• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
12 opinii
Domeniu principal de activitate:
fundatii

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este una din organizatiile neguvernamentale de elita care contribuie la dezvoltarea societatii civile din Romania. Fundatia a fost infiintata in 199O de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei...

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este una din organizatiile neguvernamentale de elita care contribuie la dezvoltarea societatii civile din Romania. Fundatia a fost infiintata in 199O de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei lucreaza cu organizatii, institutii, companii nationale si internationale, dar si cu firme mici si mijlocii, in scopul de a reuni resursele, abilitatile si talentul oamenilor din mai multe domenii de activitate.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei urmareste de asemenea sa stimuleze voluntariatul si sa inspire spiritul comunitar în comunitatile in care se implica.

activitati desfasurate:

ajutarea copiiilor, familiilor si varstnicilor aflati in situatii sociale si materiale dificile;

incurajarea talentului individual si promovarea lui, atunci cand este gasit;

strangerea laolalta a copiilor, tinerilor si varstnicilor, deschizand noi cai de dialog intre generatii.

desfasurarea de activitati in cadrul comunitatilor defavorizate, pe intreg teritoriul Romaniei, si ofera beneficiarilor instrumentele si cunostintele pentru ca acestia sa se poata ajuta singuri.

infintarea de centre comunitare care se bazeaza pe parteneriate puternice cu organizatiile locale, cu societatea civila, cu institutiile si autoritatile locale, cu sectorul de afaceri.

Programe sustinute si dezvolta de catre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei:

imbunatatirea conditiilor de viata ale copiilor, tinerilor, familiilor si varstnicilor aflati in dificultate,
stimularea solidaritatii intre generatii si creaza o punte de comunicare intre copii, tineri si varstnici,
contributia la cresterea capacitatii institutionale a organizatiilor si institutiilor care lucreaza cu copii si varstnici;
cultivarea creativitatea si talentul local;

Opinii utilizatori

ajutor financiar
De Gheorghe pe 19 Martie 2018

Ma numesc mutrescu gheorghe sint din sat.cristestii ciceului jud .bistrita nasaud am 58 de ani.Am imprumutat de la banca 15000 de lei si am cuparat o masina sa lucrez taxi ca nu am gasit de lucru.Acum nu mai pot sa platesc raele ,va rog ajutati ma cit de putin sa pot sa scap de banca.tel,0742499033.multam fain

Hipoacuzie bilaterala
De Stroescu Mihaela-Elena pe 03 Martie 2018

Bună ziua,
Mă numesc STROESCU MIHAELA-ELENA, am 16 ani și 7 luni, sunt din PLOIEȘTI și vă solicit ajutorul într-o problemă care mă depășește atât pe mine, cât și pe părinții mei.
Totul a început la vârsta de 5 ani, când, aflându-mă împreună cu mama și fratele meu la un control medical (în Germania), în vederea protezării auditive a acestuia din urmă, am aflat că am aceeași problemă ca și el: hipoacuzie bilaterală (pierderea auzului).
Acesta a fost un moment DRAMATIC pentru mama, deoarece fratele meu fusese diagnosticat cu această boală la vârsta de 2 ani, în urma unui tratament cu GENTAMICINĂ (actualmente știindu-se că >65% dintre copii ajung la surdo-mutitate). De la aflarea diagnosticului, mama a refuzat mulți ani (9) să mai rămână însărcinată. Când totuși s-a hotărât, aceasta a trăit cu spaima și credința că măcar eu voi fi SĂNĂTOASĂ.
Așa cum ați dedus, totul a durat DOAR 5 ani, când același tratament cu GENTAMICINĂ a lovit din nou; cu toate că mama, după “incidentul” cu fratele meu, mi-a schimbat medicul de familie – acesta garantându-i că nu există șanse să apară același efect secundar și la mine.
Astfel, prin bunăvoința medicului german, am fost protezată și eu odată cu el. Anii au trecut, iar aparatele (deși foarte performante) au început să “îmbătrânească”.
Așa am ajuns în ziua de astăzi, când am nevoie de schimbarea acestora cu unele noi, însă prețul unui singur aparat (compatibil cu frecvențele mele auditive) costă 8500,27 lei.
Ca urmare a celor prezentate, vin în întâmpinarea dumneavoastră, cu rugămintea de a mă ajuta, în limita posibilităților. Ador să dansez, să pictez și să desenez, dar mă pasionează și modeling-ul.
Vă mulțumește anticipat,
o fată care vrea să vă audă în continuare
Stroescu Mihaela
Număr contact: 0722838639

or ce ajutor e bine venit
De Ana maria pe 12 Septembrie 2017

ajutor sint mama a trei copii si accept or ce ajutor stau cu chjrie sotu lucreaza are salariu minim pe economie si nu ne ajungem cu banii si aceeptam or ce ajutor tel 0737559673 va multumim mult

Ajutor sa-mi repar dantura
De Mihaela Voicu pe 31 Mai 2017

Am 37 de ani , sunt necasatorita , un baiat de 13 ani premiant , iar de la varsta 16 ani am ramas fara dantura.Din aceasta cauza am renuntat la facultate in anul doi ( ASE ) si nu imi pot gasi un loc de munca . Sunt disperata . Nu vreau bani ; poate un medic stomatolog ma poate ajuta pro bono.

ajutati acest copil dca se poate
De Florentin_mezei pe 18 Decembrie 2016

Sweets, toys and a Christmas Tree decorated ... are things every child and wishes during this time. Red Luca in Bucharest but they pale before the only all dream really important for him and his family: to be healthy. 3 and a half boy was born with equine varus (bow-legged) and has already gone through several operations. Unfortunately, all proved futile, because - as he had been warned by doctors - disease relapsed. Now that all parents take the step stores looking for the perfect gift for the little ones, Luke's family has only one care: to raise money to give her boy a normal life. Operations and subsequent treatment costs 22,500 lei, too much scope parents. The threshold of Christmas when relearn the joy of giving, we can offer a priceless gift: a donation to Luca's recovery. Together we are better!
Name of entity: Association "SAVE A HEART"
Fiscal registration code: 31015982
Account (IBAN) bank:
RON account: RO 05 BTRL 0070 W828 70 1205 XX
Euro account: RO 28 BTRL EUR 00 W828 CRT 7001
USD ACCOUNT: RO 68 BTRL W828 US $ 00 CRT 7001
SWIFT CODE: BTRLRO22
BIC CODE: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Please specify to whom make a donation!
Donors will be listed on the page: Sponsors

ajutor financiar
De Lepadatu mariana pe 13 Octombrie 2016

Buna ziua .ma numesc mariana si sunt din sat cotu vames jud neamt . am lucrat in italia 14 dar pensie de acolo voi primi cad fac 65 de ani iar aici in romania pentru 16 ani primesc de 9 luni doar 360 de lei . am incercat la mai multe centre stomstologice sa ma ajutw sa-mi fac ceva la partea de jos a danturii...caci am ramas din cauza parandotozei fara nici un dinte -masea si nu mai am cu ce manca .dar nu am gasit pe nimeni sa ma ajute ....vin cu intrebarea ...poate cunoaste-ti pe cineva care ar putea sa-mi rezolve problema .Va multumesc mult

Ajutor financiar
De Rodica Miu pe 13 Iulie 2016

Buna ziua,ma numesc Rodica Miu,am 48 de ani,doua fetite,una de 12 ani si una de 23 de ani cu handicap al carei asistent personal sunt..Sunt casatorita dar acum si sotul este bolnav,a fost in pericol sa ii fie taiat piciorul.Am ramas restanti la intretinere (15.000 roni)si am fost dati in judecata,riscam sa fim dati afara din garsoniera.Va ajut si eu la ce aveti nevoie,fac curatenie,spal rufe,orice aveti nevoie,va rog ajutati-ma!Nu am cerut ajutor niciodata dar nu mai fac fata la cheltuieli.Numarul meu de tel:0724980076.Multumesc

Contact Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.fpmr.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.