• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Domeniu principal de activitate:
fundatii

Fundatia Vodafone Romania

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei. De la infiintarea sa, in anul 1998, Fundatia Vodafone Romania a sustinut sute de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor...

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei. De la infiintarea sa, in anul 1998, Fundatia Vodafone Romania a sustinut sute de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale.

Proiectele Fundatia Vodafone

nevoi speciale;
educatie;
sanatate;
prevenirea abandonului familial;
proiecte voluntariat;

Fundatia Vodafone Romania sustine si dezvolta programe care:

previn abandonul familial si abuzul asupra copilului, prin sustinere de centre maternale, locuinte protejate si proiecte care vizeaza prevenirea abandonarii copiilor in maternitati;
previn abandonul scolar si nescolarizarea prin oferirea de burse, sustinerea centrelor de tip after-school si a centrelor de zi pentru copii si tineri din familii nevoiase;
creeaza sanse egale pentru copii si tinerii cu nevoi speciale si urmaresc integrarea lor sociala;
sustin competitii sportive pentru copiii si tinerii cu dizabilitati psiho-motorii si intelectuale;
imbunatatesc conditiile de viata ale varstnicilor nevoiasi prin servicii de ingrijire la domiciliu si centre de zi;

Opinii utilizatori

Vreau sa fiu ajutata
De Borcila Maria pe 22 Mai 2017

Ma numesc Borcila Maria. Sunt o persoana nevazatoare si paralizata. Am nevoie se un ajutor financiar pentru operatie la ochi si tratament pentru paralizie. Cine citeste acest mesaj si vor sa ma ajute cu cat doreste fiecare. Va dau nr meu de telefon. 0726953601. Si numarul de cont. In Ron: RO23INGB 0000999903232343
In EURO: RO64INGB 0000999906040725. Cu respect si multumiri.

apel umanitar
De Vasiliu Ion pe 18 Martie 2015

Draga prietene!
As dori sa spun ceva…lumii de pretutindeni si sa lansez pe net (adica
in eter) acesta e modul cel mai prietenos de a ma adresa OAMENILOR
care chiar doresc sa ajute UN seman.Ma numesc official: Vasiliu Ion,
amicii ma striga JanOmvesel,dar si pe net la fel, sunt pensionar in
Ploiesti si bunic pe deasupra si am un vis de f. multi ani,acela de a
calatori in lume la volanul unei autorulote timp de cateva luni de
zile si gospodarindu-ma sa pot rezista onorabil valorificand resurse
din natura dar si din cea ce va mai darui acei OAMENI cu care voi avea
placerea si norocul sa-I intalnesc si sa socializam.Pentru acest
deziderat e nevoie de a procura aceasta autorulota in valuare de
10.000- 20.000 euro(la mana a doua)
Am gandit ca cei ce vor citi acest apel vor rupe din avutul lor 1-5-10 euro si o sa depuna in contul:RO78CECEPH0102RON0018501,si dupa ce face acest lucru , musai sa trmita prietenilor cu un P.S :hai sa-l ajutam pe nea Jenica : si nu se poate sa nu se realizeze acest vis.EU ma angajez sa raspund la toti cei ce ma va onora cu un e-mail de comfirmare la : janvasiliu@gmail.com, de semeni as fi fericit sa primesc si adresa postala a celor ce doresc sa –I vizitez atunci cand traseul meu va trece prin zona.Acest apel este directionat in special rulotistilor din toata lumea dar….NU numai,ci si ecologistilor,si mai ales SENIORILOR care stiu cel mai bine ce inseamna sa ai un vis si sa nu poti sa-l duci la bun sfarsit.Daca voi reusi acest proiect, ma oblig sa trimit vesti si poze de pe tot traseul parcurs,voi spune tuturor cum s-a realizat,voi ruga pe cei ce a contribuit la proiect sa semneze pe panourile autorulotei in semn de amintire fata de cei ce mau ajutat,atunci cand am avut mai multa nevoie.Astept propuneri si trasee pe Facebook,unde voi face informari despre aventura noastra: ION si MARIA Vasiliu.ROMANIA 2015.

interes
De Cretu Anda pe 13 Martie 2015

Buna ziua. Nu am folosit niciodata serviciile fundatiei Vadafone Romania dar mi-ar placea sa beneficiez de serviciile fundatiei. Ce trebuie sa fac?

Contact Fundatia Vodafone Romania

Adresa

Piata Charles de Gaulle, 15, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.vodafone.ro/fundatia-vodafone/fundatia-vodafone/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.