• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
1 opinie
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; servicii catering; personaje de poveste; clovn

Jingle Joy

Jingle Joy. Pentru noi conteaza ca petrecerea sa aiba toate ingredientele necesare si dorite de voi: un loc modern si placut, jocuri din plin, un program bogat si interesant menit sa va mentina buna dispozitie pe tot parcursul petrecerii.

organizam petreceri din 2007.
suntem prima locatie de petreceri pentru copii cu varste intre 7 si...

Jingle Joy. Pentru noi conteaza ca petrecerea sa aiba toate ingredientele necesare si dorite de voi: un loc modern si placut, jocuri din plin, un program bogat si interesant menit sa va mentina buna dispozitie pe tot parcursul petrecerii.

organizam petreceri din 2007.
suntem prima locatie de petreceri pentru copii cu varste intre 7 si 15 ani.
avem o bogata experienta si aducem an de an noutati si elemente surpriza programului petrecerilor noastre.
pentru noi fiecare petrecere este la fel de importanta. Aniversarea zilei de nastere trebuie sa fie un eveniment unic. Doar impreuna cu Jingle Joy fiecare clipa petrecuta va fi una memorabila!

Situat pe Calea Mosilor 211, clubul nostru va pune la dispozitie o suprafata de 200 de mp compusa din trei incaperi principale: Dancefloor Room, barul si Lounge Place.

Program diferit.

In functie de categoria de varsta echipa Jingle Joy va organiza concursuri si intreceri adaptate cat mai bine dorintelor copiilor. Va asteapta o sumedenie de surprize si provocari, jocuri interactive si competitii care cu siguranta le vor trezi interesul pe toata perioada petrecerii.

Surprize la tot pasul.

Avem pregatite cele mai captivante momente de dans, iluzionism, chiar si un ventriloc. Si nu ne oprim aici: avem 12 teme diferite pentru petreceri.

Jocuri pentru toate gusturile!

Te asteapta 3 console PS3, o consola Wii, o consola XBOX360 Kinect, o masa de biliard, de air hockey, de fotbal, 2 simulatoare Scud Race Twin, 2 aparate arcade machine cu cate 400 de jocuri, minigolf, Twister si o instalatie profesionala de karaoke.

Ne distram impreuna.

Suntem aici ca tu sa te simti cat mai bine! 3 baieti din echipa noastra se vor asigura pe tot parcursul petrecerii ca distractia sa fie demna de o aniversare.

organizarea de petreceri pentru copii ( 7 - 15 ani )

Petrecerea, jocurile, distractia si sucurile - de la 1350 lei

Opinii utilizatori

Frumos
De Bianca pe 02 Iunie 2012

Vom veni la Jingle Joy cand terminam scoala duminica sau martea viitoare.

Contact Jingle Joy

Adresa

Calea Mosilor, 211, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Langa Pizza Hut
Site www.jinglejoy.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.