• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Salonacasa.ro - Beauty Sense

Salonacasa.ro - Beauty Sense iti ofera un adevarat rasfat regal chiar la tine acasa. Pentru ca stim ca timpul este pretios, venim in intampinarea ta cu o paleta diversificata de servicii de infrumusetare la domiciliu.

Expertii nostri iti vor oferi un strop de relaxare si iti vor reda buna dispozitie, fara sa fii nevoita sa mergi la un...

Salonacasa.ro - Beauty Sense iti ofera un adevarat rasfat regal chiar la tine acasa. Pentru ca stim ca timpul este pretios, venim in intampinarea ta cu o paleta diversificata de servicii de infrumusetare la domiciliu.

Expertii nostri iti vor oferi un strop de relaxare si iti vor reda buna dispozitie, fara sa fii nevoita sa mergi la un centru de infrumusetare.

Fie ca vorbim de par, ten sau ingrijire corporala, specialistii nostri te vor ajuta sa arati exceptional de fiecare data cand doresti sa iesi din casa cu un look superb.

coafura;
epilat;
machiaj profesional de infrumusetare;
manichiura si pedichiura;

orar programari:

de luni pana duminica intre orele 09:00 - 21:00;

021.311.78.71 / 0761.615.192 - orele 10:00 – 18:00;

Opinii utilizatori

Bine !
De Ionela Pizmasu pe 22 Aprilie 2012

Mi-a fost frica sa incerc, dar a fost foarte ok. M-am tuns si m-am coafat, si a mers repede. O sa mai le incerc si revin cu opinii

Contact Salonacasa.ro - Beauty Sense

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.salonacasa.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.