• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Clinica de diagnostic Phoenix

Clinica Phoenix pentru siguranta ta si a familiei tale

Ai nevoie repede de o examinare cu rezonanta magnetica sau o tomografie computerizata? Ai dureri mari de spate sau vrei sa fii sigur ca primesti un rezultat rapid si corect? Cineva din familia ta sau chiar tu, ai o problema ce necesita investigare imediata?

Poti merge cu...

Clinica Phoenix pentru siguranta ta si a familiei tale

Ai nevoie repede de o examinare cu rezonanta magnetica sau o tomografie computerizata? Ai dureri mari de spate sau vrei sa fii sigur ca primesti un rezultat rapid si corect? Cineva din familia ta sau chiar tu, ai o problema ce necesita investigare imediata?

Poti merge cu incredere la Clinica Phoenix!

Primul centru al Clinicii Phoenix a fost fondat in anul 2006, in Bucuresti si are ca domeniu de activitate servicii medicale de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica (RMN) si Computer Tomograf (CT). Au urmat clinicile din Medias, Piatra Neamt, Cluj Napoca si Deva. Centrele de diagnostic ofera o gama de servicii de tip rezonanta magnetica, tomografie computerizata, dar si proceduri interventionale conexe (terapia durerii coloanei vertebrale).

Profesionalismul si pregatirea de specialitate a echipei medicale reprezinta unicitatea si garantia calitatii serviciilor medicale oferite de Clinica Phoenix. Atat medicii, cat si asistentii-tehnicieni au urmat stagii de pregatire exclusiv in strainatate: in Elvetia, SUA, Germania, Marea Britanie, participand periodic la cursurile europene si mondiale din domeniu. Medicii specialisti ai centrelor desfasoara o activitate sustinuta de cercetare, concretizata prin studiile internationale care se desfasoara in cadrul clinicii, dar si prin numarul impresionant de publicatii stiintifice intre care si contributia la doua tratate europene de radiologie.

Pana acum, peste 500.000 de pacienti au beneficiat de serviciile de diagnostic ale Clinicii Phoenix, la care se adauga peste 2000 de interventii minim invazive pentru tratamentul durerilor cronice sau acute, cu origine la nivelul coloanei vertebrale sau la nivelul articulatiilor.

In cazurile dificile sau in cazurile in care pacientii doresc o a doua opinie medicala, Clinica Phoenix are menirea, unica in tara, de a oferi consultatii si recomandari catre centre internationale de excelenta din Elvetia, Austria, Israel.

Medicina sportiva este unul din aspectele ce vizeaza experinta noastra, colaboram cu numeroase federatii si cluburi sportive, ne implicam si promovam performanta prin diagnostic corect si complet.

Vizitati <a class="nav"href="http://www.cdphoenix.ro/" target="_blank">www.cdphoenix.ro</a>, aici gasiti si blogul unde medicii nostri raspund la intrebarile dumneavoastra.

Telefon: +4 0732 660 173
E-mail: office@cdphoenix.ro

Rezonanta Magnetica
Computer Tomografie
Proceduri Interventionale
Teleradiologie
Second Opinion

Medici

Dr. Angelica Mangrau
Dr. Nicolae Bolog
Dr. Irinel Oancea
Dr. Ramona Boja
Dr. Adina Andrei
Dr. Adriana Rusu
Dr. Dana Stan
Dr. Andreia Ungureanu

Tehnicieni Radiologi

Bucuresti:

Gheorghe Ana Maria
Antonia Banicescu
Gina Moisescu

Cluj Napoca:

Ionut Degeratu
Boanca Andreea
Bianca Pop
Bianca Venera Huma

Medias:

Cocos Camelia
Cosma Andrada
Feisan Bianca Maria
 
Piatra Neamt:

Nechifor Laura
Patrunsu Roxana
Savin Ana Maria
Andreea Dumitriu

Clinica de Diagnostic Phoenix Bucuresti
Rezonanta Magnetica
Adresa: Str. Thomas Masaryk Nr. 5, in curtea Centrului de Boli Reumatismale "Dr Ion Stoia", Bucuresti, Sector 2
Telefon: +4 0372 920 318; +4 0732 660 173

Clinica de Diagnostic Phoenix Cluj Napoca
Rezonanta Magnetica
Adresa: Calea Motilor, nr 19-21, Cluj-Napoca (in ambulatoriul Institului Inimii &#165;Niculae Stancioiu&#181;, cladirea Centrul de Diagnostic si Tratament)
Telefon: +4 0364 730 698; +4 0722 361 629; +4 0732 660 175

Clinica de Diagnostic Phoenix Medias
Tomografie Computerizata
Adresa: str. I. G. Duca nr. 33, Medias (in curtea Spitalului Municipal Medias)
Telefon: +4 0369 425 086; +4 0269 838 131; +4 0730 713 789
Fax: 0269 838 132

Clinica de Diagnostic Phoenix Piatra Neamt
Rezonanta Magnetica
Adresa: B-dul Traian nr. 1-3, cod 610136, Piatra Neamt (in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt)
Telefon: +4 0333 401 045;+4 0734 141 745

Clinica de Diagnostic Phoenix Deva
Rezonanta Magnetica
Adresa:B-dul 22 Decembrie Nr. 58, in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Deva
Telefon: +4 0354 802 071; +4 0734 141 746; +4 0735 208 984

Opinii utilizatori

Contact Clinica de diagnostic Phoenix

Adresa

Thomas Masaryk, 5, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.cdphoenix.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.