• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; invitatii personalizate; servicii catering; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun; ursitoare; poze petreceri, poze botez

Citystars - Loc de joaca, organizare petreceri si cursuri copii

Redescoperim mereu tainele copilariei la CITYSTARS – locul de joaca si petreceri pentru copii unde ne simtim ca acasa, dar ne distram ca in oras.
Ne bucuram de jucarii si accesorii distractive pentru “stelute” cu varsta intre 1 si 10 ani, desfasurate pe un taram de aproximativ 200 mp unde copiii si parintii iau direct parte la...

Redescoperim mereu tainele copilariei la CITYSTARS – locul de joaca si petreceri pentru copii unde ne simtim ca acasa, dar ne distram ca in oras. Ne bucuram de jucarii si accesorii distractive pentru “stelute” cu varsta intre 1 si 10 ani, desfasurate pe un taram de aproximativ 200 mp unde copiii si parintii iau direct parte la distractie. Ingredientul principal pentru o petrecere pe cinste? Prezenta copiilor si participarea parintilor. De restul ne ocupam noi – echipa Citystars: animatori profesionisti pusi pe distractie, supraveghetori atenti, catering de calitate cu mancaruri naturale si delicioase, accesorii de petrecere dintre cele mai traznite, muzica moderna, siguranta echipamentelor, flexibilitate in alegerea celor mai originale variante de petrecere. In acest sens, am pregatit o multitudine de pachete de petrecerece asteapta sa fie descoperite si alese. Iar daca dorim doar sa ne bucuram de joaca, Citystars este locul magic pe care fiecare copil il poate explora si descoperi pentru a crea amintiri frumoase. Sa dam startul la distractie!

Opinii utilizatori

Super!
De Denisa Pastrama pe 26 Octombrie 2014

In mod sigur vom reveni.

venim si noi!
De Pati_maia pe 07 Mai 2012

In poze arata super,de-abia astept sa venim si noi.

Un loc de joaca foarte frumos
De Florina pe 10 Martie 2012

Am fost aici in calitate de invitati la ziua unei mici prietene si pot spune ca inclusiv un baietel de 9 luni are ce face! Multe jucarii interesante si locuri de explorat de-a busilea - precizez ca este foarte curat. Abia astept sa creasca mai mare sa testam si celalalte jucarii.

Minunat
De Ioana pe 09 Martie 2012

Si eu i-am organizat, la implinirea celor 3 anisori ziua de nastere a fetitei mele la Citystars. Dupa multe cautari am gasit acest loc de joaca in care ne-am simtit minunat. Curat, intim, deosebit. Printre invitati au fost Scooby Doo si Alba ca Zapada , doi animatori foarte buni. Parinti si copii, toata lumea s-a distrat la maxim :)

Petrecere de ziua Martei
De Marius Caranfil pe 09 Martie 2012

Am facut in Ianuarie o petrecere pentru ziua fetitei noastre.
Petrecerea a fost una mare(20 parinti si vreo 15 copii) dar a fost un succes - am avut animatoare pe Alba ca Zapada.
Mancarea a fost foarte buna si aspectoasa.

Super atmosfera
De Laura Calianu pe 09 Martie 2012

Am participat in calitate de invitat la doua petreceri organizate aici. Piticul meu s-a simtit extraordinar, fiind un loc nou si foarte primitor(cele doua fete care se ocupa sunt super dragute cu copiii) si cu un spatiu generos unde a tot zburdat.... Foarte curat (cred ca e nou), iar mancarea.....yammyyy..

Contact Citystars - Loc de joaca, organizare petreceri si cursuri copii

Adresa

Intrarea Sabitei, 34, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Parcul Gheorghe Petrascu
Site www.citystars.ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.