• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
4 opinii
Scoala:
Particulara

Scoala privata Aletheea

Scoala privata Aletheea

Scoala privata Aletheea, scoala privata infiintata de catre Mona Musat, Managing Partner al firmei de avocatura Musat & Asociatii, isi deschide portile in aceasta toamna.

Scoala Aletheea isi propune sa ofere o alternativa parintilor care isi doresc pentru copiii lor o educatie la cele mai inalte...

Scoala privata Aletheea

Scoala privata Aletheea, scoala privata infiintata de catre Mona Musat, Managing Partner al firmei de avocatura Musat & Asociatii, isi deschide portile in aceasta toamna.

Scoala Aletheea isi propune sa ofere o alternativa parintilor care isi doresc pentru copiii lor o educatie la cele mai inalte standarde, un mediu educational performant, in care fiecare copil sa-si atinga potentialul maxim.

"Este o bucurie pentru mine sa pot oferi parintilor o alternativa la sistemul educational existent. Pentru ca deja am inceput inscrierile, am pregatit pentru copii o oferta educationala personalizata, o baza materiala moderna, spatii de educatie si de relaxare generoase, dar mai ales cadre didactice cu experienta nationala si internationala. Totul este pus la dispozitia copiilor pentru a-i ajuta sa devina performanti", a mentionat Mona Musat, fondatorul si finantatorul scolii Aletheea.

Parintii care doresc sa afle mai mutle informatii despre oferta educationala a scolii si facilitatile oferite de aceasta, pot vizita site-ul scolii - www.aletheea.ro.

Pentru inscrieri (de la clasa pregatitoare pana la clasa a VIII-a), parintii pot scrie un email pe adresa daniela.stoicescu@aletheea.ro (Director Educational) sau pot suna la numarul de telefon 0757.054.044.

Scoala Aletheea se afla in zona Baneasa (str. Drumul Piscului, nr. 10, sector 1) si dispune de 20 de sali de curs, sala de muzica, de teatru, sala IT, laboratoare de istorie, fizica, chimie, geografie, biologie si limbi straine, o biblioteca, o sala de sport multifunctionala, un cabinet medical si o cantina.

De asemenea, scoala este dotata cu un teren de baschet si de fotbal exterior, spatii de joaca si de recreere, dar si o parcare amenajata.

Persoana de contact

Daniela Stoicescu
Director Educational
daniela.stoicescu@aletheea.ro
0757.054.044

In Scoala Aletheea urmarim planurile-cadru din invatamantul romanesc. Acestea sunt documente oficiale de tip reglator, prin care se jaloneaza resursele de timp ale procesului de predare-invatare-evaluare. in planurile-cadru se stabilesc disciplinele studiate de catre elevi in scoala, discipline obligatorii (trunchi comun) si optionale (curriculum la decizia scolii/CDS), numarul minim si maxim de ore alocate acestora, precum si numarul total de ore studiate pe saptamana, in functie de nivelul de scolarizare.

Urmarim ciclurile curriculare ale invatamantului romanesc (periodizari ale scolaritatii, grupand mai multi ani de studiu, in functie de nivelurile de dezvoltare cognitiva, afectiva si fizica ale elevilor). Cunoscand profilul de formare adecvat fiecarei etape de varsta, putem structura optim achizitiile in invatare. Evaluarea urmeaza aceste cicluri curriculare, respectiv elevii vor fi evaluati la nivel national, conform metodologiei aprobate, la finalul claselor a II-a, a IV-a, a VI-a si a VIII-a.

Cicluri curriculare

Programele scolare pentru disciplinele obligatorii sunt cele aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii. La nivelul proiectarii programelor scolare, gruparea pe arii curriculare favorizeaza coerenta orizontala intre discipline si economia de timp scolar prin transferurile conceptuale si metodologice care se realizeaza intre discipline inrudite.

Prin oferta educationala propusa de scoala, respectiv prin paleta variata de optionale, sustinem niveluri de performanta diferentiate precum si nevoi si interese specifice de invatare ale elevilor. Disciplinele optionale sunt prevazute cu alocari orare pe fiecare arie curriculara, dar si ca optionale integrate, care vizeaza competente de integrare si transfer apartinand unor arii curriculare diferite. In completarea optionalelor scoala Aletheea vine si cu o oferta generoasa de Cluburi si Programe care acopera nevoi vocationale.

08:00 - 17:00;

scoala Aletheea ofera transport cu microbuzele aflate in proprietatea scolii;

mai multe informatii legate de zonele de transport si taxele valabile pentru anul scolar 2014 - 2015 se gasesc la secretariatul scolii;

mesele la scoala Aletheea sunt o incantare a simturilor. toate mesele sunt servite in cantina scolii, unde elevii si profesorii mananca impreuna si vorbesc, confirmand ca experienta are si rol social si de relaxare, pe langa cel functional;

ne mandrim cu facilitatile oferite de bucataria si cantina scolii, echipate la cele mai inalte standarde.

oferim un program de masa personalizat, ce include meniuri consistente si gustoase, care sa satisfaca nevoia unei diete sanatoase si echilibrate, prevazute, din cand in cand, cu cate un rasfat, pentru ca mintea si corpul sa fie in cea mai buna forma!

scoala dispune de un cabinet medical dotat cu toate resursele necesare pentru prim ajutor;

scoala Aletheea a implementat o serie de proceduri medicale menite a preveni Imbolnavirea copiilor, printre care:

analize medicale obligatorii efectuate de doua ori pe an (coprobacteriologic, coproparazitologic, exudat nazal si exudat faringian);

triajul zilnic al copiilor la intrarea in scoala de catre medicul pediatru local;

supraveghere si control permanent;

scoala Aletheea este amplasata pe un teren cu o suprafata de 6.500 mp, din care 2.500 mp reprezinta cladirea scolii (amprenta la sol), restul fiind spatii verzi, teren de baschet si de fotbal exterior (cu suprafata de gazon natural), spatii de joaca si de recreere si parcare amenajata.

cladirea se intinde pe o suprafata de 4.500 mp (parter si 2 etaje) si cuprinde:

10 sali de clasa ciclu primar (clasa pregatitoare – clasa a IV-a);
10 sali de clasa ciclu gimnazial (clasa a V-a - clas a VII-a)
Sala de muzica
Sala de teatru
Sala de proiectii
Sala IT
Laborator de istorie cu anexa
Laborator de fizica cu anexa
Laborator de chimie cu anexa
Laborator de geografie cu anexa
Laborator de biologie cu anexa
Laborator limbi straine
Biblioteca
Sala sport multifunctionala (500 mp) cu vestiare si grupuri sanitare
Cabinet medical
Sala de masa

scoala dispune de un cabinet medical dotat cu toate resursele necesare pentru prim ajutor;

Opinii utilizatori

Aletheea scoala deosebit de slaba
De Gheorge pe 09 Aprilie 2016

Din pacate trebuie recunoscut ca aletheea cu exceptia peretilor nu ofera inca nimic. Are profesori comozi plictisiti de atatea inceputuri probabil din viata lor, nedisponibili si disperati de imagine personala. Copiii neintervievati vin copii cu boli psihice. Vin copii care nu au facut fata in alte scoli si pleaca cei care vor si carte. In fiecare se injunatatesc clasele dar vin naivi noi care le ocupa agatandu se de baza materiala in speranta ca va fi bine..

Deci pe langa scoala deosebit de slaba, oameni neimplicari si aroganta si reguli stricte insa exclusiv pt parinti di copii lor

Scoala Aletheea
De Simona Marinescu pe 25 Februarie 2015

Bună ziua,

Sunt şi eu mama unei fetiţe înscrise la această şcoală şi vă garantez că prezentarea de mai jos nu are nicio legătură cu adevărul. Dacă doamna Miruna Popescu are o părere atât de proastă despre această şcoală, atunci nu ar fi trebuit să îşi înscrie băieţelul aici. Mai mult, dna. Popescu spune despre cadre, dar şi despre părinţi că sunt “fără viziune”, uitând că vorbeşte în acelaşi timp şi despre dânsa, fiind părinte al unui copil înscris la şcoala Aletheea. Vă recomand cu drag să citiţi prezentarea de pe site-ul şcolii, din care am sutras un scurt citat, care descrie perfect mentalitatea şcolii şi în acelaşi timp contrazice comentariul de mai jos: “Respectăm și valorizăm diversitatea și unicitatea. Alimentăm creativitatea cu imaginație și punem la loc de cinste bucuriile simple.”

Dacă materiile nu se fac la fel ca în şcolile de stat, nu înseamnă că profesorii stau sau că elevii nu învaţă nimic. Dimpotrivă, înseamnă că în această şcoală copiii învaţă într-un mod mai plăcut şi pe înţelesul lor.

Scoala aletheea - pareri
De Adriana pe 20 Februarie 2015

Buna ziua,
Imi puteti va rog da mai multe detalii de ce sunteti nemultumita de educatia oferita? Fiica mea va fi clasa a 2-a in toamna, ma gandeam sa o transfer la aceasta scoala, insa chiar voiam sa aflu parerile unor parinti? Multumesc anticipat!

Mare dezamagire
De Popescu miruna pe 08 Februarie 2015

Sunt mama unui baietel inscris la aceasta scoala extrem de slaba cu inavatatoare care au venit de la stat si se relaxeaza pe bani probabil mai multi in privat cu mentaliatatea si procedeele vechi si cu linistea ca la privat nu se face scoala asa ca de ce sa se mai agite, doar a venit la odinhana, director moale in negicieri cu patronatul, cadrele si parintii, fara viziune, fara aptitudini manageriale. Un dezastru dar insa care atentie e foarte bine mascat prin investitiile materiale care sunt de super top, dar in afara e vospit gardul iar inauntru este dezastru.

Mai verificati cu surse din interiorul scolii inainte de a va lua ochiul baza materiala, caci caramizi sunt peste tot drag de munc si de copii si responsabilitate nu gasesti usor

Contact Scoala privata Aletheea

Adresa

Drumul Piscul Mosului, 10, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.aletheea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.