• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Fiziolife Estetique

De azi, sanatatea ta este in mainile noastre!

La Fiziolife Estetique pretuim frumusetea si sanatatea fiecarei cliente in parte. Indiferent de serviciile la care vrei sa apelezi, te asteptam cu o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu si iti punem la dispozitie echipamente ultraperformante, de ultima...

De azi, sanatatea ta este in mainile noastre!

La Fiziolife Estetique pretuim frumusetea si sanatatea fiecarei cliente in parte. Indiferent de serviciile la care vrei sa apelezi, te asteptam cu o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu si iti punem la dispozitie echipamente ultraperformante, de ultima generatie.

Nu suntem doar un simplu salon de infrumusetare. Ce ne diferentiaza este orientarea spre tratarea afectiunilor, nu doar obtinerea unor efecte pozitive de scurta durata. La Fiziolife Estetique vei fi mereu intampinat cu zambetul pe buze si iti vom fi alaturi cu sfaturi si cu un tratament personalizat, potrivit rezolvarii problemelor tale.

Ne gasesti pe Matei Basarab 108. Te asteptam cu drag sa ne treci pragul si te incurajam sa incerci serviciile noastre!

Fizioterapie;
Kinetoterapie;
Antrenament individual Aerobic - Pilates - Tae Bo;
Gimnastica gravide;
Terapii corporale - Masaj;
Hydroshape;
Criosauna;
VIBRASHAPE;
Masaj;
Masaj terapeutic Reiki;
Cosmetica;
Dermatocosmetica;
Tratamente de Lux pentru ten matur Pevonia Botanica
Lift Express - Gimnastica Faciala Computerizata;
LPG Endermolift;
Peeling Chimic;
PEELING chimic Bruno Vassari LabDivision;
Tratament anti - aging cu Oxigen Hiperbaric;
Tratamente injectabile anti-aging;
Aesthetech Microinjector 217;
Permanent de Gene;
Extensii de gene "fir cu fir"
Machiaj Semipermanent;
Machiaj Profesional;

Strada Matei Basarab nr. 108, bl. 74A, ap. 1, parter, sector 3, Bucuresti

Program de lucru:
Luni-Vineri: 09:00 - 21:00;
Sambata: 10:00 - 16:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.327.5579 / 0760.803.874

Opinii utilizatori

Contact Fiziolife Estetique

Adresa

Matei Basarab, 108, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Piata Unirii, Decebal, Piata Muncii
Site www.fiziolifeestetique.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.