• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie
7 opinii
Scoala:
De stat

Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie

Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie este situata pe strada Bulevardul Eroii Sanitari nr. 39-31, sector 5 din Bucuresti.

Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie este situata pe strada Bulevardul Eroii Sanitari nr. 39-31, sector 5 din Bucuresti.

Opinii utilizatori

Cea mai bun școală
De Cez Ana.Maria984 pe 22 Ianuarie 2019

Am fost eleva acestei școli din clasa întâi până în clasa a opta. Pot spune că mă bucur nespus de mult că am avut oportunitatea sa învăț in această instituție. Doamna învățătoare Simion alaturi de doamna diriginta Mustățoiu, mi-au călăuzit pașii. Aceste nume o să îmi rămâna mult timp întipărite în minte cu drag. Am avut cea mai buna doamna învățătoare, care avea mare răbdare cu noi și ne ajuta pe toți să înțelegem unde nu știm, aceasta era foarte implicată și se vedea că ne iubește. Când am ajuns in gimnaziu despărțirea de aceasta a fost foarte grea...din fericire am avut noroc și am avut-o că și diriginte pe doamna Mustățoiu, un profesor de nota 2000. Preda foarte bine, a știut să ne unească ca și colectiv, s-a implicat în problemele noastre ca și când era mama noastră. Îi sunt recunoscătoare, datorita ei am învățat engleză și multe alte lucruri minunate care m-au ajutat în viață. Acum ajunsa la facultate privesc cu nostalgie, dar fericire în același timp că am avut norocul sa cunosc aceste persoane care mi-au creionat pașii.. și mereu vor avea o semnificație importanta in inima mea și îmi este foarte dor de ele..150 este o școală foarte buna, unde pleci de la ore cu lecția învățată și revii cu drag sa iti revezi profesorii. La liceu nu am avut profesori la fel de buni ca in generala, unde ne sprijineau emoțional și încercau să ne învețe mai multe decât niște materii didactice.

Scoala 150 - exceptionala
De Anastasia pe 08 Iulie 2015

Fiica mea este in clasa a VII-a. Este drept ca invata la aceasta scoala doar din clasa a V-a, insa sunt mai mult decat multumita. Nu am vazut niciodata scoala murdara sau neingrijita. Profesorii sunt exceptionali, insa e drept ca nu ar stricat sa se implice si primaria putin si sa le dea niste fonduri pentru reparatii, renovare etc. Scoala este veche, dar in nici un caz neingrijita.

Mizerie maxima la scoala150
De Sorina pe 26 Ianuarie 2015

Scoala 150 colcaie de mizerie. Sunt mai mult de un sfert din copii bolnavi de enteroviroze datorita lipsei de Curatenie. Desi noi, parintii, tot cotizam sa cumparam diverse. Pe banci este mizerie de 3 degete. Copiii sunt foarte bolnavi, nimeni nu ia nicio atitudine! Nu stim cum sa strangem mai multi bani, sa cumparam diverse si degeaba!

Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie
De Eduard01 pe 06 Iunie 2011

Doamna invatatoare este super. Imi place la scoala 150.

Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie
De Jojoj pe 29 Octombrie 2010

Frumoasa scoala.

Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie
De Ionescusaoij pe 29 Octombrie 2010

Cea mai tare scoala.

Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie
De Samira pe 23 Iunie 2010

Buna! Sunt Samira. Invatatoarea mea se numeste Florentina Cardel. Ea ne invata multe lucruri. Noi suntem a II-a A. Noi toti din clasa o iubim pe doamna!

Contact Scoala Generala Nr. 150 Sf. Elefterie

Adresa

Bulevardul Eroii Sanitari, 29-31, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.