• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; invitatii personalizate; servicii catering; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; clovn

Clubul pentru Copii Bambini

Clubul pentru Copii Bambini ofera un program variat de petreceri si anume: petrecere in pijamale Bambini, petrecere Bambini Red Team Racing, ringul de dans, petreceri magice cu Robertino & Co, profesorul Trasnit al echipei Fun Science.

Clubul pentru Copii Bambini ofera un program variat de petreceri si anume: petrecere in pijamale Bambini, petrecere Bambini Red Team Racing, ringul de dans, petreceri magice cu Robertino & Co, profesorul Trasnit al echipei Fun Science.

organizarea de petreceri pentru copii;
spatii de joaca;
ateliere de creatie;
cafeneaua Bambini;
atelierele de creatie

Costul pentru meniul unui copil este, la Bambini, de 45 de lei in timpul saptamanii si de 48 de lei in week-end.

In situatia in care se depaseste timpul alocat petrecerii, tariful este de 150 RON / ora.

Opinii utilizatori

Club Bambini Branduselor
De Anonim pe 26 Iulie 2015

Am participat la doua aniversari acolo si va pot spune personalul de acolo este foarte dezinteresat, chiar neatenti cu copiii. La ultima aniversare, au decis sa serveasca masa copiilor, fara a anunta parintii( ar fi trebuit anuntati parinitii-gazda), in conditiile in care erau doi copii alergici acolo Raspunsul urlat al unei doamne de acolo a fost acela ca ele nu sunt obligate sa anunte. Daca unul din copii ar fi intrat in soc anafilactic,probabil nici atunci nu ar fi fost obligate sa anunte. In plus, cu o ora inante de a se termina petrecerea, au decis sa desumfle gonflabilele, multi copii renuntind astfel sa se mai joace si au stat langa parinti. Mai save pentru ele probabil...

Petreceri copii
De Lili pe 05 Februarie 2012

Este o locatie foarte potrivita pentru aniversarea zilei de nastere a unui copil. Noi am sarbatorit-o pe fiica noastra recent, iar petrecerea a fost foarte reusita, copiii s-au distrat foarte bine, personalul chiar s-a ocupat de ei, au avut multe surprize. Felicitari celor de la Bambini!

Clubul pentru Copii Bambini
De Denisa pe 05 Februarie 2011

Foarte tare eu astazi am fost acolo la aniversarea prietenei mele pe data de 5.2.2011 si a fost o seara de neuitat.

Contact Clubul pentru Copii Bambini

Adresa

Branduselor, 60, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.bambini.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.