• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Magazin:
online

Hamac pentru bebelusi Zabulhamac

Hamac pentru bebelusi Zabulhamac - Pana sa se nasca, copilul pluteste in imponderabilitate cu spatele curbat. Dupa nastere coloana vertebrala nu se indreapta imediat, iar curbura specifica de dublu S se formeaza abia mai tarziu. Pentru a usura primele luni de viata acest hamac ofera nou-nascutului posibilitatea sa simta o parte din confortul si...

Hamac pentru bebelusi Zabulhamac - Pana sa se nasca, copilul pluteste in imponderabilitate cu spatele curbat. Dupa nastere coloana vertebrala nu se indreapta imediat, iar curbura specifica de dublu S se formeaza abia mai tarziu. Pentru a usura primele luni de viata acest hamac ofera nou-nascutului posibilitatea sa simta o parte din confortul si sentimentul de siguranta din pantecul mamei. Din bumbac 100%, Bio Zebulhamac lasa aerul sa circule in asa fel încat bebe sa nu sufere de caldura pentru un somn linistit. Hamacul se suspenda oriunde (in casa, in gradina), chiar si deasupra unei usi (suport vandut separat). Fiind foarte usor, poate fi transportat oriunde. Nu mai aveti nevoie sa duceti bebelusul intr-o alta incapere, bebe participa la viata de familie instalat cat mai confortabil posibil.

PoPoLINI

pana la 15Kg

315 RON

eco-baby.ro

Opinii utilizatori

Hamac pentru bebelusi Zabulhamac
De Mmonikamm pe 13 Aprilie 2010

Este o idee draguta hamacul pentru bebelusi, il poti legana usor. Este oare si bun pentru dezvoltarea copilului?

Contact Hamac pentru bebelusi Zabulhamac

Site www.eco-baby.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.