• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun; ursitoare

Animatori Petreceri Copii

Suntem Dizemanepe, firma de animatori la petreceri pentru copii, din Bucuresti, create acum 6 ani, de un mic grup de artisti, carora ni s-au alaturat si altii de-a lungul acestor ani, ajungand astazi sa ne mandrim cu un numar semnificativ de animatori si multe evenimente.

Ce facem noi? Probabil ca exista inca, parinti ce nu s-au intalnit...

Suntem Dizemanepe, firma de animatori la petreceri pentru copii, din Bucuresti, create acum 6 ani, de un mic grup de artisti, carora ni s-au alaturat si altii de-a lungul acestor ani, ajungand astazi sa ne mandrim cu un numar semnificativ de animatori si multe evenimente.

Ce facem noi? Probabil ca exista inca, parinti ce nu s-au intalnit pana acum cu conceptual de animatori la petreceri de copii. Pentru toti acestia, vom povesti aici, in cateva cuvinte ce fac acesti animatori la petreceri.

Ei dau viata si culoare la petreceri, nu atat prin faptul ca la organizare de petreceri pentru copii, oferim spre inchiriere doar animatori - artisti cu reale studii in actorie, pictura, pedagogie sau arte plastice.

Suntem din Bucuresti, sector 3, dar venim sa facem animatie pentru copii si in sectoarele 1,2,4,5, si 6,+ Ilfov.

In 6 ani de activitate de succes, spunem noi si o spun si clientii nostri, carora am avut placerea sa le oferim priceperea noastra, pentru ca stim ca nu de putine ori, la petreceri, cei mici, sunt sunt cu mult mai exigenti decat cei mari.

Avem animatori ce interpreteaza cu drag cele mai iubite personaje de petreceri pentru copii: personajele Disney: Mickey si Minnie Mouse, Elsa - Frozen, Peter Pan, Cenusareasa, Alba Ca Zapada, dar si clovni sau Spiderman sau alti eroi de basm si desene animate, pictura pe fata copiisunt costumati in personaje, cat prin stiinta de a le capta atentia celor mici, printr-o sumedenie de jocuri si concursuri, alese special pentru varsta micutilor prezenti la petrecere.

Acestea ii distreaza pe pitici si prin animatie ii invata sa interactioneze cu alti copii, dezvoltandu-le totodata atentia si spiritul de echipa. Jocurile sunt presarate cu reprize de dans, pe muzica pe care noi o alegem special pentru ei.

Echipa noasta de animatori nu uita nici de Nu lipsesc pictura pe fata pentru copii si nici modelajul de baloane.

Sperand ca am reusit sa va facem o buna impresie despre ce facem noi, pentru inchiriere de animatori la petreceri in Bucuresti sau in Ilfov, sau orice alte intrebari si detalii, va asteptam cu drag sa ne contactati.

animatori petreceri copii;
personaje pentru copii;

pret: 85 lei / Ora - 1 Animator

Opinii utilizatori

Servicii cu adevarat de 5 stele!
De Ramona_stan pe 14 Iulie 2015

Una dinte cele mai bune firme de animatori pentru petreceri de copii din Bucuresti.

Contact Animatori Petreceri Copii

Adresa

Bucuresti, Sectorul 3

Site dizemanepe.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.