• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Magazin:
online

Pictura camera de copil

Lumea basmelor pictata in camera copilului.

Lumea basmelor pictata in camera copilului.

www.armon.ro

proiectare si amenajarea spatiului pentru copii, prin decorarea si pictarea peretilor cat si a podelelor

pretul se calculeaza intre 30 - 400 RON / mp, in functie de complexitatea lucrari

www.armon.ro

Opinii utilizatori

Alba ca Zapada in camera bebelusului
De Craciun Claudia pe 18 Ianuarie 2010

Am apelat la acesti artisti si am decorat camera fetitei mele cu picturi din Povestea Alba ca Zapada si cei sapte pitici. Acum fetita mea de 1 an jumate a invatat povestea datorita desenelor minunate de pe perete si este foarte incantata sa mangaie floricele si norisorii pictati. Va recomand cu caldura si sa pictati si camerele piticilor vostri!

Lumea basmelor
De Alina Ciocoiu pe 18 Ianuarie 2010

Ce poate fi mai frumos decat o lume de povesti pentru copilul tau? Cu asta cred ca am zis totul, mai ales ca sunt realizate de profesionisti.

Convingeti-va de o lume minunata
De Livia pe 18 Ianuarie 2010

Prin aceste picturi in camerele copiilor, acestia intra intr-o lume minunata, de basm in care imaginatia dezvolta armonios personalitatea si caracterul copiilor.

Picturi deosebite
De Alexandra Chirila pe 18 Ianuarie 2010

Un spirit artistic deosebit, niste picturi extraordinare care fac viata copiilor mult mai frumoasa si luminoasa.

Contact Pictura camera de copil

Site www.armon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.