• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Domeniu principal de activitate:
organizatii
; institutii educatie copii

Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei

Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei, prin activitatea sa, urmareste valorificarea acestui important capital prin descoperirea, antrenarea si promovarea inteligentei si a excelentei.

Misiunea Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei consta in promovarea si sustinerea valorilor, a excelentei, indiferent de...

Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei, prin activitatea sa, urmareste valorificarea acestui important capital prin descoperirea, antrenarea si promovarea inteligentei si a excelentei.

Misiunea Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei consta in promovarea si sustinerea valorilor, a excelentei, indiferent de domeniul de activitate si a traditiilor autentice romanesti.

Clubul de excelenta;
Dezbatere Romania;
Gradina valorilor
Open Frontiers;
Proiecte europene;

Opinii utilizatori

Buna ziua ma numesc Bordas Daniela am 26 de ani si sufăr de ciroza hepatica faza terminala Am doi 2copii .Va frumos rog din inima ajutatima
De Bordas Daniela pe 14 Martie 2018

Buna ziua ,ma numesc Bordas Daniela am 26 de ani si sufăr de ciroza hepatica faza terminala,sunt foarte saraca am doi copii ,nu am nici un venit Am nevoie de transplant de ficat 😢 nr meu este 0753 620 885

Va rog frumos din suflet ajutați-ma , apelez la dvs care sunteti dornici si buni si aveti posibilitatea de a ma ajuta ,sunt disperata nu stiu unde sa mai apelez ,vreau sa traiesc sa imi cresc copilași,Bunul Dumnezeu sa fie cu voi ,va rog din inima, ajutațima .Va multumesc .

Hipoacuzie bilaterala
De Stroescu Mihaela-Elena pe 03 Martie 2018

Bună ziua,
Mă numesc STROESCU MIHAELA-ELENA, am 16 ani și 7 luni, sunt din PLOIEȘTI și vă solicit ajutorul într-o problemă care mă depășește atât pe mine, cât și pe părinții mei.
Totul a început la vârsta de 5 ani, când, aflându-mă împreună cu mama și fratele meu la un control medical (în Germania), în vederea protezării auditive a acestuia din urmă, am aflat că am aceeași problemă ca și el: hipoacuzie bilaterală (pierderea auzului).
Acesta a fost un moment DRAMATIC pentru mama, deoarece fratele meu fusese diagnosticat cu această boală la vârsta de 2 ani, în urma unui tratament cu GENTAMICINĂ (actualmente știindu-se că >65% dintre copii ajung la surdo-mutitate). De la aflarea diagnosticului, mama a refuzat mulți ani (9) să mai rămână însărcinată. Când totuși s-a hotărât, aceasta a trăit cu spaima și credința că măcar eu voi fi SĂNĂTOASĂ.
Așa cum ați dedus, totul a durat DOAR 5 ani, când același tratament cu GENTAMICINĂ a lovit din nou; cu toate că mama, după “incidentul” cu fratele meu, mi-a schimbat medicul de familie – acesta garantându-i că nu există șanse să apară același efect secundar și la mine.
Astfel, prin bunăvoința medicului german, am fost protezată și eu odată cu el. Anii au trecut, iar aparatele (deși foarte performante) au început să “îmbătrânească”.
Așa am ajuns în ziua de astăzi, când am nevoie de schimbarea acestora cu unele noi, însă prețul unui singur aparat (compatibil cu frecvențele mele auditive) costă 8500,27 lei.
Ca urmare a celor prezentate, vin în întâmpinarea dumneavoastră, cu rugămintea de a mă ajuta, în limita posibilităților. Ador să dansez, să pictez și să desenez, dar mă pasionează și modeling-ul.
Vă mulțumește anticipat,
o fată care vrea să vă audă în continuare
Stroescu Mihaela
Număr contact: 0722838639

Sprijin
De Dumitrescu pe 06 Octombrie 2017

Ma numesc dumitrescu mariana si stau cu chirie.
Am 3 copii pe care ii cresc singura
Mama mea sufera de dementa si tiabet.
Am doua locuri de munca dar nu ma descurc deloc cu banii deoarece chiria este foarte scumpa.
Nu imi ajung banii nici de mancare nici de rechizite si haine pt copiii
Am o fata de 16 ani jumate care este in clasa a Xa si doi baieti.
Unu valentin care este in clasa a Va si celalalt in clasa a Vlll a
Acesta este nr meu de telefon
0761580846
Va rog din tot sufletu sa ma ajutati
Am manre nevoie de ajutorul dumneavoastra
Vine iarna si nam cu ce sa imbrac copii
Nu prea ma pricep la adrese de email
E a baiatului
Va rog din tot sufletu sa ma sunati
Am mare nevoie de ajutor

Pampers
De Ursaru pe 08 August 2016

Sunt omamica a trei copii cu handicap am nevoie de pampers si lapte nan 3 fetiță cea mica de 11luni .suntem toți cu handicap venitul foarte mic va rog dami ajutați daca puteți va mulțumesc mult pt angeregere

Contact Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei

Adresa

Secerisului, 31, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Cu metroul pana la statia Constantin Brancoveanu
Site www.fundatiadanvoiculescu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.