesch;
As. Univ. Dr. Amalia Fagarasan;
As. Univ. Emil Fagarasan;
Dr. Liliana Gozar;
Dr. Mihaela Ispas;
Dr. Judit Kovacs;
Dr. Mihail Liebhart;
Dr. Adrian Matei;
Dr. Liliana Matei;
As. Univ. Dr. Adriana Mitre;
Dr. Remus Mitre;
Dr. Irina Modrigan;
Dr. Iolanda Munteanu;
As. Univ. Dr. Mihaela Opris;
Dr. Ana-Sorina Pasc;
Dr. Sorin Pascanu;
Dr. Victor Raicea;
As. Univ. Dr. Anca Sglimbea;
Agneta Simionescu;
Dr. Mihai Stefanescu;
As. Univ. Dr. Horatiu Suciu;
Ec. Monica Suciu;
Dr. Rodica Toganel;
Dr. Roxana Toma;
As. Univ. Dr. Ionel Vita;
Dr. Radu Capilna

Opinii utilizatori

Despre doctor
De Catalin.Catalin447 pe 22 August 2018

Buna ziua imi puteti spune domnul Doctor Suciu Horatiu are cabinet particular sau doar in institut si cum pot lua legatura cu domnu doctor . Multumesc anticipat.

F.Bine
De Scaunas Emil pe 17 Iunie 2017

Am fost deosebit de bine tratat , personal amabil și f. buni profesioniști . Felicitări , aici , chiar te simți îngrijit medical !
5G

Sunt operată la inimă
De Nicu Bianca pe 01 Februarie 2017

Da,am folosit serviciile spitalului din Târgu Mureș și le mulțumesc tuturor pentru deosebita atenție de care dau dovadă. Domn profesor Suciu este un om extraordinar care îți dă a doua viață exact că o mamă curajoasă . Vă mulțumesc tuturor pentru această nouă viață . Am doar 12 ani .

Diadnostic : TROMBOEMBOLISM PULMONAR BILATERAL
De CIRSTEA MARIA CRISTINA pe 27 Noiembrie 2016

Am 47 de ani si as dori sa-l intreb pe domnul profesor Horatiu Suciu daca ma poate trata sau opera .Boala este intr-o faza foarte avansata , dar eu sper ca domnul doctor sa-mi dea un raspuns favorabil.Va multumesc din toata inima .

Avem nevoie de operatie urgent
De Apetrei Ion pe 26 August 2016

Buna ziua. Am un bebelus de 26 zile si a fost diagnosticat pe data de 24 august cu, coarctatie stransa de aorta. In prezent bebelusul este internat in Bucuresti la spitalul Marie Curie asteptand ca dupa 12 septembrie sa poata fi programat pentru operatie, Doctorul cardiolog ne-a spus ca e un termen cam lung pana atunci, recomandarea fiind operatie cat mai URGENT, deoarece vor aparea complicatii grave. As vrea sa stiu daca as putea transfera bebelusul la acest spital in vedera unei operatii cat mai urgente si cu cine pot lua legatura pentru a stabili demersul. Va multumesc anticipat!

Contact dl. Dr. Suciu Horatiu
De Madalina Panfil pe 03 August 2016

Buna ziua. Imi puteti spune daca dl Dr. Suciu Horatiu are un cabinet particular unde poate fi gasit sau este doar la Institut?
Multumesc anticipat!

avem nevoie de o opinie va rugam
De Cazacu elena eugenia pe 11 Aprilie 2015

Sunt diagnosticata cu: hipertensiune arteriala din 1989,din 2013 am stenoza aorta degenerativa larga iar din 2012 angina pectoriala.
pastilele pe care le iau lunar sunt: indapamin ,nebivolo,cavintom forte,prestariu 10mg,norvax 5mg,
Ma doare in parte stanga si in piept si nu mai am aer si obosesc repede ,am 95 km.
Intrebarea mea este: e nevoie de operatie?
Precizez ca sunt din rm valcea,calimanesti si nu ma pot prezenta usor la un control la dvs pt un consult,nu detin pensie ,doar sotul si sunt co-asigurat la casa de sanatate pe numele sotului,m-ar interesa costul acestei operatii ?
Va multumesc anticipat !

Problema cardiovasculara
De Roxana pe 20 Aprilie 2014

Buna. Aceeasi problema o intampin si eu azi. Am un bebe de trei luni ce trebuie urgent sa faca operatie la inimioara. S-a nascut cu o malformatie, iar doamnele asistente ne-a vorbit foarte urat, ne-a zis ca tocmai la vara poate sa-l vada cu o programare. Te rog zi-mi cum ai procedat. Innebunesc cand stiu ca, copilul asta are nevoie de interventie urgenta si lor nu le pasa!

Multumiri
De Monica baita pe 20 Martie 2014

Ma numesc Baita Monica, sunt din Brasov si am venit la Tg. Mures pentru operatie pe cord, schimbare de valve mamei mele in varsta de 69 ani. A operat-o dl.dr. Capalna. Va pot spune ca este un om minunat, un adevarat profesionist, un om uman, nu am cuvinte care sa-l descrie

Va multumesc dl.dr. pentru ce-a ce ati facut si le multumesc parintilor dv. Mama mea a avut unele complicati si a trebuit sa stea la Terapie Intensiva din data de 15.03.2014 - 20.03.2014.

Va pot spune ca acolo este o echipa de adevarati profesionisti, nu au 5 minute in care sa-si traga sufletul. Sunt tot timpul in picioare langa pacienti, intelegatori. Nu am intalnit o asemenea echipa, si nici nu am auzit.

Va multumesc ca existati, va multumesc pentru profesionalismul dv.

Jos palaria in fata dumneavoastra dl.dr. Si intregii echipe cu care ati operat, dar si echipei de la A.T.I, cu deosebit respect.

Va rog sa-mi spuneti un nr. de telefon pentru programare
De Florin pe 05 Iulie 2013

Dorim o programare si s-a schimbat nr. de telefon.

Contact Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures

Adresa

Gheorghe Marinescu, 50, Mures, Tirgu Mures

Site www.cardioms.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.