• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Magazin:
online

Apa Carla Babywasser speciala pentru alimentatia si prepararea hranei bebelusilor

Apa Carla Babywasser pentru alimentatia si prepararea hranei bebelusilor este special creata pentru a ajuta la alimentatia si prepararea hranei bebelusilor. Este importata din Austria - sursa izvorul II Frankemarkt.

Apa minerala Frankenmarkter are o repartitie ponderata si optima de substante minerale si microelemente si se evidentiaza...

Apa Carla Babywasser pentru alimentatia si prepararea hranei bebelusilor este special creata pentru a ajuta la alimentatia si prepararea hranei bebelusilor. Este importata din Austria - sursa izvorul II Frankemarkt.

Apa minerala Frankenmarkter are o repartitie ponderata si optima de substante minerale si microelemente si se evidentiaza mai ales printr-o valoare deosebit de redusa de nitrat si nitrit. In baza acestei calitati apa minerala Frankenmarkter este baza ideala pentru prepararea hranei pentru sugari, aceasta a fost confirmata si de Institutul Austriac al Bauturii, director dr. Helmut Schwarz.

Starzinger GmbH Co KG Austria

de la nastere si pe toata perioada dezvoltarii

1,5 litri

33 RON - 35 RON

www.carlababywasser.ro

Opinii utilizatori

Apa Carla Babywasser speciala pentru alimentatia si prepararea hranei bebelusilor
De Andra pe 07 Februarie 2011

Buna, Cristi. unde ai gasit apa cu pretul asta? Diferenta fata de pretul promovat pe site mi se pare foarte mare.

Apa Carla Babywasser speciala pentru alimentatia si prepararea hranei bebelusilor
De Cristi pe 17 Noiembrie 2010

L-am gasit incepand cu 3 RON pana la 3.4 RON, e un produs bun il folosec.

Apa Carla Babywasser speciala pentru alimentatia si prepararea hranei bebelusilor
De Andreea pe 17 Noiembrie 2010

Este o apa foarte buna, o folosec la preparare hranei sau simpla, este o apa foarte placuta si usoara nu necesita fierbere, o folosec de peste doua luni si sunt mutumita.
Pretul este ok, avand in vedere calitatea si conparativ cu alte ape dedicate, este foate bun. Am vazut ca au mai nou si un site www.carlababywasser.ro. O recomand.

Contact Apa Carla Babywasser speciala pentru alimentatia si prepararea hranei bebelusilor

Site www.carlababywasser.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.