• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
14 opinii
Domeniu principal de activitate:
fundatii
; institutii mama si copii; institutii pentru sanatatea mamelor si copiilor

Fundatia Pretuieste Viata - Scoala Mamelor

Fundatia Pretuieste Viata - Scoala Mamelor are ca scop:

sa le faca pe mame sa simta ca pot ele insele schimba ceva in viata lor si a familiilor lor fiind informate, cunoscandu-si drepturile, oportunitatile, posibilitatea de a actiona argumentat in toate problemele vietii.

Fundatia Pretuieste Viata - Scoala Mamelor are ca scop:

sa le faca pe mame sa simta ca pot ele insele schimba ceva in viata lor si a familiilor lor fiind informate, cunoscandu-si drepturile, oportunitatile, posibilitatea de a actiona argumentat in toate problemele vietii.

UniCredit Tiriac Bank si Fundatia Pretuieste Viata, prin intermediul programului Scoala Mamelor – fondat de catre Andreea Marin Banica - va anunta incheierea unui parteneriat pentru sprijinirea mamelor din Romania care se confrunta cu dificultati si implicit a familiilor lor.

Ai grija de sanatate!
Dezvolta-te profesional
Cunoaste-ti drepturile
Comunica mai bine!
Telefonul national destinat mamelor, 116111

Opinii utilizatori

Împreună pentru Madalina!
De Roman Madalina pe 18 Mai 2018

Eu, împreună cu colegii mei incercam mediatizarea acestui caz pentru a ne salva colega. Boala e cumplită, iar singura cale de supraviețuire nu este alta decât o operație care costa 20.000 €. Părinții acesteia se afla in incapacitate de plată, iar noi incercam sa facem tot ce putem pentru a o salva.A rămas fără bazin, iar mare parte din oasele ei au fost înlocuite de tije.Te-as ruga sa mediatizezi acest caz. E o situație limită. Mulțumim!

Sprijin
De Maria pe 02 Octombrie 2017

Buna ziua.Sunt o mama singura cu un baietel fara adapost as avea nevoie de ajutor.Multumesc din suflet.0729020919

Sprijin
De Oana popescu pe 03 August 2017

Buna ziua
Sunt studenta anul 5 la medicina si mama singura a unei fetite de 4 luni.
As avea nevoie de sprijin.multumesc

Malformatie la inima
De Fagarasan Ioana pe 10 Iunie 2017

Buna ziua,ma numesc Fagarasan Ioana si sunt insarcinata cu gemeni,iar unul dintre bebelusi are malformatie la inima(transpozitie de vase mari).Pentru o sansa mare la viata trebuie operat in Germania,la nastere,dar din pacate aven nevoie de 15.000 de euro pentru a putea ajunge sa il operam.orice ajutor conteaza.va multumim

Ajutor sa-mi repar dantura
De Mihaela Voicu pe 31 Mai 2017

Am 37 de ani , sunt necasatorita , un baiat de 13 ani premiant , iar de la varsta 16 ani am ramas fara dantura.Din aceasta cauza am renuntat la facultate in anul doi ( ASE ) si nu imi pot gasi un loc de munca . Sunt disperata . Nu vreau bani.

buna,
De Badea Anda pe 20 Iunie 2016

Sunt atat de multe problems can nu stiu cu ce sa incep, am nevoie de sprijinul dv imi cresc fetita de la 4 luni tatal in iresponsabil,cu greu primesc pensia de intretinere , dar nu astai problems majora pana anul acesta a fugit de copil acum doreste program de vizita in instanta vrea sa o ia la el in anumite zile si de aceea imi doresc sa ma ajutati mentioned fetita are 9 ani acum este oribil ce se intampla. Va las nr meu 0742792174 astept cu nerabdare sa ma sunati si sa imi oferiti sprijinu dv. Va multumesc.

problema financiara in familie
De Bancu Elena pe 15 Iunie 2016

ba ziua ma numesc Elena am 5 copii traiesc intro familie social vulnerabil sotul a suportat o operatie la coloana vertebrala si acuma se simte rau traim intro casa cu peretii subtiri si nu sint drepti acoperisul iarna asta va cadea daca nu il facem dar noi nu avem posibilitate sa o facem sotul nu prea poate sa lucreze eu stau acasa cu copii acasa am cumparat 8 cuburi de cochileti dar nu ne ajung noi va rugam ca sa ne ajutati sa cumparam materiale de constructii macar cu ce puteti caci traim fara nici o comoditate nu avem baie, gaz nu avem lumina noastra o tragem de la sora sotului si avem probleme va rugam foarte mult ajutatine va multumim pentru intelegere si ne scuzati pentru deranj si va asteptam cu nerabdare la noi sa vedeti cum traim

Colaborare voluntariat
De Anghel Laura pe 11 Aprilie 2016

Buna ziua,
Ma numesc Laura Anghel, sunt actrita si vreau sa colaborez cu fundatia dumneavoastra.Pot sa-mi ofer sprijinul.Daca va pot fi de ajutor, va rog sa ma contactatti.Va multumesc.

COLABORARE
De OVIDIU IOAN MĂRGINEAN pe 09 Februarie 2016

Bun gasit.
Numele meu este Ovidiu Ioan Mărginean. Sunt mediator autorizat , membru al Asociatiei Profesionale a Mediatorilor Transilvania , inregistrat in Tabloul Mediatorilor din cadrul Consiliului de Mediere al Romaniei.
Sunt interesat sa colaborez cu fundatii si asociatii, ONG-uri, care sunt in litigiu cu persoane fizice sau juridice. Imi ofer serviciile in domeniul medierii si stau la dispozitia celor interesati pentru a-i informa corect sau a participa la procedura de mediere.
pentru mai multe detalii puteti obtine informatii de aici:
Ovidiu Ioan Mărginean - Birou de Mediator
Adresa de corespondență: Municipiul Sibiu, str. Johannes Honterus, nr. 29, jud. Sibiu
Telefon: 0725992764
E-mail: ovi_marginean@yahoo.com ; mediatorsibian@gmail.com
Site: www.mediatorsibian.freewb.ro
Blog: https://mediatorsibian.wordpress.com
Membru în Asociaţia Profesională a Mediatorilor "Transilvania" Sibiu
CONSULTATII ONLINE
In cazul in care doriti sa aflati daca medierea poate fi o solutie de rezolvare a conflictului, disputei, neintelegerii in mijlocul careia va aflati, va rugam completati formularul alaturat si trimiteti-ne intrearile dumneavostra.Consultatia online este gratuita, reprezinta un raspuns de pri…
mediatorsibian.free.ro
Deasemenea colaborăm cu un psiholog clinician și psihoterapeut de valoare, pentru cazurile in care e necesară susținere, terapie sau evaluare psihologică.

erika elena
De Roxana surugiu pe 02 Februarie 2016

Buna ziua,ma numesc Surugiu Roxana sunt din Busteni si am o fetita de 3 ani si jumatate ,care la aproximativ o luna am observat ca are jumatatea dreapta de la brau in jos mai subtire(iar piciorusul mai scurt decat celalalat) decat partea stanga,unde cand i se raceste piciorusul i se vad si vasele de sange foarte pronuntate(si pe fundulet si pe brate),iar tot pe aceeasi parte dar in sus adica brat si gat am nascut-o cu o hemangioma.Am fost cu ea in Spania pentru ca eu locuiam acolo de 10 ani(dar acum am venit acasa)si i-am facut o gramada de probe la cap,inima,radiografii,ecografii la ficat si o ecografie doppler dar mi-au spus ca nu are absolut nimic ca este sanatoasa,si mi-au pus 2 diagnosticuri ( malformacion vascular, si telangiectacia marmorea congenita con atrofia de pierna) ,alt doctor mi-a spus ca are sindrome de Klippel Trenaunay si nu stiu pe cine sa cred si ce sa fac ,despre aceste boli nu am auzit la noi in tara,vroiam sa va intreb daca ma puteti ajuta sa-mi da-ti informatii despre aceste boli,sau daca aveti medici la noi in tara ca sa ma pot duce cu fetita,pentru ca nu stiu nici daca are dureri sau daca se poate vinde mai incolo,sunt disperata si nu stiu unde sa apuc,va rog din suflet daca ma puteti ajuta,multumesc si astept raspuns,va pot trimite si niste poze cu fetita ca sa vedeti mai bine daca vreti,va multumesc.

Contact Fundatia Pretuieste Viata - Scoala Mamelor

Adresa

Bucuresti, Sectorul 6

Site www.scoalamamelor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.