• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Domeniu principal de activitate:
fundatii
; institutii pentru sanatatea mamelor si copiilor

Fundatia REGINA MARIA

Fundatia REGINA MARIA a fost infiintata de dr. Wargha Enayati si sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Pe langa Policlinica sociala REGINA MARIA, fundatia ofera suport pentru un program de after-school din comuna Clinceni care include peste 50 de copii si sprijin financiar pentru asistentele maternale din aceeasi comuna.

Regina...

Fundatia REGINA MARIA a fost infiintata de dr. Wargha Enayati si sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Pe langa Policlinica sociala REGINA MARIA, fundatia ofera suport pentru un program de after-school din comuna Clinceni care include peste 50 de copii si sprijin financiar pentru asistentele maternale din aceeasi comuna.

Regina Maria a Romaniei, figura emblematica a inceputului de secol XX, nascuta in Anglia si devenita prin forta destinului Regina a Romaniei, a fost supranumita de catre popor "Mama ranitilor". Acest lucru s-a datorat atitudinii sale brave din timpul Primului Razboi Mondial, cand, alaturi de fiii si fiicele sale, a lucrat direct pe front in spitale de campanie si a coordonat activitatea unei fundatii de caritate.

In Bucuresti sunt peste 2400 de persoane fara adapost, care vor putea beneficia de acest ajutor.

Aproximativ 100.000 de persoane din Bucuresti nu beneficiaza de asigurari medicale.

Suntem bucurosi sa va stim alaturi si sa va oferim detalii despre activitatea noastra in cadrul Policlinicii sociale REGINA MARIA.

Pentru ca scopul acestui demers sa fie indeplinit in mod constant si eficient, Fundatia REGINA MARIA va avea nevoie de implicarea unui numar cat mai mare de voluntari, precum si de fonduri si bunuri (medicamente, consumabile medicale, haine, produse de curatenie, apa etc) pentru a sustine functionarea policlinicii.

Fiecare dintre noi poate ajuta!

Speram ca impreuna sa putem face inca un pas in educarea si resposabilizarea societatii din care facem parte.
Pentru cei care pot sa ne sustina financiar in acest demers, fondurile pot fi virate direct in contul de mai jos, ca si cei 2% din impozitul anual.

Fundatia REGINA MARIA
Raiffeisen Bank agentia Dorobanti, Bucuresti
IBAN RO70 RZBR 0000 0600 1278 5673 (cont in lei)

Policlinica sociala REGINA MARIA

Cu sprijinul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, Fundatia pune la dispozitia societatii romanesti cunostintele medicale de care dispune si personal medical voluntar pentru a ajuta categoriile defavorizate.

Policlinica sociala REGINA MARIA acopera in acest moment cele mai accesate servicii medicale si are o echipa medicala permanenta, urmand sa primeasca sprijin si din partea unor voluntari care isi vor dedica o parte din timpul lor acestei activitati importante pentru societate

Programul policlinicii

Luni - vineri: 09:00 - 17:00

Specialitati

Laborator
Medicina interna
Cardiologie
Mica chirurgie
Ecografie
ORL
Stomatologie
Dermatologie
Oftalmologie

Opinii utilizatori

ajutor
De Ioana Turcu pe 28 August 2018

Bună ziua, mă numesc Turcu Ioana, am 50 de ani și sunt din Brăila. Vă scriu în speranța că veți citi si veți înțelege că sunt într-o situatie disperată și am mare mare nevoie de un ajutor financiar ca să pot ieși din impasul în care mă aflu. Nu ceream ajutor cu atâta disperare dar chiar nu mai pot credeți-mă. Viata mea a fost cumplită, mi-am pierdut părinții și soțul în doi ani, am 2 operații de ocluzie intestinală și o tumora de coapsă operată și aceea,tot în 2 ani. Acum sunt foarte bolnavă si am nevoie de tratament și analize dar nu am bani. Vă rog vă rog mult să mă ajutați . Faceți o minune pentru mine va rog din suflet pentru că am ajuns la capătul puterilor. Povestea mea incepe din anul 2008 cand fostul sot a fost diagnosticat cu cancer. De atunci au inceput si necazurile pentru ca am fost nevoita sa fac un credit bancar pe care nu am reusit sa il mai achit din anul 2011, bani necesari pentru tratamentul lui. El a murit in anul 2010 in decembrie și mama de altfel a murit tot in 2010 dar in martie. Am ramas singura si cum spuneam nu am reusit sa mai achit si am fost data intai in executare bancara si dupa aceea in 2013 in executare judecatoreasca. Cu greu am reusit sa imi salvez apartamentul sa nu mi-l scoata executorul la licitatie. Am mai cunoscut pe cineva care din nefericire pt mine s-a stins si el in mai 2012 la 42 de ani. Am ramas iar singura cu tata si el batran si bolnav si cu o pensie foarte mica . Si tata a decedat tot in 2012 in octombrie. In 2011 am suferit 2 operatii una de o tumora pe picior si una de ocluzie intestinala iar in 2013 in martie alta ocluzie intestinala. Mi-e si rusine sincer sa apar cumva ca si cum as cere de pomana pentru ca sunt convinsa ca sunt alti oameni mult mai necajiti decat mine, dar as vrea sa ma ajute cineva sa o pot lua de la 0. Iau salariul si credeti-ma ca nu imi ajunge sa imi achit datoriile si uite asa esti prins intr-un cerc vicios din care nu mai ai scapare. Va rog din suflet sa ma ajutati .Va multumesc . Va rog din suflet ajutati-ma, sa trec peste aceasta perioada nefasta din viata mea, sa uit de depresie si de gândurile suicidale, va rog mult si din suflet. Nu este o suma mare cea de care am eu nevoie dar pentru mine ar fi salvatoare. Cu stima Ioana Turcu Dumnezeu să vă binecuvânteze ! 0746320334. RO09INGB0000999900317260

Bordas Daniela am 26 de ani ,sufăr de ciroza hepatica am doi copii ,va rog frumos din suflet ajutati-ma.
De Bordas Daniela pe 14 Martie 2018

Buna seara ,ma numesc Bordas Daniela am 26 de ani si sufăr de ciroza hepatica faza terminala,sunt foarte saraca am doi copii ,nu am nici un venit Am nevoie de transplant de ficat 😢

Va rog frumos din suflet ajutați-ma ,sunt disperata nu stiu unde sa mai apelez ,vreau sa traiesc sa imi cresc copilași,Bunul Dumnezeu sa fie cu voi ,va rog din inima, ajutațima .Va multumesc . 0753620885 nr meu de telefon

lipsa de respect
De Flory smart pe 26 Septembrie 2017

Pacient in varsta de 77ani, bolnava de inima, a cerut anularea contractului. Prin urmare a fost jignita si tratata cu o lipsa de professionalism crunta.
Platim bani pentru a fi tratati inuman.

Ajutor financiar
De Rodica Miu pe 14 Iulie 2016

Buna ziua,numele meu este Rodica Miu,am doua fetite,una de 12 ani si una de 23 de ani cu handicap al carei asistent peronal sunt.Sunt casatorita dar acum si sotul meu este bolnav,a fost la un pas sa i se taie piciorul.Am ramas restanti la intretinere(15.000 roni) si riscam sa fim dati afara din garsoniera.Va rog sa ma ajutati,ajut si eu la cantina,la curatenie la orice aveti nevoie,dar va rog ajutati-ma.Nu am cerut niciodata nici un ajutor,dar nu mai fac fata la cheltuieli.Multumesc.Nr.meu de telefon:0724980076

Contact Fundatia REGINA MARIA

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.fundatiareginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.