• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Abbate Salon Vladeasa (Ghencea)

Abbate Salon Vladeasa (Ghencea) ofera urmatoarele servicii:

coafor;
manichiura;
cosmetica;
masaj;
frizerie;

Abbate Salon Vladeasa (Ghencea) ofera urmatoarele servicii:

coafor;
manichiura;
cosmetica;
masaj;
frizerie;

coafor;
manichiura;
cosmetica;
masaj;
frizerie;

luni - duminica: 09:00 - 21:00;
duminica: 08:00 - 14:00;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.440.00.71

Opinii utilizatori

Profesionist
De Popa pe 24 Mai 2017

Am fost sa ma tund fara nici o idee pentru tipul de "freza" care mi-ar sta cel mai bine. Acum pot sa spun ca sunt foarte multumit de alegerea facuta.

Mă intereseaza
De Andra pe 19 Aprilie 2017

Buna fetelor mă interesează și pe mine cat costa un tuns și un spălat la abbate Vlădeasa?
Cum vi se pare Cornelia?

NU VĂ RECOMAND. BĂTAIE DE JOC!!!
De MARIA pe 22 Septembrie 2016

În condiţiile în care aveam programarea făcută cu 3 săptămâni înainte la Salon Abbate Vlădeasa, m-am deplasat din celalat capăt al oraşului pentru a ajunge la salonul lor, am plătit taxiul, am plecat mai devreme de la serviciu, şi am ajuns la ora 19:08 (deci am întârziat 8 minute, şi am sunat în timp ce eram în trafic pentru a-i anunţa despre acest aspect) şi când ajung la salon sunt refuzată vehement de către Elena, tipa la care aveam programarea, pe motiv că aveam programare pentru tuns şi vopsit iar nu pentru suviţe (balayage) blonde, adică ce vroiam eu de fapt, în condiţiile în care oricum culoarea părului meu e blond natural, şi deci trebuia doar să îmi croşeteze nişte suviţe blonde pe lungimea părului, şi in condiţiile în care am fost probabil fiecare dintre noi la salon să ne vopsim, să ne suviţăm şi altele şi ştim cât timp ia aceste servicii, în condiţiile în care salonul închidea la ora 21.00, eu fiind ultima ei clientă, iar Elena a preferat să stea degeaba 1h şi 52 de minute decât să stea 8 minute peste program, deşi poate nici nu ar fi fost cazul, vă las pe voi, cei care sunteţi în cautarea unui salon să vă faceţi o părere despre personalul şi serioziatea cu care îşi tratează clienţii acest salon şi despre normalitatea acestui comportament.
Nu ştiu dacă mai are vreun rost să precizez că abosult nimeni de acolo nu şi-a cerut scuze şi nu a încercat în vreun fel să remedieze siutaţia creată. Oricum sunt foarte hotărâtă să le fac o plângere la ANPC.

Abbate Salon Vladeasa (Ghencea)
De Gabriela pe 24 Martie 2015

Sunt niste coafeze extrem de arogante si foarte slab pregatite la acest salon din Vladeasa.Nu generalizez,dar aici daca puteti evita ar fi de preferat sa o faceti.Mai ales daca vii fara programare si intrebi respectuos daca este vreun loc ,iti raspund(asta in cazul in care o fac)cu un sictir in glas(scuza limbajul)ca si cum iti fac ceva gratis.Jalnic!!!!!!!

Coafat
De Andra pe 14 Noiembrie 2014

Am fost o data la o tipa Ina si nu a reusit sa imi faca niste bucle simple cu placa. M-am cam stresat pentru ca m-a tinut degeaba pe scaun si pentru ca ma tot interoga daca am mai facut si daca mi-ai iesit alta data .La final, nu statea parul nicidecum. Jalnic. Am mai reintalnit-o de cateva ori, iar azi am prins si un interogatoriu pe care i-l facea unei cliente pentru ca iara nu stia ce sa faca. Deci, mi se pare de tot rasul. Nu o recomand nimanui.

Igiena...lasa de dorit
De Alina pe 08 Iulie 2014

As dori sa punctez un aspect, care mi se pare foarte important!

In doua randuri mi s-a intamplat sa merg la una dintre cosmeticiene (Emilia) si sa observ ca nu se spala pe maini dupa ce foloseste telefonul mobil sau alte obiecte, facandu-mi un epilat inghinal!

Cred ca e foarte important sa i se atraga atentia!

Multumesc!

Coafeza Flori
De Loredana pe 28 Decembrie 2013

Efortul de a ma trezi la ora 6.00 a.m. pentru a ajunge la programare a fost zadarnic.
De ce? Pentru ca ajunsa la ora 9.00 coafeza la care am fost programata, in speta dna. Flori, m-a tuns uitandu-se in mod constant la colega ei care coafa o alta persoana. Efectul?
Lipsa filajului complet al varfurilor, parul la varfuri avand aspectul de suvite tunse drept pe un par cu tunsoare filata.

Nu contest meritele altor colege, insa am hotarat sa imi exprim opinia despre dna. Flori pentru ca macar alte persoane sa nu aiba acest gen de surprize.

Contact Abbate Salon Vladeasa (Ghencea)

Adresa

Vladeasa, 2, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.abbate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.