• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun; ursitoare

Artist Party

Artist Party este o firma specializata in organizarea petrecerilor pentru copii, care incearca sa ii multumeasca atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Experienta noastra de peste 5 ani in acest domeniu ne-a dezvaluit secretele clownilor si clownitelor, ale printeselor si personajelor de poveste, ale super-eroilor, ale vedetelor pop-rock...

Artist Party este o firma specializata in organizarea petrecerilor pentru copii, care incearca sa ii multumeasca atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Experienta noastra de peste 5 ani in acest domeniu ne-a dezvaluit secretele clownilor si clownitelor, ale printeselor si personajelor de poveste, ale super-eroilor, ale vedetelor pop-rock si ale personajelor din filmele animate, pe care dorim sa le impartasim tuturor copiilor dispusi sa se distreze alaturi de noi.

Astfel, animatorii firmei noastre formeaza o echipa dinamica de tineri profesionisti si talentati, gata oricand sa aduca, in lumea minunata a piticilor, jocuri si concursuri pentru toate gusturile.

Animatorii nostri, studenti si absolventi ai facultatii de teatru, sunt pregatiti sa le ofere copiilor experiente unice prin aptitudinile dobandite de-a lungul studiilor.
Personajele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra sunt:

Printese si Printi:

Alba ca Zapada, Belle, Cenusareasa, Rapunzel, Aurora, Tinkerbell si Peter Pan, Jasmine si Aladin, Zane( Fluturas, Gargarita, Albinuta), Ariel Sirena, Ariel Printesa,Barbie

Personaje Desene Animate:

Mickey si Minnie, Sportacus si Stefania, Doctorita Plusica, Scooby Doo

Personaje Aventuriere:

Pirat si Piraterita, Indian si Indianca

Super-Eroi:

Superman, Spiderman, Venom(Spiderman negru), Batman, Jedi( Star wars), BenTen

Personaje Speciale:

Hanna Montana, Harry Potter, Haway, Disco, Mc, Iepurasul de Paste, Hello Kitty, Ingeras.

Suntem profesionisti in organizarea petrecerilor corporate pentru copii si nu numai: Petreceri botez, Turta, Mot, Petreceri Craciun, Lansari Disney, Deschideri pentru diferite spatii, etc.!!!

Pentru aceste evenimente va punem la dispozitie:

Ursitoare, Sonorizare, Microfoane, Masina de baloane, Masina de fum.

animatie pentru copii si adulti (jocuri, concursuri, cantece, dans si voie buna)
baloane modelabile;
pictura pe fata;

Personaje:

Clown;
Clownite;
Minnie si Mickey;
Alba ca Zapada;
Aurora;
Belle;
Rapuzel;
Zane (Fluturasi,Gargarita,Albinuta);
Stefania si Sportacus;
Spiderman;
Batman;
Indieni;
Pirati si Piraterite;
Hannah Montana;
Scufita Rosie;
Aladin si Jasmin;
Mica Sirena Ariel;
Ariel Printesa;
Iepurasul de Pasti;
Harry Potter si prietenii lui;
Ingeras;
MC;

Oferta Piticilor - 130 ron
Minnie + Mickey - 200 ron / ora
Stefania + Sportacus - 250 ron / ora
Scufita Rosie + Lupul Rau - 200 ron / ora
Indian + Indianca - 200 ron / ora
Clown + Clownita - 180 ron / ora
Printesa + Print - 180 ron / ora
Pirat + Piraterita - 180 ron / ora
MC + Hannah Montana - 260 ron / ora

Opinii utilizatori

Mesaj de felicitare
De Alina pe 16 August 2014

Rezum totul la cateva cuvinte: calitate, amuzament total, tarife super bune.

Contact Artist Party

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.artist-party.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.