• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
1 opinie
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; invitatii personalizate; personaje de poveste; clovn; ursitoare

Zig-Zag Kids Party

Zig-Zag Kids Party isi desfasoara activitatea intr-un spatiu special amenajat cu jocuri ºi jucarii, muzica, dans, baloane, baloane de sapun, karaoke, animatori, mancare pentru copii, bautura pentru copii, jocuri si concursuri cu premii, cadou pentru sarbatorit, artificii, lumanari, jucarii decorative pentru tort; meniu si bauturi pentru...

Zig-Zag Kids Party isi desfasoara activitatea intr-un spatiu special amenajat cu jocuri ºi jucarii, muzica, dans, baloane, baloane de sapun, karaoke, animatori, mancare pentru copii, bautura pentru copii, jocuri si concursuri cu premii, cadou pentru sarbatorit, artificii, lumanari, jucarii decorative pentru tort; meniu si bauturi pentru parinti, balon Jumbo umplut cu baloane si confetti; tun cu confetti pentru momentul tortului, masti, peruci, costume de carnaval, coifuri si trompete.

organizarea de petreceri pentru copii

Opinii utilizatori

'La pomul laudat nu te duce cu sacul'
De Alexandra pe 25 Aprilie 2010

Desi am mai organizat petrecerea fetitelor mele in aceasta locatie si aveam mici retineri, din lipsa de timp si inspiratie, am ales 'din nou' Zig Zag.

Am sunat pentru a stabili detaliile si a vorbi despre pret : mi s-a facut propunerea de meniu si animatie si mi s-a comunicat pretul final : 1.800 ron pentru o petrecere de 15 copii si 15 adulti. Suma depasea bugetul meu (vreo 1.400 ron) asa ca am avut proasta inspiratie sa solicit o reducere, in siritul unui bonus de fidelitate. Angajata de la capatul firului mi- a spus ca nu poate decide si ca o sa vorbeasca cu 'sefa' care momentan era plecata (motiv pentru care am mai renuntat la servicii pentru a ajunge in bugetul meu) si ca ma va suna. Spre sfarsitul zilei, neprimind nici un telefon, am sunat din nou, ocazie cu care am aflat ca pretul nu putea suferi nici o reducere.

Asa ca ne-am prezentat in locatie in ziua petrecerii : ce am gasit? Animatoare ce si-au facut aparitia dupa o ora de la inceputul petrecerii, iar din trei ore au fost prezente probabil insumat maxim o ora si jumatate. Ce altceva : la momentul tortului, am inceput sa cantam noi parintii La Multi Ani, ocazie cu care animatoarea cea grabita a trecut prin fata noastra si a plecat in mijlocul cantecului cu tortul 'la taiat'. Si cireasa de pe tort, la sfarsit am platit restul de plata incasat bineinteles la negru! (Aici e si vina mea pentru ca furioasa am plecat fara sa solicit chitanta!). Cu mancarea ramasa alta poveste : cand am intrebat de restul de mancare (5 copii nu au venit) 'printesa' mi-a comunicat sa merg jos, iar jos cele doua domnisoare au fost foarte surpinse si dupa vreo 10 minute au iesit cu ceva recuperat (inclusiv un rest din tortul de vreo 3,5 kg adus de noi).

Una peste alta, am avut impresia ca locatia face bani usori pe spinarea parintilor care din lipsa de alternative ii platesc... Eu una am decis sa impartasesc si altor parinti experienta noastra, nu de alta, dar poate pana la urma calitatea serviciilor va fi cea care va influenta si pretul!
Intre timp caut alte alternative!

Contact Zig-Zag Kids Party

Adresa

Marcel Iancu, 9, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.zigzagplayhouse.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.