• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
47 opinii
Domeniu principal de activitate:
fundatii

Fundatia Mereu Aproape

Fundatia Mereu Aproape are ca obiective:

sa sprijine prin programele sale persoanele din mediile defavorizate, sa lupte importiva saraciei;
sa se implice in cunoasterea si rezolvarea problemelor persoanelor cu dizabilitati, a copiilor si a persoanelor de varsta a treia;
sa conceapa si sa realizeze programe si activitati pentru...

Fundatia Mereu Aproape are ca obiective:

sa sprijine prin programele sale persoanele din mediile defavorizate, sa lupte importiva saraciei;
sa se implice in cunoasterea si rezolvarea problemelor persoanelor cu dizabilitati, a copiilor si a persoanelor de varsta a treia;
sa conceapa si sa realizeze programe si activitati pentru tineret, prin care sa stimuleze si sa recompenseze tinerele talente;
sa contribuie la promovarea spiritului de excelenta in toate domeniile, sa incurajeze schimbul de idei;
sa promoveze valorile umane si profesionale romanesti in diverse domenii ale vietii sociale, invatamant, cultura, arta, sport, etc;
sa fie un sustinator responsabil al cunoasterii si participarii civice, sa promoveze valorile democratice, inovatiile sociale si activitatile publice.

Campanii desfasurate de Fundatia Mereu Aproape:

Vreau sa fiu demn
Lasati-ma sa invat!
VREAU SA AJUT
Ajuta Spitalul de Copii sa se faca bine
Apa trece, Romania ramane
SA(N)SE PENTRU VIITOR

Opinii utilizatori

scriu cu speranta ca cineva ma poate ajuta
De Miryam8 pe 30 Ianuarie 2019

buna seara ma numesc ana maria am 29 de ani si sufar de distrofie musculara progresiva incerc sa imi accept situatia desi e greu.va scriu cu strangere de inima deoarece am vazut o multime de oameni ce cer ajutorul cu probleme mult mai grele ca mine cred insa ma doare ca nu o pot ajuta cu nimic pe mama mea are 56 de ani si are o multime de probleme de sanatate are accident vascular nu vede cu un ochii si o vad ca se chinuie sa imi ofere cat mai mult ajutor va rog daca se poate sa imi ofere cineva un carucior rulant electric si ceva pampersi mie foarte greu sa cer insa fac asta in speranta ca poate voi reusi sa i micsorez framatarile mamei mele tin sa precizez ca sunt bolnava de la 7 ani iar acum coloana mie foarte deformata uneori mie greu sa respir iar pe afara ies foarte rar las doar cont de facebook in caz ca poate ma ajuta cumva cineva fb ana miryam maria numai bine

Ajutor din suflet
De Lazar pe 18 Mai 2018

Buna ziua.As vrea sa aduc la cunostinta voastra un caz cutremurator,in speranta ca puteti sa ajutati.Este vorba de doi frati care dorm practic in cusca porcului pentru ca sta sa li se darame casa.Copii sunt orfani de mama si cu tatal care nu ii mai recunoaste.Sunt crescuti de bunicul care nu are posibilitatea sa le ofere mai mult.Va rog din suflet sa i ajutati.Gasiti povestea lor pe pagina facebook TRADIZIONAL ROMANESC.Va multumesc .

Hipoacuzie bilaterala
De Stroescu Mihaela-Elena pe 03 Martie 2018

Bună ziua,
Mă numesc STROESCU MIHAELA-ELENA, am 16 ani și 7 luni, sunt din PLOIEȘTI și vă solicit ajutorul într-o problemă care mă depășește atât pe mine, cât și pe părinții mei.
Totul a început la vârsta de 5 ani, când, aflându-mă împreună cu mama și fratele meu la un control medical (în Germania), în vederea protezării auditive a acestuia din urmă, am aflat că am aceeași problemă ca și el: hipoacuzie bilaterală (pierderea auzului).
Acesta a fost un moment DRAMATIC pentru mama, deoarece fratele meu fusese diagnosticat cu această boală la vârsta de 2 ani, în urma unui tratament cu GENTAMICINĂ (actualmente știindu-se că >65% dintre copii ajung la surdo-mutitate). De la aflarea diagnosticului, mama a refuzat mulți ani (9) să mai rămână însărcinată. Când totuși s-a hotărât, aceasta a trăit cu spaima și credința că măcar eu voi fi SĂNĂTOASĂ.
Așa cum ați dedus, totul a durat DOAR 5 ani, când același tratament cu GENTAMICINĂ a lovit din nou; cu toate că mama, după “incidentul” cu fratele meu, mi-a schimbat medicul de familie – acesta garantându-i că nu există șanse să apară același efect secundar și la mine.
Astfel, prin bunăvoința medicului german, am fost protezată și eu odată cu el. Anii au trecut, iar aparatele (deși foarte performante) au început să “îmbătrânească”.
Așa am ajuns în ziua de astăzi, când am nevoie de schimbarea acestora cu unele noi, însă prețul unui singur aparat (compatibil cu frecvențele mele auditive) costă 8500,27 lei.
Ca urmare a celor prezentate, vin în întâmpinarea dumneavoastră, cu rugămintea de a mă ajuta, în limita posibilităților. Ador să dansez, să pictez și să desenez, dar mă pasionează și modeling-ul.
Vă mulțumește anticipat,
o fată care vrea să vă audă în continuare
Stroescu Mihaela
Număr contact: 0722838639

Va rog, ajutati-ma
De Macsim Nicu pe 25 Ianuarie 2018

Buna ziua.
Mă numesc Nicolae Macsim. Am 33 de ani. Sunt din com. Leorda, jud. Botoşani. Sunt bolnav de scleroză multiplă, boală incurabilă şi in timp invalidantă.
Diagnosticat acum 6 ani. Pana in 2015 am fost ca un om sănătos: puteam alerga, merge bine, puteam vorbi bine..insă de atunci, din noiembrie 2015, din cauza stresului şi problemelor, boala mea s-a agravat. Mai ales din aprilie anul 2017, iar acum nu pot alerga, daca merg 2.5 km ( greu-foarte greu) atunci obosesc si imi trag piciorul drept, practic il tarasc. Uneori am probleme la vorbire; nu pot sa-mi coordonez mana cu care scriam si am ajuns sa nu mai pot scrie. Am probleme cu echilibrul. Toate astea sunt pentru ca toata partea mea dreaptă e afectată, de sus pana jos. Sunt pensionat pe caz de boală si am pensia de 557 lei plus ajutorul de handicap de 272 lei.
Acum stau in casa cuiva care m-a lasat sa locuiesc in ea, si imi ia chirie mai mica, doar 400 lei/luna.
Stau in oras, departe de mama, care sta in casa unei matusi la tara. Nu avem casa, nici unul din noi. Ea e in varsta, 75 de ani, si bolnava, si din aceasta cauza nu i-am zis de boala mea. Daca i-as zice atunci as pierde-o intr-o saptamana. Ea stie ca eu lucrez, dar eu nu mai pot lucra pentru ca ametesc, imi pierd echilibrul, am furnicaturi in ambele maini si merg foarte greu. Am un frate de pe mama, dar nu se intereseaza de ea. Sotia lui/ cumnata mea a zis ca eu sunt handicapat si nu trebuie sa ma mai caute nimeni. Tata e mort din 2013, si nu are cine sa ma ajute sau cu cine sa vorbesc de problemele mele, pentru ca nu am sotie. Cea cu care trebuia sa-mi impart viata, m-a părăsit de Paşti, in 2017.
Visul meu e sa am camera mea din care sa nu ma scoata nimeni afara, sa nu ma ploaie ori sa nu ma ninga chiar de ar fi sa mananc macar odata pe zi. Vreau sa fie doar a mea, sa nu trebuiasca sa platesc chirie, pentru ca nu-mi permit. Acum ma abtin de la mancare şi cheltui doar 2 lei pe zi ca sa imi ajunga banii.
Am nevoie de ajutor, pentru ca din pensia mea chiar nu ma pot descurca. Va rog ajutati-ma. Am nevoie de ajutorul vostru chiar si cel mai mic. Va rog!
Telefonul meu e: 0751.434.942. Multumesc!
Cont bancar deschis la GaratiBank:
RO25 UGBI 0000 2220 1258 5RON

Ajutor
De Murtan Maria pe 19 Decembrie 2017

VA ROG DIN SUFLET SĂ ÎMI AJUTATI PRIETENA, FETIȚA EI O AȘTEAPTĂ ACASĂ
Te rog din suflet citeste-mi povestea!
Ma numesc Chirilov Ionela Gilia sufar de fibromatoza desmoida mai clar mi-au crescut tumori/noduli pe intestine.Am fost operata de 2 ori de ocluzie intestinala insa la cea de a treia au descoperit si boala care ma seca prin interior.Este o forma de cancer foarte rara care se face in urma mai multor interventii chirurgicale si a cezarianei.Momantan urmez chimioterapia însă am primit o speranta din Turcia care m ar ajuta mai mult. Sunt tratamente mult mak noi .Te rog din inima, ajuta-ma sa ma fac bine! COD IBAN: RO16 CECE C001 9463 5966 3411

Ajutatima varog
De Ionela pe 17 Octombrie 2017

Buna ziua ma numesc Ciolac Ionela si am o fetita de 5 ani are mari probleme are epelepsie sindromu wes si sindronu dauan si picior anchilar si strabism.Nu merge iam facut doua operati si degeaba nu merge si as dori sa ma ajutati sami fac fetita bine va rog frumos sant disperat nu mai pot nu ma in spate trebuie so car nu am niti carut nici conditi stam in chirie de la primarie am incercat pe la doctori si nam reusit cu fetita ajutatima va rog frumos.Va Multumesc.nr 0751685196.

Daca ne puteți ajuta cu materiale de construcție, vă rugăm din tot sufletul..nea luat casa foc matusa mea decedat în incendiu.
De Varghes pe 04 Octombrie 2017

Vă rugăm din tot sufletul să mă ajutați dacă se poate si pe mine cu o problema foarte dificilă. .mi-a luat casa foc matusa a murit în incendiu ..avem nevoie
de niste materiale de construcție sau cu ce puteți dumneavoastră!

Donez mobila
De Corina pe 24 Septembrie 2017

Buna ziua. As dori sa va anunt ca donez mobila pentru o familie defavorizata care are nevoie. Mobila este din lemn in stare foarte buna. Sunt dulapuri, biblioteci, perne, canapele, televizoare. Daca cineva are nevoie, sau cunoasteti o familie pe care o pot ajuta va rog sa ma contactati cat mai urgent. 0720310294

Ajutatima
De Carlo pe 25 Iulie 2017

Ma numesc puscoci Carlo Alberto Marius și am distrofie musculara progresiva și nu avem posibilitae sa loam o mașină

Am nevoie de ajutor sa construiesc o baie
De Anisoara pe 08 Iulie 2017

Va rog sa ma ajutati si pe mine , am un baiat de 17 ani care sufera de distrofie musculara duchenne si este imobilizat intr-un scaun cu rotile , locuim singuri intr-o locuinta fara conditii , am mare nevoie de o baie , ma descurc foarte greu singura , nu pot sa-l spal , il sterg cu un prosop si il duc la toaleta in curte in spate , ca alt fel nu pot , va rog din suflet sa ma ajutati sa-i fac viata mai usoara baiatului meu Petru Vasile , Va multumesc ! Daca doriti sa ma contactati nr. tel.0749369581

Contact Fundatia Mereu Aproape

Adresa

Garlei, 1B, Bucuresti, Sectorul 1

Site fundatiamereuaproape.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.